brazowa1 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Atos przebywa w schronisku od pół roku.Jest młodym psem-ma okolo 2lat. Gdy przyszedł był powolnym,leniwym,kanapowym psiakiem,z dosyc duza nadwagą.Pieknie chodził na smyczy,łagodny,domowy i spokojny leniuszek. Niestety, miesiace przebywania w schronisku potrafia zmienic charakter-z Atosa zrobił sie "szczekacz ogrodowy" z nudow i frustracji całymi dniami obszczekuje sie z Trollem zza kraty. Przez to jego szczekanie trudno odwiedzajacym schronisko uwierzyc,ze to dobry,domowy,spokojny pies,ktory na pewno przypomni sobie bardzo szybko zasady dobrego wychowania.I bardzo teskni za człowiekiem. Atosa wyrozniaja smieszne uszy,klapniete do srodka. Jest wielkosci nieduzego owczarka,ma szorski włos,najlepiej bedzie wygladał wytrymowany :) Szkoda,zeby zycie tego psa toczylo sie w schronisku,musi jak najszybciej opuscic schronisko z dobrym,odpowiedzialnym panem. Quote
akucha Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Foteczki - ogladajcie je cioteczki :lol: Atos szuka domu pierwszy dzień... Quote
brazowa1 Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 modliszka84 napisał(a):ma chyba cos z wilczarza :cool3: Ani troche :) Predzej bym sie teriera duzego doszukała :) Quote
modliszka84 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 akucha napisał(a):Modliszko, uszy ma jak Shrek, nie??? Noooo uszy ma super. Jak Shrekusiowe, klapnięte w jedna stronę :evil_lol: A niech Wam bedzie, że nie wilczarz, tak mi się skojarzyło... :oops: Quote
akucha Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Ja cioteczki to się nie znam na rasach nic a nic... Kilka najpopularniejszych, tak jak z markami samochodów... a na dogomanii siedzę :evil_lol: Ale nic to, szukamy domu dla uroczego debiutanta!!! Może te uszy kogoś zauroczą... Quote
Kasia25 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='brazowa1']dziekujemy,dziekujemy;on sopocianin,to wiadomo-uroda jest . Hola, hola a moja Gdynianka, to niby co............. BRZYDAL???!!!!!!!!!:mad: Lew z głową wilka:cool3: On tu pewnie długo nie posiedzi:diabloti: Quote
akucha Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Trójmiejskie, nadmorskie psiaki są urodziwe bardzo!!! :lol: Kasiu, niech Twoje słowa się spełną!!! Quote
kaerjot Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Jak wiecie czasami, tak już jakoś jest, że któryś pies przypada człowiekowi do serca, nie może dać mu domu, ale "siedzi" mu taki pies w głowie. Zdradzę wam, że Atos też ma cichego wielbiciela, a jest nim mój TZ. W zeszłym tygodniu pokazywał mi Atosa i pytał "A temu lwu zrobiłaś zdjęcia?". Dziś też pierwsze o co zapytał, to czy lew jest jeszcze w schronie. Quote
Celina12 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Prawda ,że nadmorskie psy są bardzo urodziwe-ale obok tych z Opola-:lol: Atos bardzo urodziwy ,szczególnie to uszko dodaje Mu tego...smaczku i uroku. Quote
Kasia25 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Podróba Lwa, szuka domu. Taki ładny i jeszcze nie wpadł w oko nikomu???? Quote
akucha Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Młody, urodziwy Atos - do wzięcia od zaraz!!! Quote
akucha Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Nikt nie zajrzał :shake: A przecież on tak czeka... Quote
akucha Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Jutro wystawię go w ogłoszeniach trójmiejskich, może coś się trafi... Muszę przejrzeć, czy pozostałe ogłoszenia naszych psów są jeszcze aktualne i wznowię je. Modlę się już o te domy!!! Jestem na dogo od 3 godzin, a napisałam kilka postów :placz: Tak długo otwierają mi się wątki, że jestem bliska nericy... Quote
akucha Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Szukamy domu Atosowi, niech młodzieniec nie marnuje się w schronisku!!! http://www.trojmiasto.pl/ogloszenia/kategoria.phtml?id_kat_pod=608 Quote
Celina12 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Atos to kochany i bardzo urodziwy piesek-ma takie śliczne uszka-jedyne w swoim rodzaju!!!!! Quote
kaerjot Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Brązowa, nie tak od razu, wystraszysz Gospellę Quote
akucha Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Gospella trzy dni temu dokonała adopcji błyskawicznej :lol: Uratowała małe, białe, puchate i kilkunastoletnie cudeńko pozostawione w klinice do uśpienia... Zuch cioteczka!!! Szukamy takiej samej dla Atosa!!! Quote
kaerjot Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 O, dzielna dziewczynka z cioteczki, ma może rodzinkę? Quote
akucha Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 No nie wiem... przydałaby się taka cioteczk, przydała!!! Quote
brazowa1 Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Gospella,a moze wujkowi Atos sie spodoba? Cioci? kuzynowi? siostrzenicy? Quote
Recommended Posts