Agniest Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Emma2 napisał(a):we Lwówku jest hotel , tam sa trzymane psiaki z Jeleniej góry ale może znajdzie sie 1 miejsce dla boksika , ceny sa umiarkowane chyba 10 zł za dobę. Wika wyciągajcie go z tego schronu, wierzę, że uda nam się go utrzymać wspólnymi siłami. 10 zł dziennie to niedużo... Quote
miśiaga Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Emma2 prosimy o info ;-) czy to ten Lwówek pod Poznaniem? I czy masz jakieś namiary na ten hotel lub szansę by się dowiedzieć o wolne miejsce dla Rockego? Quote
Emma2 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Koło Jeleniej Góry , Lwówek Sląski , jak jedzie sie na Zgorzelec . Może niech Boksiarze sie zrzucą na hotel + samochód aby wolontariuszki z Wałbrzycha mogły go z tamtąd zabrać. Wika Quote
Emma2 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Ja mówią koło 10 zł bo schronisko w Jeleniej Górze daje na hotel karme dla psów . A nie wiem jak to bedzie przy boksiu. Trzeba pisać do zuziaM wozi psiaki z jeleniej do tego hoteliku . Mozna by nawiązać z nia współpracę . Tylko żeby nieprzezucić na jej barki całą odpowiedzialność za boksa z Wałbrzycha , bo ona ma sporo psiaków z Jeleniej Góry. Wika Quote
Kluska4 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 No właśnie tylko czy znajdzie się ktoś na miejscu, kto będzie miał pieczę nad Rockim w hotelu? Quote
la_pegaza Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Lepszy hotel niż schron. Chyba warto byłoby spróbowac. Quote
Apbt_sól Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 U nas z samochodem lipa poprostu nima, wycagnąc go mozemy jesli odrazu zostanie zabrany, bo nie ma gdzie go przetrzymac. A zimno wciąż... :( Quote
agnieszka30 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Hotelik Lwowek Śl, 8 zł za dobę, warunki dobre, ciepło i psy nakarmione. Kierunek jawor-legnica- zlotoryja i siuu ! gorą. Quote
Emma2 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Dziewczyny trzeba działać. Po 1/ zuziaM mieszka w Lubaniu , ale co jakis czas przyjeżdza do Jeleniej Góry do schroniska. po 2/ Zgrać jej przyjazd z zabraniem boksa ze schroniska w Wałbrzychu i przywieść nawet pociagiem / tak jak ja to zrobiłam z Torą/ po 3/ w Jeleniej Górze w umówione miejsce dowozicie boksa zuziaM, ona go wiezie do hoteliku do Lwówka Sl. po 4/ szybka zbiórka pieniązków na drogę wolontariuszy z Wałbrzycha i paliwo dla zuziaM do hoteliku. + zbiórka pieniędzy na pobyt psa w hotelu. po 5/ boksiarze działaja prężnie na forach o boksach w celu zbiórki finansów . dla PSA. po 6/ zuziaM jeżdzi do swoich psów do hotelu to zawsze może zobaczyc co z psiakiem. po 7/ wstawić psa na allegro i inne portale ogłoszeniowe do adopcji Wika Quote
la_pegaza Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 a może ktoś z Wałbrzycha by go pociągiem dowiózł?? ja bym mogła za zwrot paliwa, ale to pójdzie ze 100zł jak będę jechała z Wrocławia, a to 10 dni w hotelu :shake: Quote
miśiaga Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 trzeba działać szybko, bo każdy dzień się liczy... Marza podniesiesz go na BF? :cool3: Quote
Kluska4 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Apbt sól czy byłaby jakaś szansa na dowiezienie go pociągiem do hotelu? A może chociaż do Jeleniej Góry? I wtedy możnaby poprosić o dalszą pomoc ZuzięM. Ja ze swej strony mogę zadeklarować 50 zł miesięcznie, ale to tylko 5 dni w hotelu :shake: A co dalej? Quote
miśiaga Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Na Bf uaktualnione ;-) Roki czeka na pomoc! Quote
Apbt_sól Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Poczekajcie kombinuje coś jak wyjdzie to napisze. Quote
Apbt_sól Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Nie zapeszajny jak bede miala odpowiedz to napisze to nie ode mnie zależy :( Quote
pusia2405 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Słuchajcie!! Ja na 90% będę mogła zawieźć bidula do Jeleniej. Wszystko zależy od warunków drogowych (nie mam samochodu na który zawsze można liczyć). Mam nadzieję, że inne przeszkody nie wystąpią. W ciągu tygodnia nie dam rady. Czas mi nie pozwala. Quote
pusia2405 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Zapomniałam dodać,że mogę jechać w sobotę. Quote
Kluska4 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 To super, że byłby transport do Jeleniej :multi: Agnieszka30 czy Ty masz kontakt z tym hotelem, wiesz czy są wolne miejsca? Do soboty mało czasu zostało........ Quote
Recommended Posts