Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Atos przebywa w schronisku od pół roku.Jest młodym psem-ma okolo 2lat.
Gdy przyszedł był powolnym,leniwym,kanapowym psiakiem,z dosyc duza nadwagą.Pieknie chodził na smyczy,łagodny,domowy i spokojny leniuszek.

Niestety, miesiace przebywania w schronisku potrafia zmienic charakter-z Atosa zrobił sie "szczekacz ogrodowy" z nudow i frustracji całymi dniami obszczekuje sie z Trollem zza kraty.
Przez to jego szczekanie trudno odwiedzajacym schronisko uwierzyc,ze to dobry,domowy,spokojny pies,ktory na pewno przypomni sobie bardzo szybko zasady dobrego wychowania.I bardzo teskni za człowiekiem.

Atosa wyrozniaja smieszne uszy,klapniete do srodka.

Jest wielkosci nieduzego owczarka,ma szorski włos,najlepiej bedzie wygladał wytrymowany :)

Szkoda,zeby zycie tego psa toczylo sie w schronisku,musi jak najszybciej opuscic schronisko z dobrym,odpowiedzialnym panem.

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

akucha napisał(a):
Modliszko, uszy ma jak Shrek, nie???

Noooo uszy ma super. Jak Shrekusiowe, klapnięte w jedna stronę :evil_lol:

A niech Wam bedzie, że nie wilczarz, tak mi się skojarzyło... :oops:

Posted

Ja cioteczki to się nie znam na rasach nic a nic... Kilka najpopularniejszych, tak jak z markami samochodów... a na dogomanii siedzę :evil_lol:

Ale nic to, szukamy domu dla uroczego debiutanta!!! Może te uszy kogoś zauroczą...

Posted

[quote name='brazowa1']dziekujemy,dziekujemy;on sopocianin,to wiadomo-uroda jest .

Hola, hola a moja Gdynianka, to niby co............. BRZYDAL???!!!!!!!!!:mad:

Lew z głową wilka:cool3:
On tu pewnie długo nie posiedzi:diabloti:

Posted

Jak wiecie czasami, tak już jakoś jest, że któryś pies przypada człowiekowi do serca, nie może dać mu domu, ale "siedzi" mu taki pies w głowie. Zdradzę wam, że Atos też ma cichego wielbiciela, a jest nim mój TZ. W zeszłym tygodniu pokazywał mi Atosa i pytał "A temu lwu zrobiłaś zdjęcia?". Dziś też pierwsze o co zapytał, to czy lew jest jeszcze w schronie.

Posted

Jutro wystawię go w ogłoszeniach trójmiejskich, może coś się trafi... Muszę przejrzeć, czy pozostałe ogłoszenia naszych psów są jeszcze aktualne i wznowię je. Modlę się już o te domy!!!

Jestem na dogo od 3 godzin, a napisałam kilka postów :placz: Tak długo otwierają mi się wątki, że jestem bliska nericy...

Posted

Gospella trzy dni temu dokonała adopcji błyskawicznej :lol: Uratowała małe, białe, puchate i kilkunastoletnie cudeńko pozostawione w klinice do uśpienia...
Zuch cioteczka!!!

Szukamy takiej samej dla Atosa!!!