Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej!

poprosze na [email protected] wszelkie info o bokserku - historie, fotki dobrej jakosci, stan zdrowia, szacowany wiek, wymagania odnosnie domu, kontakt telefoniczny i mailowy do osoby koordynujacej adopcje. milo byloby, jakby byl tez artykul-gotowiec- na jego temat. zamieszcze na naszej stronie internetowej (www.idz.zgora.pl) oraz w bezplatnym zielonogorskim tygodniku "co w miescie piszczy".

publikacja w gazecie bylaby w piatek, potrzebuje im to wyslac najpozniej w srode rano, aczkolwiek ze wzgledu na to, ze wczesniej planuja material, to dobrze byloby wyslac im to juz jutro, bo inaczej moze byc tygodniowy poslizg w druku.

AM

ps. moj aktualny nr telefonu jest w mapie pomocy dogo, aczkolwiek zapomnialem zglosic, ze zostalem niestety bez auta.

Posted

Dziewczyny: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:

Do kogo podać namiary na stronie adopcyjnej?

Miśiaga, czy mogłabyś rozklejając Rockiego w necie,
porozklejać też Maksia, boksia z łańcucha?
Mogę przysłać Ci tekst.

Posted

Prosze wyslij do Ewy w hotelu zeby ona miala to zaswiadczenie.

Casia_i_Figa napisał(a):
po pracy podjade do schronu po zaświadczenie o szczepieniu p/wsciekliznie-gdzie je wysłać??

Posted

Joaaa ja zaraz wyślę Dharmie telefony do dziewczyn. Podeśli mi tekst o Maxiu i zdjęcia (chciaż linki) to będę go też wstawiać.
Szukamy domku dla Rokiego!!!
Prosimy też bardzo o wsparcie finansowe na hotelik:modla::modla::modla: