beta ata Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Oj, jak pieknie! Niech rosna zdrowo i znajdą bardzo dobre domy! :-) Quote
Arielka Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 A ja dla odmiany szukam dla husky na literkę C, a dla goldenowych szczeniąt na literkę P. Co prawda dopiero dziś złożyłam wniosek, o przydomek, ale wiem, że zostanie przyjęty, a oba mioty planujemy jeszcze w tym roku Jakieś pomysły? Quote
Mani2000 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Cesar Carmen Centaur:D Claudia Celestia Cela Cookie Casablanca Costa Czarodziejka Więcej na C nie umiem wymyślić.. P: Peter Peon Pralina Persja Peron Parawan Posesja Panierka Petarda Pasja Paja Pajda Pakia Paris Parys Pollyanna Polly Pixel Pirania Potok Presja Pussa Pony Pszenica Kiepskie wiem,ale zawsze coś, Quote
Magda & Zicko Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Parys, Pralinka, Prażynka,Perspektywa, Pasja, Pasjans, Poker, Pacynka, Prozac, Pavulon, Polopiryna, Portos, Poemat, Precyzja, Cynamon, Cała Twoja, Całus dla Sędziego ( dwa ostatnie gdzieś słyszałam) Cyklon, Cyrkiel, Carmazyn, Carmen, Corleone, Cashmire, Coś, Cosiowa :D Ciepła Klucha, Co Ty na To, Co Mi Dasz :D Całkiem Całkiem, Ciągle w Ruchu, Cisza, Chwila Prawdy, Chałwa, Caspian :-) tak na szybko :-) Quote
natka.jezewska Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Ja kupiłam psa o nazwie Pepino, bardzo mi się podoba to imię, fajnie można zdrabniać :P Quote
beta ata Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Najbardziej mi sie podoba Ciągle w Ruchu :-D Quote
xxxx52 Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Mnie sie podobaja :Figa,Ronja,Max,Moritz,Tonny ,Tobi,Carlo,Rudi,Fred,Fito,Gustawa,Gustaw Quote
Stevie Rae Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Dla goldenowych na "P" - Poco Rei. Ostatnio coś o niej czytałam, to była dosyć sławna klacz! ;) Quote
Recommended Posts