taxelina Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 *zaba* napisał(a): To nie id, to odblask jest. U nas buro i wieje okropnie, fuj :placz: aaaaa :D Eh u nas nie wieje ale tak buro ze mozna zapomnic o robieniu zdjec.. Quote
*zaba* Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 I Filus, robione kom. dlatego takie byle jakie Quote
*zaba* Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 No sliczne, sliczne. A na kudlaczach w potrzebie wpadla mi w oko taka delikatna sunieczka i chociaz nie ruda, to wiercilam dziure w brzuchu TZ-owi, ale pozostal jak ta skala, twardy, nieugiety... Wiem, ze ma racje, tylko jak to sercu wytlumaczyc. O, taka pieknota Na szczescie sunieczka podobno juz znalazla domek. Quote
Rudzia-Bianca Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Gratuluję egzaminu zdanego pięknie to po pierwsze :multi: Kamel smutniutki na tych poponiedziałkowych zdjęciach , ech gdybyście mieszkali bliżej Biana na randkę na pewno by się stawiła :loveu: Quote
*zaba* Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Nioo, sunia sliczna i na szczescie ma juz domek. Dziekuje za gratulacje. Mowisz, ze Bianeczka by na randke przyszla, ale ona chyba jest za ladna i Kamel by sie speszyc mogl :oops: Kurde jak sie zimno zrobilo!!:razz: Dzisiaj rano bylo 1.4 tylko!!!! Wczoraj i dzisiaj skrobanie bylo za rana :angryy: Moj biedny maly samochodzik ... Quote
Od-Nowa Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 *zaba* odezwał się do mnie "pewien mężczyzna" :cool3: :lol: tylko teraz ja milczę bo nie wiem jaki termin podać :diabloti: Quote
taxelina Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 *zaba* napisał(a): Kurde jak sie zimno zrobilo!!:razz: Dzisiaj rano bylo 1.4 tylko!!!! Wczoraj i dzisiaj skrobanie bylo za rana :angryy: Moj biedny maly samochodzik ... Chodz do nas na plaze w Malmö - bylam tam ze znajoma i psiakami dzis sloneczko piekne tylko wialo... :angryy: 10 zdjec juz dodalam z plazy :D Quote
*zaba* Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='Od-Nowa']*zaba* odezwał się do mnie "pewien mężczyzna" :cool3: :lol: tylko teraz ja milczę bo nie wiem jaki termin podać :diabloti: No nareszcie, oj duuuzo czasu mu to zajelo... no tak okolo 4 tygodnie...Termin podac najszybszy pasujacy :diabloti: [quote name='deer_1987']Chodz do nas na plaze w Malmö - bylam tam ze znajoma i psiakami dzis sloneczko piekne tylko wialo... :angryy: 10 zdjec juz dodalam z plazy :D A to u Was nie wieje?? W Polsce we wszystkoch wiadomosciach slysze, ze odwolane promy do Szwecji za wzgledu na silne wiatry i wysoka fale. Czyzby gubily sie po drodze i do Was nie dochodzily? Tu tez troche wieje, na plaze jednak nie odwaze sie isc sprawdzic, brrr zimno. Quote
figa33 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 w Polsce zimno , wieje , śnieg nas zasypał , dziwnie to wygląda , liście jeszcze na drzewach , kwiaty kwitnące na balkonie , wszystko pokryte śniegiem:placz: na Bałtyku ogromny sztorm:shake: a jeszcze 3 tyg temu chodziłam w krótkich spodenkach:niewiem: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Za ładna dla Kamczysława , oj breszisz już Żabciu :evil_lol: Figa proszę nie wal po oczach tym białym koszmarem , od rana sypie cały czas :placz: Quote
*zaba* Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 No widzialas tamta panienke, to sama ocen...:evil_lol: figa, masz racje, dziwnie to wyglada, fuj pskudztwo!!!! Ale za to u mnie za oknem tylko wiatr, no i w taki oto sposob czlek znajduje plusy w minusach. (ale wymyslilam :-o) Quote
taxelina Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/13154479-post1386.html Widzialas zaproszenie? :D Quote
Rudzia-Bianca Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Żabciu pospamuję trochę bo tu same zmarzlaki :evil_lol: więc gdyby ktoś chciał zagrzać nóżki to zapraszam na bazarek w podpisie , a jak już nózie będą ciepłe to można oglądnąć film http://www.dogomania.pl/forum/f99/18-filmow-1-cd-na-kieleckie-psiaki-do-30-10-pomozmy-im-przetrwac-zime-149090/ Na szczęście dziś już nie sypało ale zimno nadal strasznie :shake: Miziaki dla Kamczysława Quote
*zaba* Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 A spamuj kochana do woli, kazda zlotowka sie liczy :p Dziekujemy za mizianka. Jesien... deszcz za oknem i wiatrzysko wiec... Quote
figa33 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 na kanapce , poduszeczce , pod kocykiem , obok pańcia najlepiej:loveu: Quote
agaciaaa Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 http://i655.photobucket.com/albums/uu278/izape/1010200911.jpg Kamel znowu uprawia wyczynowe leżenie na kanapie :evil_lol: :loveu: Quote
*zaba* Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 :mad: :mad: Sie mnie tu prosze z Kamczyslawa nie nabijac!!! :angryy: To nie jego wina, ze pancia na spacerki aparatu nie bierze i tym samym udokumentowac nie moze, ze Kamel porusza sie jeszcze o wlasnych silach :cool3: figa masz racje, tam jest mu najlepiej, a poduszeczka to nr1 :diabloti: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Rude to jednak mądre , zimno znaczy pod kocyk trzeba . Super zdjęcia :loveu: No to jak mogę to jeszcze :oops: http://www.dogomania.pl/forum/f99/jedyne-takie-na-dogo-hand-made-kartki-na-kielce-do-26-10-zapraszam-149225/#post13183877 Quote
*zaba* Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 O kurde, ale sliczne!!!!! No masz dziewczyno talent!! Zapraszamy na bazarek z takimi kartkami Mam nadzieje, ze sie nie pogniewasz, ze tu wkleilam... :cool3: A rude jest madre, oj jest!!! :evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 To jak mogę to wklejam jeszcze takie i zapraszam serdecznie :p http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=171662 A gdzie Wy znikneliście ? Quote
Recommended Posts