Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Emma2 napisał(a):
we Lwówku jest hotel , tam sa trzymane psiaki z Jeleniej góry ale może znajdzie sie 1 miejsce dla boksika , ceny sa umiarkowane chyba 10 zł za dobę.

Wika

wyciągajcie go z tego schronu, wierzę, że uda nam się go utrzymać wspólnymi siłami. 10 zł dziennie to niedużo...

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Koło Jeleniej Góry , Lwówek Sląski , jak jedzie sie na Zgorzelec . Może niech Boksiarze sie zrzucą na hotel + samochód aby wolontariuszki z Wałbrzycha mogły go z tamtąd zabrać.

Wika

Posted

Ja mówią koło 10 zł bo schronisko w Jeleniej Górze daje na hotel karme dla psów . A nie wiem jak to bedzie przy boksiu. Trzeba pisać do zuziaM wozi psiaki z jeleniej do tego hoteliku . Mozna by nawiązać z nia współpracę . Tylko żeby nieprzezucić na jej barki całą odpowiedzialność za boksa z Wałbrzycha , bo ona ma sporo psiaków z Jeleniej Góry.

Wika

Posted

Dziewczyny trzeba działać.
Po 1/ zuziaM mieszka w Lubaniu , ale co jakis czas przyjeżdza do Jeleniej Góry do schroniska.
po 2/ Zgrać jej przyjazd z zabraniem boksa ze schroniska w Wałbrzychu i przywieść nawet pociagiem / tak jak ja to zrobiłam z Torą/
po 3/ w Jeleniej Górze w umówione miejsce dowozicie boksa zuziaM, ona go wiezie do hoteliku do Lwówka Sl.
po 4/ szybka zbiórka pieniązków na drogę wolontariuszy z Wałbrzycha i paliwo dla zuziaM do hoteliku. + zbiórka pieniędzy na pobyt psa w hotelu.
po 5/ boksiarze działaja prężnie na forach o boksach w celu zbiórki finansów . dla PSA.
po 6/ zuziaM jeżdzi do swoich psów do hotelu to zawsze może zobaczyc co z psiakiem.
po 7/ wstawić psa na allegro i inne portale ogłoszeniowe do adopcji

Wika

Posted

Apbt sól czy byłaby jakaś szansa na dowiezienie go pociągiem do hotelu? A może chociaż do Jeleniej Góry? I wtedy możnaby poprosić o dalszą pomoc ZuzięM.
Ja ze swej strony mogę zadeklarować 50 zł miesięcznie, ale to tylko 5 dni w hotelu :shake: A co dalej?

Posted

Słuchajcie!!
Ja na 90% będę mogła zawieźć bidula do Jeleniej. Wszystko zależy od warunków drogowych (nie mam samochodu na który zawsze można liczyć). Mam nadzieję, że inne przeszkody nie wystąpią.
W ciągu tygodnia nie dam rady. Czas mi nie pozwala.