*zaba* Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Pieknie dziekuje wszystkim za pamiec i zyczenia. Przepraszam, ze u Was nie bylam, ale wierzcie mi, zycze Wam szczescia i zdrowka nie tylko na swieta. Nie wiem, czy bede jeszcze w tym roku na dogo, dlatego juz dzis pobiegalam po galeryjkach z zyczeniami, a tu tez zostawie zyczenia dla tych co galeryjek nie maja, lub przypadkiem tu zajza [IMG]http://i655.photobucket.com/albums/uu278/izape/cats-2.jpg[/IMG] Quote
Od-Nowa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [B]*zabuś*[/B] - wczoraj zbłąkany listonosz coś mi przyniósł!! i aż się boję pytać ile to kosztowało!! :-) w każdym razie obie są dobre, idealnie pasują na dziewczynki!! nie znalazłabym lepszych! są przepiękne :-) :-) bardzo dziękuję za pamięć bardzo proszę na pw numer konta i kwotę ;-) na nowy rok to życz mi doskonałej pracy ;-) a ja Tobie jasnego nieba nad głową, żeby kłopoty się rozwiązały... najlepiej same ;-) Quote
ames Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 witam!!!super Kamelek:)on jakby trochę z pokroju mojej Natki vel Pietruszki:)takie liskowate:) pozdrawiam!!! Quote
Kobold Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Zabciu, Zabeczko i Ty Kamelku kochany, dziekujemy za pamiec i przesylamy Wam z okazji Nowego Roku 2010 gorace i z serca plynace zyczenia, niech Wam sie wszystko pomyslnie uklada a szczescie i milosc niech nigdy Was nie opuszczaja. Szelka i Co. Quote
agaciaaa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Jak się miewacie kochani w nowym roku? Spełnienia marzeń życzę :) Quote
Od-Nowa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 jeżeli ta przesyłka to prezent - to bardzo dziękujemy!! jak już będziesz miała spokojniejszy czas odezwij się - chętnie się zrewanżuję :-) dziewczynki dzięki Tobie "błyszczą" wśród zaprzyjaźnionych psów :-) Quote
Kobold Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Kamciu, Kamyczku :iloveyou:to ja Szelmina, no gdzie ty jezdes:???: , jak ciem niema:confused: . Nie nasladywuj mojej panci :shake: Quote
*zaba* Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Dziekujemy za pamiec i zyczonka. Ciesze sie , ze dziewczynki blyszcza, no w koncu to kobitki, wiec jakies blyskotki powinny od czasu do czasu zalozyc, hehe. Co u nas? Czasu brak, pracy duzo, troche siadlam psychicznie, ale mam nadzieje, ze powolutku wszystko wroci do normy. Kamczyslaw odgania mnie od kompa, wiec narazie mykam...;) Szelka, piekna Ty moja, jusz ciem prawie zapomnialem! Czemusz to tak dugo nic pisalas do mnie? Bylem u Cie w galeryi Tfojej, ale Ciem tam nie bylo. Pewnie ta duza Ciem zabrania kontaktu ze mnom, one to takie gupie som czasami. Ta moja to tesz, sama nie pisze i mi nie daje!!! A tu snieg spadl i w lapy mi zimno, a ta wariatka na spacerki chce chodzic!! No niech se zdejmnie to cos co ma na nogach i niech se sama pochodzi po tym sniegu i soli!! Ale nie!! Ona to bosa stopa nie wyjdzie, o nie!! Ty to chociasz kubraczek dostalas i nanozniki, a ja biedny nic, zupelnie nic nie dostalem! Spytaj tej Tfojej, czy by mnie nie wziela do siebie, to tesz bym takie wdzianko moze dostal i cos na stopy moje biedne zmarzniete. Musze isc jusz, ale wroce i do Ciebie tesz zagladne, Tfuj Kamel. Quote
Kobold Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Zabciu ,uwazaj na siebie i uszy do gory. Nie przemeczaj sie za duzo, obowiazki nie zajac nie uciekna :shake:pomysl o sobie. Trzeba miec sily, by ciagnac swoj "wozeczek" a przed Toba jeszcze dluga droga, wiec szanuj swoje sily i nie daj sie, tak Ci radzi starsza ciotka, ktora nie jedno juz przeszla.:fadein: Czesc Kamelku kohany :iloveyou:biedny ty jezdes piezek bez plaszczyka musisz hodzic w te mrozy :shock:rzal mi ciem bardzo zal. :bigcry:Widzisz ty pamientasz rze ta moja mi buciki obiecala.a ona nie :splat:na lobietnicah siem skonczylo. :motz:Bosom nogom musze po tej soli hodzic :stupid:a cz u was tesz takie gooowniane gryzonce czarne kamyczki wysypujom. No tosz potym zwirze to hodzic siem nie da.:no-no-no:Ja siem przewracam i udawam ze kuleje ;)to wtedy mnie wezmnie na rece ale sama w cieplyh butkah posuwa jeeeedza.:angryy: Ale ty to biedaczek jezdes ta twoia to ciem napewno na renkach nie nosi. :-(Tszymaj siem Kamciu byle do wiosny a potem to jusz bendzie tylko lepiej.:bluepaw::klacz: Quote
Rudzia-Bianca Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Nie wiem czy mogłam bo to prywatna korespondencja ale poczytałam sobie listy Szelki i Kamelka :) cudo A Ty Żabciu nie dawaj się , odpocznij trochę i głowa do góry :) Quote
agaciaaa Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Żabciu trzymaj się cieplutko :calus: I ucałuj ode mnie Kamcia :p Quote
*zaba* Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Dziekuje Wam Kochane za dobre slowa. Teraz juz musi byc tylko lepiej :) Kamczyslaw wyglaskany i wycalowany. A tu zdjatko jak ten palant lezy... Quote
agaciaaa Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Dlaczego palant? :mad: :lol: i dlaczego ma za małe legowisko, no przecież główka mu się nie mieści :shake: :diabloti: Quote
Rudzia-Bianca Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Słodko śpi , mój Wauzik tak sypiał z łebkiem poza legowiskiem :) Żabciu wiem że Ty się nie obrażasz za taki spamik ;) Nowe kartki na bazarku dla Kielc , zapraszam http://www.dogomania.pl/threads/177552-Dla-Kielc-do-31-01-DODANE-NOWE-WALENTYNKOWE i na bazarku dla Nero i Figla również http://www.dogomania.pl/threads/177959-BiA-u-i-kosmetyki-Do-31-01-na-Nero-i-Figla-na-bazareku-zrobiA-o-siAE-WALENTYNKOWO Quote
Kobold Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 http://i655.photobucket.com/albums/uu278/izape/STA60003-2.jpg Kamciu,powiedz Panci, niech Ci poduszeczke pod glowke podlozy :loveu: Hej Kamelku :iloveyou: no szczek mi odebralo :mdleje: ta Tfoja to zupelnie jak moja :stupid:Ciebie od palantow a mnie od cip wyzywajom :splat::angryy: i gdzie jezd sprawiedliwosc pytam sie :help1: ale slodziak jezdes :loveu:i dobsze za tak gowkem tszymasz bo tam jezd miejsce dla mnie kolo Ciebie :calus: Quote
*zaba* Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='agaciaaa']Dlaczego palant? :mad: :lol: i dlaczego ma za małe legowisko, no przecież główka mu się nie mieści :shake: :diabloti: Fe! Jaka pancia niedobra!! kupila za male legowisko i jeszcze ubliza!!! FUJ!!! :D [quote name='Rudzia-Bianca']Słodko śpi , mój Wauzik tak sypiał z łebkiem poza legowiskiem :) Żabciu wiem że Ty się nie obrażasz za taki spamik ;) Spamuj kochana do woli!!! :) [quote name='Kobold']http://i655.photobucket.com/albums/uu278/izape/STA60003-2.jpg Kamciu,powiedz Panci, niech Ci poduszeczke pod glowke podlozy :loveu: Hej Kamelku :iloveyou: no szczek mi odebralo :mdleje: ta Tfoja to zupelnie jak moja :stupid:Ciebie od palantow a mnie od cip wyzywajom :splat::angryy: i gdzie jezd sprawiedliwosc pytam sie :help1: ale slodziak jezdes :loveu:i dobsze za tak gowkem tszymasz bo tam jezd miejsce dla mnie kolo Ciebie :calus: Poduszeczke mial, to posul, teraz za kare na podlodze niech ten pusty leb trzyma...hihi:diabloti: Oj Szelka, to widzem, ze wiez co ja tu peszechodzem :shake:.Ja to bym jej powiedzial co o niej mysle, ale ona to goopia jest i i tak nie zrozumie co do niej mowiem. No, miejse jezd la Ciebie :loveu:, to jak tylko bedziesz chciec, to wpadaj do mnie!!:loveu: Quote
Kobold Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Ahoj, dunska "Zalogo" :lol: czy u Was nadal tak zimno :nerwy:U nas zima nie odpuszcza.:roll: Juz bylo troche lepiej ale wczoraj znowu sypnelo,:crazyeye: dobrze, ze mroz troche odpuscil. :happy1: Quote
agaciaaa Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='*zaba*']Fe! Jaka pancia niedobra!! kupila za male legowisko i jeszcze ubliza!!! FUJ!!! :D[/QUOTE] Zastanawiam się co z tym zrobić....:diabloti: Rudzia-Bianca przepiękne te Twoje karteczki!!!! Quote
*zaba* Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='Kobold']Ahoj, dunska "Zalogo" :lol: czy u Was nadal tak zimno :nerwy:U nas zima nie odpuszcza.:roll: Juz bylo troche lepiej ale wczoraj znowu sypnelo,:crazyeye: dobrze, ze mroz troche odpuscil. :happy1:[/QUOTE] U nas zapowiadaja sztorm sniezny, czyli lepiej z domu nie wychodzic, a ja na 7 do pracy i w niedziele tez... :razz: [quote name='agaciaaa']Zastanawiam się co z tym zrobić....:diabloti: Rudzia-Bianca przepiękne te Twoje karteczki!!!![/QUOTE] Tylko do TOZ- mnie nie zamelduj, plisssssssssss :placz: Quote
agaciaaa Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='*zaba*']Tylko do TOZ- mnie nie zamelduj, plisssssssssss :placz: Nie wiem, czy nasz polski TOZ do was dotrze, szczególnie w tak niesprzyjającą pogodę.. muszę poszukać jakiś duńskich organizacji prozwierzęcych.....:razz: No chyba że wstawisz specjalnie dla mnie więcej fotek Kamcia... może wtedy przymknę oko na to rażące zaniedbanie :diabloti: Quote
*zaba* Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Mowisz i masz. Zdjatka jeszcze cieple hehe fajnie pasuje :D Tak u nas sypie.... Quote
*zaba* Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Po spacerku tylko kanapa. No mam nadzieje, ze zostane ulaskawiona... ;) Quote
Recommended Posts