*zaba* Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Jestesmy caly czas w Polandzie,wracamy 26-tego. Quote
taxelina Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 *zaba* napisał(a):Jestesmy caly czas w Polandzie,wracamy 26-tego. "Juz jestesmy w domu " myslalam ze u siebie w Dani :P o ktorej 26 wracacie? akuratw ta niedziele nie bede miec pracy Quote
Korenia Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Ja również życzę zdrowia! :) Jak Twoi synowie mają na imię :cool3:? Quote
*zaba* Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 deer_1987 napisał(a):"Juz jestesmy w domu " myslalam ze u siebie w Dani :P o ktorej 26 wracacie? akuratw ta niedziele nie bede miec pracy No,ze w domu,tzn,ze juz nie w szpitalu :p Planowo przylot 15.30 Jaby Ci pasowalo,to byloby fajnie,a moze cos niewielkiego potrzebujesz z pl? Korenia napisał(a):Ja również życzę zdrowia! :) Jak Twoi synowie mają na imię :cool3:? Dziekujemy,zdrowka nigdy za wiele,teraz to wiem. Jeden ma na imie Nicolai, a drugi Michael,ale czyta sie Mikel :razz: Quote
Korenia Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 *zaba* napisał(a): Jeden ma na imie Nicolai, a drugi Michael,ale czyta sie Mikel :razz: Fajnie :cool3: Ale porzuciłaś polskie tradycje :mad: Chłopcy mówią i po polsku i po duńsku? Quote
*zaba* Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Nic nie porzucilam. Dzieciaki mowia oczywiscie po polsku.Czesto tu w Polsce wolamy na nich Mikolaj i Michal :diabloti: Byloby im trudno zyc w Danii z typowo polskimi imionami.Tata ma na imie Wojciech i to jest nie do przeskoczenia dla Dunczykow :roll: Quote
taxelina Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 *zaba* napisał(a):Nic nie porzucilam. Dzieciaki mowia oczywiscie po polsku.Czesto tu w Polsce wolamy na nich Mikolaj i Michal :diabloti: Byloby im trudno zyc w Danii z typowo polskimi imionami.Tata ma na imie Wojciech i to jest nie do przeskoczenia dla Dunczykow :roll: Ciekawe co by powiedzieli na drugie imie Tz - wlodzimierz (po dziadku :evil_lol:) Quote
*zaba* Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 hehe upluliby sie do pasa :diabloti: Filus:loveu: Quote
halgre Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 :hand::hand: Witaj :hand::hand: Jakie śliczne fotki ... Kamelek uśmiechnięty od ucha do ucha... :multi::multi::multi: Quote
*zaba* Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 halgre58 napisał(a)::hand::hand: Witaj :hand::hand: Jakie śliczne fotki ... Kamelek uśmiechnięty od ucha do ucha... :multi::multi::multi: Jaki Kamelek??? :mad: :mad: :mad: Toz to Filus jest!!!!!!!!!!!! Quote
halgre Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 *zaba* napisał(a):Jaki Kamelek??? :mad: :mad: :mad: Toz to Filus jest!!!!!!!!!!!! no rzeczywiście coś takiego Co nie zmienia faktu, że fotki i tak śliczne - a Filuś (nie Kamelek ) się śmieje od ucha do ucha ... Ked af ...! Quote
Od-Nowa Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Filuś Pogromca :evil_lol::lol: słodka bestia :loveu::cool3: pozdrawiamy Quote
zurdo Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Baaaardzo niewinnie wygląda. Gdzie w takiej głowie słodko uśmiechniętej jakieś krwawe popędy zalęgnąć by się mogły to ja nie rozumiem??? Quote
agaciaaa Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Cześć :) I jak tam zdrowie Twoje i synka? Filuś przecudny jest :loveu::loveu: Quote
*zaba* Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Juz wrocilismy,te trzy tygobnie minely nie wiem kiedy,tak sie czuje,jakbym nigdzie nie wyjezdzala....:razz: Grunt,ze lekarze pozalatwiani. Dziekuje za pamiec :loveu: Powoli zaczne na nowo odwiedzac zaprzyjaznione galerie, a tymczasem zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/hugo-boss-femme-orginalny-zestaw-na-dusie-do-03-08-a-142839/ Quote
Rudzia-Bianca Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 A kto to jest Filuś ? :oops: Bo piękne z niego psisko :loveu: Dobrze że wróciliście cali i podleczeni do domu , uważajcie na siebie :roll: Quote
*zaba* Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Filus,to psiak,ktory mial przyjechac do nas,ale tak sie pukladalo,ze zostal u moich rodzicow.Mial miec nie wiecej niz 4-5 lat,okazalo sie ze ma okolo 8 :razz:,w papierach,ktore dotarly po jakims czasie dopiero,bylo napisane,ze to suczka :razz:,tak w ogole,bardzo to wszystko dziwnie wygladalo...Na czas jakis zrazilam sie do DOGO i niektorych ludzi. No ale final jest taki,ze psisko ma dom i jest zwariowane na punkcie mojej Mamy :p Tu Filka watek,czytania malo,bo jakos prawie wszystkie cioteczki ochajace i achajace zapomnialy :razz: http://www.dogomania.pl/forum/f85/bylem-juz-w-celi-smierci-teraz-mam-dom-jestem-w-domku-108922/ No a teraz foteczek kilka mojego Kamczyslawa koffanego :loveu: :loveu: Quote
halgre Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Witam ... :multi::multi::multi: http://i655.photobucket.com/albums/uu278/izape/P1040593.jpg smutny jestem ... http://i655.photobucket.com/albums/uu278/izape/P1040599.jpg a teraz będę spał ... :evil_lol::evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 FILUŚ JEST KOBIETĄ??????????????????????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: no to są jaja!! a raczej jajniki :diabloti::diabloti::diabloti: cioteczki ochajace i achajace tak to jest w "tym" świecie... a Kamelek coś tu przestraszony jakby?? jaką mu minę pokazałaś po przebudzeniu :eviltong: http://i655.photobucket.com/albums/uu278/izape/P1040594.jpg Quote
*zaba* Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 On tu za nami tesknil,te zdjecia byly robione jak nas nie bylo. Quote
*zaba* Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Witam,witam. Kamyr kuleje,bratanek ktory jest u nas nadepnalbyl Kamcia na przednia lapke :-( Quote
Od-Nowa Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 bratanek przyciężkawy :diabloti::cool1: kuruj się Kamciu! Quote
*zaba* Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Kamciu bryka juz jak dawniej. Dzis zabralam go troche na moja praktyke,chcialam zobaczyc jak zareaguje na ludzi starszych,na wozkach itp.No i moje slonko zdalo egzamin na 5!!! :loveu: Podchodzil z zainteresowaniem,co poniektorych polizal po rece, a ogon krecil mu sie w kolko. Dla tych staruszkow tez to bylo cos nowego,bo co z tego,ze maja na swoim pietrze dwa ptaszki,skoro sa one tam juz chyba ze dwa lata. Tak wiec Kamczyslaw byl dzisiaj mala rozrywka w tych dluugich samotnych dniach.:p Quote
Recommended Posts