Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

*zaba* napisał(a):
Jestesmy caly czas w Polandzie,wracamy 26-tego.

"Juz jestesmy w domu "
myslalam ze u siebie w Dani :P

o ktorej 26 wracacie? akuratw ta niedziele nie bede miec pracy

Posted

deer_1987 napisał(a):
"Juz jestesmy w domu "
myslalam ze u siebie w Dani :P

o ktorej 26 wracacie? akuratw ta niedziele nie bede miec pracy

No,ze w domu,tzn,ze juz nie w szpitalu :p
Planowo przylot 15.30
Jaby Ci pasowalo,to byloby fajnie,a moze cos niewielkiego potrzebujesz z pl?

Korenia napisał(a):
Ja również życzę zdrowia! :)
Jak Twoi synowie mają na imię :cool3:?

Dziekujemy,zdrowka nigdy za wiele,teraz to wiem.
Jeden ma na imie Nicolai, a drugi Michael,ale czyta sie Mikel :razz:

Posted

*zaba* napisał(a):

Jeden ma na imie Nicolai, a drugi Michael,ale czyta sie Mikel :razz:

Fajnie :cool3: Ale porzuciłaś polskie tradycje :mad: Chłopcy mówią i po polsku i po duńsku?

Posted

Nic nie porzucilam.
Dzieciaki mowia oczywiscie po polsku.Czesto tu w Polsce wolamy na nich Mikolaj i Michal :diabloti: Byloby im trudno zyc w Danii z typowo polskimi imionami.Tata ma na imie Wojciech i to jest nie do przeskoczenia dla Dunczykow :roll:

Posted

*zaba* napisał(a):
Nic nie porzucilam.
Dzieciaki mowia oczywiscie po polsku.Czesto tu w Polsce wolamy na nich Mikolaj i Michal :diabloti: Byloby im trudno zyc w Danii z typowo polskimi imionami.Tata ma na imie Wojciech i to jest nie do przeskoczenia dla Dunczykow :roll:

Ciekawe co by powiedzieli na drugie imie Tz - wlodzimierz (po dziadku :evil_lol:)

Posted

halgre58 napisał(a):
:hand::hand: Witaj :hand::hand:

Jakie śliczne fotki ... Kamelek uśmiechnięty od ucha do ucha... :multi::multi::multi:

Jaki Kamelek??? :mad: :mad: :mad:

Toz to Filus jest!!!!!!!!!!!!

Posted

*zaba* napisał(a):
Jaki Kamelek??? :mad: :mad: :mad:

Toz to Filus jest!!!!!!!!!!!!

no rzeczywiście coś takiego

Co nie zmienia faktu, że fotki i tak śliczne - a Filuś (nie Kamelek )
się śmieje od ucha do ucha ...
Ked af ...!

Posted

Baaaardzo niewinnie wygląda. Gdzie w takiej głowie słodko uśmiechniętej jakieś krwawe popędy zalęgnąć by się mogły to ja nie rozumiem???

Posted

Filus,to psiak,ktory mial przyjechac do nas,ale tak sie pukladalo,ze zostal u moich rodzicow.Mial miec nie wiecej niz 4-5 lat,okazalo sie ze ma okolo 8 :razz:,w papierach,ktore dotarly po jakims czasie dopiero,bylo napisane,ze to suczka :razz:,tak w ogole,bardzo to wszystko dziwnie wygladalo...Na czas jakis zrazilam sie do DOGO i niektorych ludzi.
No ale final jest taki,ze psisko ma dom i jest zwariowane na punkcie mojej Mamy :p
Tu Filka watek,czytania malo,bo jakos prawie wszystkie cioteczki ochajace i achajace zapomnialy :razz:
http://www.dogomania.pl/forum/f85/bylem-juz-w-celi-smierci-teraz-mam-dom-jestem-w-domku-108922/

No a teraz foteczek kilka mojego Kamczyslawa koffanego :loveu: :loveu:

Posted

Kamciu bryka juz jak dawniej.
Dzis zabralam go troche na moja praktyke,chcialam zobaczyc jak zareaguje na ludzi starszych,na wozkach itp.No i moje slonko zdalo egzamin na 5!!! :loveu:
Podchodzil z zainteresowaniem,co poniektorych polizal po rece, a ogon krecil mu sie w kolko.
Dla tych staruszkow tez to bylo cos nowego,bo co z tego,ze maja na swoim pietrze dwa ptaszki,skoro sa one tam juz chyba ze dwa lata.
Tak wiec Kamczyslaw byl dzisiaj mala rozrywka w tych dluugich samotnych dniach.:p