Agula99 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='Becia66']Agula to nie tesknota tylko nowe otoczenie, znowu nagła zmiana w ich życiu. Wystarczy że patrzę na zdjęcia Brutusa tulonego w ramionach swojej Pani, a już jestem spokojna o ich stan psychiczny. Nie mówiąc o tym, że są w parze i przez to im jeszcze rażniej.[/QUOTE] Tak Beciu wiem, o Brutusa to się tak nie martwię, ale o maluszka, Dropsika, nie miałaś okazji go poznać, to była taka moja przytulanka i tak o niego się martwię :( Quote
Florentynka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Agula, a o co tu się martwić? Dobrzy ludzie adoptowali, w łóżku ma spać, z kumplem pojechał do nowego domu - same plusy! Poza tym Dropsik to młody pies, szybko się dostosuje do nowych warunków. Quote
barb Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='Agula99']Tak Beciu wiem, o Brutusa to się tak nie martwię, ale o maluszka, Dropsika, nie miałaś okazji go poznać, to była taka moja przytulanka i tak o niego się martwię :([/QUOTE] Aguś jak bedziesz mogla to zrobisz wizyte poadopcyjną a na zapas sie nie martw. A maila można do Państwa napisać ? I jeszcze o jakieś informacje czy nowe zdjecia poprosić? Quote
figa33 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Agula będzie dobrze , na pewno , lepiej Dropsik nie mógł trafić , z Brutusikiem pojechał , jak patrze na zdjęcia jak pani tuli Brutusa to ciepło mi się robi na sercu Quote
Becia66 Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Agula wywiedz się co tam u psiaków. Pan widać chętny na korespondencję. Quote
barb Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 [quote name='Becia66']Agula wywiedz się co tam u psiaków. Pan widać chętny na korespondencję.[/QUOTE] Beciu piszę do Ciebie juz na trzecim wątku - zajrzyj do Bazy Zwierząt Zaginionych w sprawie suni Colie - pilne!!! Quote
Becia66 Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 [quote name='barb']Beciu piszę do Ciebie juz na trzecim wątku - zajrzyj do Bazy Zwierząt Zaginionych w sprawie suni Colie - pilne!!![/QUOTE] zajrzałam, czy chodzi ci o to żeby zgłosić ją do Fundacji DR Lucy ? Quote
barb Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 [quote name='Becia66']zajrzałam, czy chodzi ci o to żeby zgłosić ją do Fundacji DR Lucy ?[/QUOTE] Ja zrozumialam, ze dziewczynyz Fundacji chcą ją oglaszać tylko nie wiedzą czy tylko jako znalezioną czy juz do adopcji, a Ty będziesz to wiedzieć Quote
figa33 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 a Brutusik z Dropsikiem dooopki grzeją w domu RAZEM !!! czasem życie jest naprawdę fajne!!:loveu: Quote
Agula99 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Wczoraj rozmawiałam z panem, psiaki mają się dobrze!! Brutus śpi w kuchni, ale jest mu za gorąco, więc pan ma jeszcze jakiś pokoik z kanapą koło garażu i pokoju syna i tam go spróbuje umieścić, bo jednak nie chce spać w kuchni. A Dropsik na łóżeczku z córką :) Pan powiedział, że zmieścić się czasami nie mogą, bo Dropsik rozwala się w szerz i koniec , a co on tak lubi i tyle he he, sadzi różne piruety w łóżku no i wszystko wynosi na pole, do obszczekania innych też jest pierwszy, taki mały gospodarz całą gębą!! :) :) :) Ale pan się nie skarżył, powiedział, że dzięki temu dba się o porządek, bo wszystko trzeba chować, przed Brutusem też!! Na pewno pamiętacie jak porwał nam umowę i tarmosił, tak samo jest z gazetami i innymi papierowymi rzeczami!!! :) A ogólnie fajnie, na spacerki chodzą, bawią się i jak na razie jest git :) :) ;) Quote
Becia66 Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 na takie wiadomości czekaliśmy wszyscy, teraz tylko jeszcze martwię sie o Walusia... Quote
baster i lusi Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 fajnie się czyta takie wiadomości.:lol::loveu: Quote
majuska Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 No to jupi:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
figa33 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 ufff !! no po prostu super !!:loveu::loveu::loveu: Quote
Agula99 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Oby tak dalej chłopaki, macie być grzeczni, noooo!!!!! ;) Quote
Becia66 Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Zmieniłam własnie tytuł wątku i przeniosłam go do działu szczęśliwych :loveu:. Quote
Agula99 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Niech się wam szczęści Brutusiku i Dropsiku, nasze cudowne psiaczki!! :) Quote
barb Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 A młoda Pani Brutusa i Dropsika nie zechcialaby zalogować sie na Dogo i przekazywać tu zdjęcia i info ? Quote
Agula99 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Nie wiem barb, ale nie sądze żeby chciała, wiesz jak to jest, dziewczyna do szkoły, psy itp, zresztą nie jesteśmy w takim kontakcie i tak jej nie znam, a Pan obiecał, że będzie na bieżąco wysyłał zdjęcia i informacje! Quote
barb Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 [quote name='Agula99']Nie wiem barb, ale nie sądze żeby chciała, wiesz jak to jest, dziewczyna do szkoły, psy itp, zresztą nie jesteśmy w takim kontakcie i tak jej nie znam, a Pan obiecał, że będzie na bieżąco wysyłał zdjęcia i informacje![/QUOTE] Jeśli będziesz miala okazję to spytaj. Dziewczyny wspólcześnie więcej czasu spędzaja na kompie niz w realu. Przynajmniej ja znam takie przypadki. Może by kiedyś zechciala tu zaglądać? Fajnie by było. Ostatnio zaglądalam na wątek Fugi, ktorej nowi Państwo od razu po przyjeciu psa zalogowali sie na Dogo i na bieżąco podsylają zdjęcia. Quote
Becia66 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 no i co Agula ? dzwoniłaś ? :eviltong: Poganiam cię , jak ty mnie. :lol: Quote
Agula99 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 [quote name='Becia66']no i co Agula ? dzwoniłaś ? :eviltong: Poganiam cię , jak ty mnie. :lol:[/QUOTE] Nie poganiam, tylko pytam, nie dzwoniłam bo jestem na debecie dzwoniącym ;) ale zadzwonię, albo napiszę :P Quote
Agula99 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 A oto krótka relacja nowej właścicielki Brutusika i Dropsika!!! [COLOR=red]Pieski są grzeczne ;) choć czasem zdarzy się Dropsowi wynieść jakieś buty czy nawet miski na pole ;) Brutus zawsze rano budzi mnie do szkoły jeszcze przed budzikiem a Dropsiki śpi ze mną w łóżku ;). Zawsze rano gdy są wypuszczane bawią się ze sobą potrafią robić to bardzo długo . Brutus często chodzi na spacery ze mną i zagląda wszędzie gdzie tylko może . Jest trochę przy tym zachodu ale dla mnie to zabawa . Przepraszam że tak długo nie pisze ale szkoła a tata nie za bardzo umie pisać e-mile . Zdjęcia dam jutro mam ich mnóstwo prawie co chwila im robię ;).[/COLOR] [COLOR=black]No to czekam na te zdjęcia!!! Dziewczyna trochę zajęta jak widać, bo wiadomość dostałam kilka ładnych dni temu, ale nie wstawiałam bo czekałam na fotki, no i dalej czekam!! Ale jak widać wszystko jest super@@@@@ [/COLOR] Quote
majuska Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Wieści super, musimy na te fotki spokojnie poczekać... Quote
Agula99 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Obiecane fotki : [IMG]http://img571.imageshack.us/img571/1108/dsc00040hq.jpg[/IMG] [IMG]http://img687.imageshack.us/img687/7231/dsc00043mye.jpg[/IMG] [IMG]http://img571.imageshack.us/img571/7000/dsc00046jm.jpg[/IMG] [IMG]http://img40.imageshack.us/img40/7282/dsc00048vx.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts