anett Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 [quote name='AgusiaP']Trzymam kciuki oby to był TEN domek[/QUOTE] To nic pewnego, pan z fb już się dzisiaj nie odezwał; z panią z Rudy śl. nie udało mi się skontaktować więc Brandon potrzebuje PILNIE ogłoszeń! Quote
DONnka Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 [quote name='anett']To nic pewnego, pan z fb już się dzisiaj nie odezwał; z panią z Rudy śl. nie udało mi się skontaktować więc Brandon potrzebuje PILNIE ogłoszeń![/QUOTE] Kurczę, może jeszcze nie wszystko stracone :roll: Na wszelki wypadek dalej szukam kogoś do tej wizyty p/a w Rudzie Śląskiej :modla: :modla: :modla: Quote
anett Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 DONneczko pani z Rudy już zrezygnowała:shake: poryw uczucia, już opadło, przemyślała wszystko i zrezygnowała... Quote
DONnka Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 [quote name='anett']To nic pewnego, pan z fb już się dzisiaj nie odezwał; z panią z Rudy śl. nie udało mi się skontaktować więc Brandon potrzebuje PILNIE ogłoszeń![/QUOTE] [quote name='anett']DONneczko pani z Rudy już zrezygnowała:shake: poryw uczucia, już opadło, przemyślała wszystko i zrezygnowała...[/QUOTE] Jasna cholera ... :angryy: Wiem, że to niewiele, ale zrobiłam Brandonowi na szybko chociaż tablicę [URL]http://tablica.pl/oferta/brandon-owczarek-idealny-pilnie-szuka-domu-ID18BDh.html[/URL] :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
romenka Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 :( ciągle trzymam kciuki za tak cudownego psiaka !!!!!!!!!!!!! Quote
Martika&Aischa Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Byłam wczoraj na wizycie PA i polcałam Brandonka jako psiaka idealnego dla dzieci!!! Niestety Państwo boją się owczarków :(:(:( Miałam nadzieję że się zgodzą :( Quote
DONnka Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 [quote name='DONnka']Jasna cholera ... :angryy: Wiem, że to niewiele, ale zrobiłam Brandonowi na szybko chociaż tablicę [URL]http://tablica.pl/oferta/brandon-owczarek-idealny-pilnie-szuka-domu-ID18BDh.html[/URL] :thumbs: :thumbs: :thumbs:[/QUOTE] Tamto ogłoszenie na tablicy mi usunięto (regulamin :roll:) Zrobiłam dziś nowe i jeszcze wyróżniłam, a co :razz: [URL]http://tablica.pl/oferta/brandon-owczarek-idealny-pilnie-szuka-domu-ID18ZAZ.html[/URL] Quote
anett Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 [quote name='DONnka']Tamto ogłoszenie na tablicy mi usunięto (regulamin :roll:) Zrobiłam dziś nowe i jeszcze wyróżniłam, a co :razz: [URL]http://tablica.pl/oferta/brandon-owczarek-idealny-pilnie-szuka-domu-ID18ZAZ.html[/URL][/QUOTE] Dzięki bardzo!!!:loveu: 3 godziny i prawie 60 wejść!! ale niestety ani jednego telefonu... Quote
AgusiaP Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 [quote name='anett']Dzięki bardzo!!!:loveu: 3 godziny i prawie 60 wejść!! ale niestety ani jednego telefonu...[/QUOTE] Matulu... dzwońcie... Quote
wolf122 Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 (edited) Nie ma to jak pisać na wiatr,mały cytat ku przestrodze - [COLOR=#ff0000]"......na nazwisko mamy Brandys dlatego powiedzialam ze jest nam przeznaczony.....".[/COLOR] -Dobrze,że mi tak żona przed ołtarzem nie kłamała:diabloti::angryy:.Taki czarny humor w tej paskudnej sytuacji. Brandonku kibicuję ci psiaku,to wszystko co mogę.Wstyd mi za ludzi,za odpowiedzialność,mam nadzieje,że kiedyś poczują smak porzucenia. Edited May 29, 2012 by wolf122 Quote
Zosia123 Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Zawsze jest tak: liczą się tylko ludzie... On jest w Katowicach, tak? Quote
Martika&Aischa Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 [quote name='Zosia123']Zawsze jest tak: liczą się tylko ludzie... On jest w Katowicach, tak?[/QUOTE] Zosiu Brandon przebywa w Jaworznie. Quote
Zosia123 Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Trzeba by jakiegoś tymczasu - znaleźć dom stały w tydzień dla starszego psiaka to niewykonalne... :( Czy ci ludzie nie mogliby chociaż zaczekać chociaż miesiąc z wywalaniem go? Quote
AgusiaP Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Oni do końca miesiąca mają opuścic mieszkanie i dlatego podobno Brandon nie może zostac... Quote
Diegula Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Ale to co wynajmują i ich wywalają??? Nie rozumiem sami wynajmowaliśmy przez kilka lat mieszkania i za każdym razem jak zmienialiśmy to nie było opcji żeby bez zwierząt bo jak jakiś właściciel się na zwierzęta nie zgadzał to dziękowaliśmy i szukaliśmy dalej co czasem nie było łatwo ale zawsze jakoś się udawało ( a nasz zwierzyniec to labek i dwa koty więc nie mały :):)) . To po co brali tego psa wogóle? Nie rozumiem ludzi :( Quote
Martika&Aischa Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [quote name='Diegula']Ale to co wynajmują i ich wywalają??? Nie rozumiem sami wynajmowaliśmy przez kilka lat mieszkania i za każdym razem jak zmienialiśmy to nie było opcji żeby bez zwierząt bo jak jakiś właściciel się na zwierzęta nie zgadzał to dziękowaliśmy i szukaliśmy dalej co czasem nie było łatwo ale zawsze jakoś się udawało ( a nasz zwierzyniec to labek i dwa koty więc nie mały :):)) . To po co brali tego psa wogóle? Nie rozumiem ludzi :([/QUOTE] Na wizycie pytałyśmy : Co będzie jeśli będą musieli Państwo zmienić mieszkanie ? wyjechać ? [B]Stanowczo : "Pies idzie z nami!!!!!!!!!!" [/B] No i minął nie cały rok ( 8 miesięcy) i dla Brandona NIE ma miejsca!!! Nie wyobrażam sobie gdziekolwiek się wyprowadzić czy ruszyć bez swojego przyjaciela!!! Zmieniam miejsce pobytu ja!!! zmienia i mój pies !!! Nie ma innej opcji!!! Pies IDZIE ZE MNĄ!! Ale jak widać NIE wszyscy to rozumieją ! Tylko po co była ta adopcja ?????? Doprawdy NIE WIEM !!!!!!!!!! Quote
anett Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Brandon nie ma żadnej propozycji a zostało 1,5 dnia!!!:-( A ludzie... jak zwykle skończyło się na deklaracjach... ręce naprawdę opadają... zero odpowiedzialności, empatii... Quote
Martika&Aischa Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [quote name='anett']Brandon nie ma żadnej propozycji a zostało 1,5 dnia!!!:-( A ludzie... jak zwykle skończyło się na deklaracjach... ręce naprawdę opadają... zero odpowiedzialności, empatii...[/QUOTE] Czas ucieka :shake: Piękny Brandon ...Psi Ideał na cito szuka NOWEGO DOMU !!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
wolf122 Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [QUOTE]No i minął nie cały rok ( 8 miesięcy) i dla Brandona NIE ma miejsca!!! Nie wyobrażam sobie gdziekolwiek się wyprowadzić czy ruszyć bez swojego przyjaciela!!! Zmieniam miejsce pobytu ja!!! zmienia i mój pies !!! Nie ma innej opcji!!! Pies IDZIE ZE MNĄ!! Ale jak widać NIE wszyscy to rozumieją ! Tylko po co była ta adopcja ?????? Doprawdy NIE WIEM !!!!!!!!!! [/QUOTE]-jak po co?Zachcianka.Ja nie wiem jak tacy ludzie do lustra patrzą rano.Co widzą?Bleeeeeee...Ale jest nadzieja...w dzieciach:diabloti:Może kiedyś zafundują podobny los rodzicom.Co będzie z Brandonem??????????????????????????????????????? Quote
Lu_Gosiak Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 jutro pies ma byc zabrany....nie ma gdzie Go wziasc...nie wyobrazam sobie Go w schronisku:shake: Quote
Recommended Posts