Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To już trzy lata? :crazyeye: Jak ten czas leci :shake:

A Kamelkowi i całej rodzinie jeszcze co najmniej nastu lat razem w zdrowiu :loveu:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='deer_1987']http://i655.photobucket.com/albums/uu278/izape/2106200919.jpg
daleko tam macie od domu?
Jakies.... 10-15 min piechota. To jest lasek, gdzie psy moga byc tylko na smyczy ... :razz:

[quote name='agaciaaa']Wow, gratulacje!!! :multi:

No i gratuluje też 3 wspólnych latek :loveu: i życzę ich jeszcze duuuuużo :loveu:

http://images34.fotosik.pl/159/44ec1bacdb5287ef.jpg pamiętam tą fotkę :lol: świetna jest, biedny wygłodzony Kamcio :diabloti: :loveu:
Dziekuje :loveu:
Mam nadzieje, ze jeszcze duuuzo latek przed nami, a z miseczka nadal zebrak chodzi :diabloti:

Fotki z 5 listopada. Niestety moj aparat jak jest szarawo potrzebuje baaardzo duzo czasu, a z lampa wychodza za ciemne, dlatego raczej kiepskie sa.

• 2 weeks later...
Posted

A co tu tak cichutko się zrobiło? :)

Kamelku, mam nadzieję, że mi wybaczysz, ale tu chodzi o twoją schroniskową koleżankę:(

Dziewczyny, pomóżcie nam pomóc Atenie Od 4 lat w schronisku, teraz już nawet nie wychodzi z budy, straciła już chęć do życia... Zbieramy na hotel dla niej. Liczy się każda złotówka, ale również wsparcie duchowe na wątku! KILK

• 4 weeks later...
Posted

[FONT="Georgia"][SIZE="4"]Mikołaja w kominie,
prezentów po szyję,
2 metry choinki,
cukierków 3 skrzynki,
przed domem bałwana,
Sylwestra do rana,
z butelką szampana,
pysznej wigilijnej kolacji
i mnóstwa atrakcji
w 2010 roku!!!