Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pieknie dziekuje wszystkim za pamiec i zyczenia. Przepraszam, ze u Was nie bylam, ale wierzcie mi, zycze Wam szczescia i zdrowka nie tylko na swieta.
Nie wiem, czy bede jeszcze w tym roku na dogo, dlatego juz dzis pobiegalam po galeryjkach z zyczeniami, a tu tez zostawie zyczenia dla tych co galeryjek nie maja, lub przypadkiem tu zajza
[IMG]http://i655.photobucket.com/albums/uu278/izape/cats-2.jpg[/IMG]

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[B]*zabuś*[/B] - wczoraj zbłąkany listonosz coś mi przyniósł!!
i aż się boję pytać ile to kosztowało!! :-)
w każdym razie obie są dobre, idealnie pasują na dziewczynki!!
nie znalazłabym lepszych! są przepiękne :-) :-) bardzo dziękuję za pamięć

bardzo proszę na pw numer konta i kwotę ;-)

na nowy rok to życz mi doskonałej pracy ;-)
a ja Tobie jasnego nieba nad głową, żeby kłopoty się rozwiązały... najlepiej same ;-)

Posted

Zabciu, Zabeczko i Ty Kamelku kochany, dziekujemy za pamiec i przesylamy Wam z okazji Nowego Roku 2010 gorace i z serca plynace zyczenia, niech Wam sie wszystko pomyslnie uklada a szczescie i milosc niech nigdy Was nie opuszczaja. Szelka i Co.

Posted

jeżeli ta przesyłka to prezent - to bardzo dziękujemy!!
jak już będziesz miała spokojniejszy czas odezwij się - chętnie się zrewanżuję :-)

dziewczynki dzięki Tobie "błyszczą" wśród zaprzyjaźnionych psów :-)

Posted

Dziekujemy za pamiec i zyczonka.
Ciesze sie , ze dziewczynki blyszcza, no w koncu to kobitki, wiec jakies blyskotki powinny od czasu do czasu zalozyc, hehe.
Co u nas? Czasu brak, pracy duzo, troche siadlam psychicznie, ale mam nadzieje, ze powolutku wszystko wroci do normy.
Kamczyslaw odgania mnie od kompa, wiec narazie mykam...;)

Szelka, piekna Ty moja, jusz ciem prawie zapomnialem! Czemusz to tak dugo nic pisalas do mnie? Bylem u Cie w galeryi Tfojej, ale Ciem tam nie bylo. Pewnie ta duza Ciem zabrania kontaktu ze mnom, one to takie gupie som czasami. Ta moja to tesz, sama nie pisze i mi nie daje!!! A tu snieg spadl i w lapy mi zimno, a ta wariatka na spacerki chce chodzic!! No niech se zdejmnie to cos co ma na nogach i niech se sama pochodzi po tym sniegu i soli!! Ale nie!! Ona to bosa stopa nie wyjdzie, o nie!! Ty to chociasz kubraczek dostalas i nanozniki, a ja biedny nic, zupelnie nic nie dostalem! Spytaj tej Tfojej, czy by mnie nie wziela do siebie, to tesz bym takie wdzianko moze dostal i cos na stopy moje biedne zmarzniete.
Musze isc jusz, ale wroce i do Ciebie tesz zagladne,
Tfuj Kamel.

Posted

Zabciu ,uwazaj na siebie i uszy do gory. Nie przemeczaj sie za duzo, obowiazki nie zajac nie uciekna :shake:pomysl o sobie. Trzeba miec sily, by ciagnac swoj "wozeczek" a przed Toba jeszcze dluga droga, wiec szanuj swoje sily i nie daj sie, tak Ci radzi starsza ciotka, ktora nie jedno juz przeszla.:fadein:
Czesc Kamelku kohany :iloveyou:biedny ty jezdes piezek bez plaszczyka musisz hodzic w te mrozy :shock:rzal mi ciem bardzo zal. :bigcry:Widzisz ty pamientasz rze ta moja mi buciki obiecala.a ona nie :splat:na lobietnicah siem skonczylo. :motz:Bosom nogom musze po tej soli hodzic :stupid:a cz u was tesz takie gooowniane gryzonce czarne kamyczki wysypujom. No tosz potym zwirze to hodzic siem nie da.:no-no-no:Ja siem przewracam i udawam ze kuleje ;)to wtedy mnie wezmnie na rece ale sama w cieplyh butkah posuwa jeeeedza.:angryy: Ale ty to biedaczek jezdes ta twoia to ciem napewno na renkach nie nosi. :-(Tszymaj siem Kamciu byle do wiosny a potem to jusz bendzie tylko lepiej.:bluepaw::klacz:

Posted

Słodko śpi , mój Wauzik tak sypiał z łebkiem poza legowiskiem :)

Żabciu wiem że Ty się nie obrażasz za taki spamik ;)

Nowe kartki na bazarku dla Kielc , zapraszam

http://www.dogomania.pl/threads/177552-Dla-Kielc-do-31-01-DODANE-NOWE-WALENTYNKOWE

i na bazarku dla Nero i Figla również

http://www.dogomania.pl/threads/177959-BiA-u-i-kosmetyki-Do-31-01-na-Nero-i-Figla-na-bazareku-zrobiA-o-siAE-WALENTYNKOWO

Posted

http://i655.photobucket.com/albums/uu278/izape/STA60003-2.jpg
Kamciu,powiedz Panci, niech Ci poduszeczke pod glowke podlozy :loveu:

Hej Kamelku :iloveyou: no szczek mi odebralo :mdleje: ta Tfoja to zupelnie jak moja :stupid:Ciebie od palantow a mnie od cip wyzywajom :splat::angryy: i gdzie jezd sprawiedliwosc pytam sie :help1:
ale slodziak jezdes :loveu:i dobsze za tak gowkem tszymasz bo tam jezd miejsce dla mnie kolo Ciebie :calus:

Posted

[quote name='agaciaaa']Dlaczego palant? :mad: :lol: i dlaczego ma za małe legowisko, no przecież główka mu się nie mieści :shake: :diabloti:
Fe! Jaka pancia niedobra!! kupila za male legowisko i jeszcze ubliza!!! FUJ!!! :D

[quote name='Rudzia-Bianca']Słodko śpi , mój Wauzik tak sypiał z łebkiem poza legowiskiem :)

Żabciu wiem że Ty się nie obrażasz za taki spamik ;)

Spamuj kochana do woli!!! :)

[quote name='Kobold']http://i655.photobucket.com/albums/uu278/izape/STA60003-2.jpg
Kamciu,powiedz Panci, niech Ci poduszeczke pod glowke podlozy :loveu:

Hej Kamelku :iloveyou: no szczek mi odebralo :mdleje: ta Tfoja to zupelnie jak moja :stupid:Ciebie od palantow a mnie od cip wyzywajom :splat::angryy: i gdzie jezd sprawiedliwosc pytam sie :help1:
ale slodziak jezdes :loveu:i dobsze za tak gowkem tszymasz bo tam jezd miejsce dla mnie kolo Ciebie :calus:
Poduszeczke mial, to posul, teraz za kare na podlodze niech ten pusty leb trzyma...hihi:diabloti:

Oj Szelka, to widzem, ze wiez co ja tu peszechodzem :shake:.Ja to bym jej powiedzial co o niej mysle, ale ona to goopia jest i i tak nie zrozumie co do niej mowiem. No, miejse jezd la Ciebie :loveu:, to jak tylko bedziesz chciec, to wpadaj do mnie!!:loveu:

Posted

Ahoj, dunska "Zalogo" :lol: czy u Was nadal tak zimno :nerwy:U nas zima nie odpuszcza.:roll: Juz bylo troche lepiej ale wczoraj znowu sypnelo,:crazyeye: dobrze, ze mroz troche odpuscil. :happy1:

Posted

[quote name='*zaba*']Fe! Jaka pancia niedobra!! kupila za male legowisko i jeszcze ubliza!!! FUJ!!! :D[/QUOTE]

Zastanawiam się co z tym zrobić....:diabloti:

Rudzia-Bianca przepiękne te Twoje karteczki!!!!

Posted

[quote name='Kobold']Ahoj, dunska "Zalogo" :lol: czy u Was nadal tak zimno :nerwy:U nas zima nie odpuszcza.:roll: Juz bylo troche lepiej ale wczoraj znowu sypnelo,:crazyeye: dobrze, ze mroz troche odpuscil. :happy1:[/QUOTE]
U nas zapowiadaja sztorm sniezny, czyli lepiej z domu nie wychodzic, a ja na 7 do pracy i w niedziele tez... :razz:

[quote name='agaciaaa']Zastanawiam się co z tym zrobić....:diabloti:

Rudzia-Bianca przepiękne te Twoje karteczki!!!![/QUOTE]
Tylko do TOZ- mnie nie zamelduj, plisssssssssss :placz:

Posted

[quote name='*zaba*']Tylko do TOZ- mnie nie zamelduj, plisssssssssss :placz:

Nie wiem, czy nasz polski TOZ do was dotrze, szczególnie w tak niesprzyjającą pogodę.. muszę poszukać jakiś duńskich organizacji prozwierzęcych.....:razz:

No chyba że wstawisz specjalnie dla mnie więcej fotek Kamcia... może wtedy przymknę oko na to rażące zaniedbanie :diabloti: