AgaiTheta Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Cholera jest źle! Mimo diety, kombinacji Rocki chudnie coraz bardziej! Ewa jest zaniepokojona strasznie, bo za długo to trwa i jest corac gorzej. Rocki kuponki ma ok, ale strasznie dużo sika! Robimy badania i czekamy..... Quote
la_pegaza Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 jakie badania?? jest jakieś podejrzenie co jest przyczyną? Quote
AgaiTheta Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Zrobimy na razie krew, mocz może, nie ma pomysłu co to może być. Skoro kuponki są ok a on na prawde już zaczyna źle wyglądać :( Quote
la_pegaza Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 niech mu sprawdzi węzły czy ma powiększone. to się ręką wyczuje. Quote
pusia2405 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Nie widziałam teraz Rockiego. Ale mam nadzieję, że to stres powoduje jego problemy ze zdrowiem. Quote
andre Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 jutro kontaktuje sie z wetem i umawiam badania. przy tej porcji jedzenia, jaka dostaje, to IMHO nie tylko sprawa stresu, ale miejmy nadzieje, ze badania wskaza jednoznacznie latwa do usuniecia przyczyne i uda nam sie Rockiemu pomoc! AM Quote
CASIA&ttb Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 andre pamiętasz ze jak go przywiozłyśmy on miał powiekszone węzły kolanowe-moze to jest przyczyna...?? kurde Rocki co z Tobą... :( Quote
andre Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 dowiemy sie wszystkiego! rocki, nie swiruj, wiemy, ze chcesz byc zdrowy i silny! AM Quote
AgaiTheta Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Zrobimy co w naszej mocy, ale pamiętajcie o finansach chłopaka. Pobyt kosztuje i leczenie też będzie kosztowało. A skarpeta AFN ma sporo fafli pod opieką :-( Quote
andre Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Aga, oczywiscie, ze zdaje sobie sprawe z kosztow. Badania musimy zrobic, zeby wiedziec na czym stoimy, ale w przypadku dalszych kosztow bede sie z Wami konsultowal. Czy ktos wspomoze bokserka??????? AM Quote
AgaiTheta Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [B]andre[/B] Ty rób wszystko co możliwe by go wyleczyć, a my kaskę uzbieramy.... jakoś.... Quote
andre Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Aga, niejasno sie wyrazilem. Oczywiscie, ze walczymy jak lwy o Rockiego!!! a kase na weta napewno uzbieramy, oby nam powiedzial co i jak! AM Quote
CASIA&ttb Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Rocky sie pokazuje wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
andre Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 badanie Rockiego odbedzie sie jutro popoludniu. Ewa z hotelu da mi jeszcze znac dokladnie jak jej pasuje, wet od 12 do 18.30 w gotowosci. AM Quote
andre Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Apbt_sól']o matko trzesie mnie ....[/QUOTE] ze dopiero jutro? przykro mi, musimy poczekac. AM Quote
Recommended Posts