Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AgusiaP']Trzymam kciuki oby to był TEN domek[/QUOTE]

To nic pewnego, pan z fb już się dzisiaj nie odezwał; z panią z Rudy śl. nie udało mi się skontaktować więc Brandon potrzebuje PILNIE ogłoszeń!

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anett']To nic pewnego, pan z fb już się dzisiaj nie odezwał; z panią z Rudy śl. nie udało mi się skontaktować więc Brandon potrzebuje PILNIE ogłoszeń![/QUOTE]

Kurczę, może jeszcze nie wszystko stracone :roll:
Na wszelki wypadek dalej szukam kogoś do tej wizyty p/a w Rudzie Śląskiej
:modla: :modla: :modla:

Posted

[quote name='anett']To nic pewnego, pan z fb już się dzisiaj nie odezwał; z panią z Rudy śl. nie udało mi się skontaktować więc Brandon potrzebuje PILNIE ogłoszeń![/QUOTE]

[quote name='anett']DONneczko pani z Rudy już zrezygnowała:shake: poryw uczucia, już opadło, przemyślała wszystko i zrezygnowała...[/QUOTE]

Jasna cholera ... :angryy:
Wiem, że to niewiele, ale zrobiłam Brandonowi na szybko chociaż tablicę
[URL]http://tablica.pl/oferta/brandon-owczarek-idealny-pilnie-szuka-domu-ID18BDh.html[/URL]
:thumbs: :thumbs: :thumbs:

Posted

[quote name='DONnka']Jasna cholera ... :angryy:
Wiem, że to niewiele, ale zrobiłam Brandonowi na szybko chociaż tablicę
[URL]http://tablica.pl/oferta/brandon-owczarek-idealny-pilnie-szuka-domu-ID18BDh.html[/URL]
:thumbs: :thumbs: :thumbs:[/QUOTE]

Tamto ogłoszenie na tablicy mi usunięto (regulamin :roll:)
Zrobiłam dziś nowe i jeszcze wyróżniłam, a co :razz:
[URL]http://tablica.pl/oferta/brandon-owczarek-idealny-pilnie-szuka-domu-ID18ZAZ.html[/URL]

Posted

[quote name='DONnka']Tamto ogłoszenie na tablicy mi usunięto (regulamin :roll:)
Zrobiłam dziś nowe i jeszcze wyróżniłam, a co :razz:
[URL]http://tablica.pl/oferta/brandon-owczarek-idealny-pilnie-szuka-domu-ID18ZAZ.html[/URL][/QUOTE]

Dzięki bardzo!!!:loveu:

3 godziny i prawie 60 wejść!! ale niestety ani jednego telefonu...

Posted (edited)

Nie ma to jak pisać na wiatr,mały cytat ku przestrodze - [COLOR=#ff0000]"......na nazwisko mamy Brandys dlatego powiedzialam ze jest nam przeznaczony.....".[/COLOR] -Dobrze,że mi tak żona przed ołtarzem nie kłamała:diabloti::angryy:.Taki czarny humor w tej paskudnej sytuacji.
Brandonku kibicuję ci psiaku,to wszystko co mogę.Wstyd mi za ludzi,za odpowiedzialność,mam nadzieje,że kiedyś poczują smak porzucenia.

Edited by wolf122
Posted

Trzeba by jakiegoś tymczasu - znaleźć dom stały w tydzień dla starszego psiaka to niewykonalne... :(
Czy ci ludzie nie mogliby chociaż zaczekać chociaż miesiąc z wywalaniem go?

Posted

Ale to co wynajmują i ich wywalają???
Nie rozumiem sami wynajmowaliśmy przez kilka lat mieszkania i za każdym razem jak zmienialiśmy to nie było opcji żeby bez zwierząt bo jak jakiś właściciel się na zwierzęta nie zgadzał to dziękowaliśmy i szukaliśmy dalej co czasem nie było łatwo ale zawsze jakoś się udawało ( a nasz zwierzyniec to labek i dwa koty więc nie mały :):)) .
To po co brali tego psa wogóle?
Nie rozumiem ludzi :(

Posted

[quote name='Diegula']Ale to co wynajmują i ich wywalają???
Nie rozumiem sami wynajmowaliśmy przez kilka lat mieszkania i za każdym razem jak zmienialiśmy to nie było opcji żeby bez zwierząt bo jak jakiś właściciel się na zwierzęta nie zgadzał to dziękowaliśmy i szukaliśmy dalej co czasem nie było łatwo ale zawsze jakoś się udawało ( a nasz zwierzyniec to labek i dwa koty więc nie mały :):)) .
To po co brali tego psa wogóle?
Nie rozumiem ludzi :([/QUOTE]

Na wizycie pytałyśmy : Co będzie jeśli będą musieli Państwo zmienić mieszkanie ? wyjechać ?
[B]Stanowczo : "Pies idzie z nami!!!!!!!!!!" [/B]
No i minął nie cały rok ( 8 miesięcy) i dla Brandona NIE ma miejsca!!!
Nie wyobrażam sobie gdziekolwiek się wyprowadzić czy ruszyć bez swojego przyjaciela!!!
Zmieniam miejsce pobytu ja!!! zmienia i mój pies !!! Nie ma innej opcji!!! Pies IDZIE ZE MNĄ!!
Ale jak widać NIE wszyscy to rozumieją ! Tylko po co była ta adopcja ?????? Doprawdy NIE WIEM !!!!!!!!!!

Posted

Brandon nie ma żadnej propozycji a zostało 1,5 dnia!!!:-(
A ludzie... jak zwykle skończyło się na deklaracjach... ręce naprawdę opadają... zero odpowiedzialności, empatii...

Posted

[quote name='anett']Brandon nie ma żadnej propozycji a zostało 1,5 dnia!!!:-(
A ludzie... jak zwykle skończyło się na deklaracjach... ręce naprawdę opadają... zero odpowiedzialności, empatii...[/QUOTE]

Czas ucieka :shake: Piękny Brandon ...Psi Ideał na cito szuka NOWEGO DOMU !!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[QUOTE]No i minął nie cały rok ( 8 miesięcy) i dla Brandona NIE ma miejsca!!!
Nie wyobrażam sobie gdziekolwiek się wyprowadzić czy ruszyć bez swojego przyjaciela!!!
Zmieniam miejsce pobytu ja!!! zmienia i mój pies !!! Nie ma innej opcji!!! Pies IDZIE ZE MNĄ!!
Ale jak widać NIE wszyscy to rozumieją ! Tylko po co była ta adopcja ?????? Doprawdy NIE WIEM !!!!!!!!!! [/QUOTE]-jak po co?Zachcianka.Ja nie wiem jak tacy ludzie do lustra patrzą rano.Co widzą?Bleeeeeee...Ale jest nadzieja...w dzieciach:diabloti:Może kiedyś zafundują podobny los rodzicom.Co będzie z Brandonem???????????????????????????????????????