MaDi Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Niestety a karma i domy są bardzo potrzebne. Quote
phase Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Boże aż rzygać mi się chce na widok tek kolczatki... :angryy: [URL]http://img828.imageshack.us/img828/9908/p1050731s.jpg[/URL] Warto by było pokazać teraz jak traktowane są te psy... eh. :-( Quote
MaDi Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 [quote name='phase']Boże aż rzygać mi się chce na widok tek kolczatki... :angryy: [URL]http://img828.imageshack.us/img828/9908/p1050731s.jpg[/URL] Warto by było pokazać teraz jak traktowane są te psy... eh. :-([/QUOTE] To nie kolczatka...tylko łańcuch kilkukrotnie z owinięty:( Quote
phase Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Wygląda jak kolczatka na pierwszy rzut oka, wybacz. Na szczęście już tego nie ma... Quote
masza44 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 widzę, że as_ko już zrobiła allegro ale poszukam na bazarku kogoś u kogo można wykupić ogłoszenia Quote
MaDi Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 [quote name='phase']Wygląda jak kolczatka na pierwszy rzut oka, wybacz. Na szczęście już tego nie ma...[/QUOTE] Na kolczatkę trzeba wydać pieniądze a tu poszli po kosztach. Quote
MaDi Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 [quote name='as_ko']Madi wyślij mi tekst i zdjęcia, zrobię allegro. Z ogłoszeniami mam trochę obsuwę, bo strasznie dużo tych bid się narobiło, ale allegro postaram się zrobić w miarę szybko.[/QUOTE] Merys możesz to zrobić? Quote
Merys Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 [quote name='as_ko']Madi wyślij mi tekst i zdjęcia, zrobię allegro. Z ogłoszeniami mam trochę obsuwę, bo strasznie dużo tych bid się narobiło, ale allegro postaram się zrobić w miarę szybko.[/QUOTE] Doiero co wrocilam, poprosze o maila wysle zdjecia, tekstu dzisiaj nie wymysle, a jutro dopiero pozno bede ;/ ehh Quote
as_ko Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 [quote name='Merys']Doiero co wrocilam, poprosze o maila wysle zdjecia, tekstu dzisiaj nie wymysle, a jutro dopiero pozno bede ;/ ehh[/QUOTE] Mój mail: [email][email protected][/email] Quote
MaDi Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 [quote name='phase']Podnoszę...[/QUOTE] Ja też...:( Quote
as_ko Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Zdjęcia już mam ale nadal czekam na teksty do ogłoszeń. Quote
Merys Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='as_ko']Zdjęcia już mam ale nadal czekam na teksty do ogłoszeń.[/QUOTE] Poki co nie mam kiedy ich wymyslec, jak ktos inny moze to niech to zrobi. Quote
MaDi Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 [quote name='as_ko']Zdjęcia już mam ale nadal czekam na teksty do ogłoszeń.[/QUOTE] To już wyzwanie;)Może w niedzielę uda mi się znaleźć chwilę. Merys, przecież już je ogłaszałaś, nawet gdzies widziałam ogłoszenia,może użyć Twoich tekstów? Quote
Merys Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 [quote name='MaDi']To już wyzwanie;)Może w niedzielę uda mi się znaleźć chwilę. Merys, przecież już je ogłaszałaś, nawet gdzies widziałam ogłoszenia,może użyć Twoich tekstów?[/QUOTE] Jasne ze mozna, ale za duzo tego tekstu nie ma :P "Sara i Kropka to przecudne i kochane sunie, które czekają na upragniony dom. Strasznie lgną do człowieka i domagają się pieszczot, nie są agresywne. Suczki zostały wysterylizowane. Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przedadopcyjną oraz podpisanie umowy adopcyjnej." Quote
andegawenka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Dzieńdoberek [IMG]http://www.picturesanimations.com/s/sunflower/z9.gif[/IMG] Quote
MaDi Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 [quote name='Merys']dobranoc maleńkie :)[/QUOTE] Sama idź już spać;) Quote
Merys Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 [quote name='MaDi']Sama idź już spać;)[/QUOTE] Wolna niedziela wiec nie ma mowy :D Quote
MaDi Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 [quote name='Merys']Wolna niedziela wiec nie ma mowy :D[/QUOTE] Zapomniałam. Quote
Recommended Posts