AgaiTheta Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 daisy przepraszam :oops: Nie, ten numer który podałaś nie jest aktualny. Andre zamieścił w jednym z ostatnich postów swoj aktualny numer, już puszczam Ci pw. Quote
AgaiTheta Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Dziękuję cioteczki, ogromnie dziękuję!!!!!!!!!!!!! Quote
andre Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 hej! poprosze na [email protected] wszelkie info o bokserku - historie, fotki dobrej jakosci, stan zdrowia, szacowany wiek, wymagania odnosnie domu, kontakt telefoniczny i mailowy do osoby koordynujacej adopcje. milo byloby, jakby byl tez artykul-gotowiec- na jego temat. zamieszcze na naszej stronie internetowej (www.idz.zgora.pl) oraz w bezplatnym zielonogorskim tygodniku "co w miescie piszczy". publikacja w gazecie bylaby w piatek, potrzebuje im to wyslac najpozniej w srode rano, aczkolwiek ze wzgledu na to, ze wczesniej planuja material, to dobrze byloby wyslac im to juz jutro, bo inaczej moze byc tygodniowy poslizg w druku. AM ps. moj aktualny nr telefonu jest w mapie pomocy dogo, aczkolwiek zapomnialem zglosic, ze zostalem niestety bez auta. Quote
AgaiTheta Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 andre Dzięki za pomoc!!!! Postaram się wszystko przygotować. Aaaaa powiedzcie mi czyje namiary umieszaczamy w ogłoszeniach? Jak Aga puszczała? Quote
AgaiTheta Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Hooop na pierwszą!!!! Pamiętajcie o finansach Rockiego, dzisiaj chciałabym zlecić przelew za pierwszy tydzień pobytu. Quote
CASIA&ttb Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 po pracy podjade do schronu po zaświadczenie o szczepieniu p/wsciekliznie-gdzie je wysłać?? Quote
joaaa Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Dziewczyny: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Do kogo podać namiary na stronie adopcyjnej? Miśiaga, czy mogłabyś rozklejając Rockiego w necie, porozklejać też Maksia, boksia z łańcucha? Mogę przysłać Ci tekst. Quote
daisy Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Prosze wyslij do Ewy w hotelu zeby ona miala to zaswiadczenie. Casia_i_Figa napisał(a):po pracy podjade do schronu po zaświadczenie o szczepieniu p/wsciekliznie-gdzie je wysłać?? Quote
CASIA&ttb Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 ok-adresik wezmę ze stronki hotelu :p komu super fajnego boxia?????????????? Quote
miśiaga Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Joaaa ja zaraz wyślę Dharmie telefony do dziewczyn. Podeśli mi tekst o Maxiu i zdjęcia (chciaż linki) to będę go też wstawiać. Szukamy domku dla Rokiego!!! Prosimy też bardzo o wsparcie finansowe na hotelik:modla::modla::modla: Quote
joaaa Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Miśiaga, wyślij mnie te namiary, bo Dharmy już nie ma w necie. Mój mail: joanna[małpa]pomocnalapa.pl A ja Ci odeślę tekścick i zdjęcia maksia. A tu linka do watku boksia na łańcuchu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36621 Quote
andre Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 sa moze fotki rockiego i tekscik do gazety? jesli tak, to dzis musze wyslac. AM Quote
AgaiTheta Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Fotki są tylko póki co te z samochodu, to raczej do ogłoszeń sie nie nadają. Postaram się coś skombinować ;) Quote
andre Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 moze przez Ewe z hotelu? z tego co wiem, to ma cyfrowke. AM Quote
daisy Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Rocky czuje się pewniej, już wie gdzie jest. Mam nowe fotki boxia, komu wyslac na maila ? Andre ? Quote
AgaiTheta Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Ja chce, ja chce :multi: [email protected] oraz [email protected] - tu szybciej będą :loveu: Quote
daisy Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='AgaiTheta']Ja chce, ja chce :multi: [email protected] oraz [email protected] - tu szybciej będą :loveu: Aga i gdzie te zdjecia ? wyslane na adres butelki4 o godzinie 16.00 Quote
Kluska4 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Daisy, to może wyślij też do mnie jeśli możesz. [email protected] Quote
pusia2405 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 I do mnie, proszę. Znajomi pytają się o fotki boksia w normalnych warunkach!! [email protected] Quote
AgaiTheta Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Zdjęcia weszły przed 15 min, już wstawiam :loveu: Quote
CASIA&ttb Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 ale ściema-przecież to nie ten zasmarkany i przerażliwie chudy Rocki który smarkał mi na głowe w autku-kilka dni a taka różnica-opieka w hoteliku służy boxiowi :) Quote
Recommended Posts