BUDRYSEK Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 fryzjer to chyba koszt ok 50 zł, jak nie wiecej? :( Quote
monika083 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 BUDRYSEK, Poker zaoferowala 30 zl na fryzjera, z mojego bazarku bedzie juz 20zl, to styknie:) Szkoda go, ze nie jest w domowych warunkach, on powiniem spas w lozku:) Czy domek jakis na horyzoncie? fajnie byloby go wykastrowac, ale to tez chyba musialby byc w domowym tymczasie po zabiegu. Quote
Reno2001 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Qrde, ja deklarowałam 20zł. Czy ktoś w ogóle tutaj czyta posty? Nie wiem, gdzie i komu mam wpłacic, bo nie dostałam żadnego info?! Przy takiej organizacji to miesiąc zejdzie zanim coś ruszy do przodu. Quote
monika083 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='Reno2001']Qrde, ja deklarowałam 20zł. Czy ktoś w ogóle tutaj czyta posty? Nie wiem, gdzie i komu mam wpłacic, bo nie dostałam żadnego info?! Przy takiej organizacji to miesiąc zejdzie zanim coś ruszy do przodu.[/QUOTE] o widzisz, to bedzie juz na fryzjera, a z mojego bazarku cosik na odjajcenie:) chyba dt powinien udostepnic konto na tego fryzjera. Quote
BUDRYSEK Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='Reno2001']Qrde, ja deklarowałam 20zł. Czy ktoś w ogóle tutaj czyta posty? Nie wiem, gdzie i komu mam wpłacic, bo nie dostałam żadnego info?! Przy takiej organizacji to miesiąc zejdzie zanim coś ruszy do przodu.[/QUOTE] no to supcio :) bardzo dziekujemy :) tak, najlepiej gdyby dt sie tym zajal Quote
Andzike Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Mam nadzieję, że nic się nie zmieniło i że ustalenia z soboty z Klaudus są aktualne i mały przyjedzie do mojej mamy na DT ;) Kasy na fryzjera nie ma co zbierać, moja przyjaciółka jest groomerkę, to się chłopakiem zajmie, raczej pilniejsze dla mnie jest odjajczenie chłopaka, bo z taką urodą nie ma co go wyadoptowywać z jajkami. Quote
mshume Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 A DT, ja chciałam proponować DS, ale nie narzucam się w takim razie ;) Quote
Andzike Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='mshume']A DT, ja chciałam proponować DS, ale nie narzucam się w takim razie ;)[/QUOTE] W sprawie DS też już coś się dzieje ;) ale jak masz jakiś fajny, sprawdzony to dawaj znać - chlopak zasługuje na NAJLEPSZY dom :) Quote
mshume Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Zgłosiłam w sobotę propozycję, bo w tytule stało,że szuka DT/DS. Oczywiście, z różnych względów, nie będziemy tu stawać w szranki z innymi domami ;) Viola to wyjątkowa osoba, adoptowała 'naszego' yorka Yogusia, prawie w całości pokryła koszt jefo operacji, studiuje weterynarię. Miała przez 6 miesięcy maltanczyka 13 letniego, adoptowanego od starszej Pani która wyjechała do Australii. Myślę,że macie równie dobry dom, ja poszukam Violi innego zwierzaka w potrzebie. Quote
Reno2001 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Moje 20zł też może byc na kastrację. Czekam na nr konta ;) Quote
Andzike Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='Poker']to niech moja kasa będzie na kastrację.[/QUOTE] [quote name='Reno2001']Moje 20zł też może byc na kastrację. Czekam na nr konta ;)[/QUOTE] To poczekajmy na Klaudus, niech potwierdzi oficjalnie na wątku, że maly przyjeżdza do mnie i będę rozsyłać konto :) Dzięki dziewczyny!! :) Quote
mshume Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 A DS nie moze wyłozyc na kastracje takiego adopcyjnego psiaka? Quote
Andzike Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='mshume']A DS nie moze wyłozyc na kastracje takiego adopcyjnego psiaka?[/QUOTE] mshume, piesek póki co przyjeżdza na DT do mojej mamy, w sprawie DS coś się rusza, ale nie wiadomo co z tego wyjdzie, zainteresowanych trochę jest ;) Nie chcę oddawać takiego adopcyjnego psa bez kastracji - właśnie dlatego, że jest taki śliczny i adopcyjny. Ale oczywiście potencjalny DS będzie proszony o zwrócenie przynajmniej części kosztów wyłożonych przez osoby deklarujące na psa. Quote
mshume Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 to super, zresztą 80 zł za kastrację to nie jest duża kwota.Najlepiej sprawdzić na dniach te chetne DS i nie przerzucac psiaka z miejsca na miejsce, po co tym go stresować... Quote
Andzike Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='mshume']to super, zresztą 80 zł za kastrację to nie jest duża kwota.Najlepiej sprawdzić na dniach te chetne DS i nie przerzucac psiaka z miejsca na miejsce, po co tym go stresować...[/QUOTE] Oczywiście, postaram się, żeby nie siedział długo w DT, poza tym nie wiem kiedy dokładnie mały przyjeżdza. Quote
Missaygon Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Dziewczyny przepraszam że się wtrące, jak narazie pies jest u mnie, stał się dla mnie bardzo ważną istotką i nie uważacie że ja też powinnam wiedzieć do kogo ma się dostać? bo jak narazie to kwestie są dość chaotyczne... Quote
Andzike Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='Missaygon']Dziewczyny przepraszam że się wtrące, jak narazie pies jest u mnie, stał się dla mnie bardzo ważną istotką i nie uważacie że ja też powinnam wiedzieć do kogo ma się dostać? bo jak narazie to kwestie są dość chaotyczne...[/QUOTE] Missaygon, ja kontaktowałam się w tej sprawie w sobotę z Klaudus jako z założycielką wątku, nie było mnie przez weekend na dogo, weszłam dziś i myślałam,ze wszystko jest dograne. Oczywiście, że jako obecna opiekunka psa masz prawo wszystko wiedzieć :) Quote
Missaygon Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='Andzike']Missaygon, ja kontaktowałam się w tej sprawie w sobotę z Klaudus jako z założycielką wątku, nie było mnie przez weekend na dogo, weszłam dziś i myślałam,ze wszystko jest dograne. Oczywiście, że jako obecna opiekunka psa masz prawo wszystko wiedzieć :)[/QUOTE] Andzike, to miło:) po prostu psinka nie jest mi obojętna i chce dla niego jak najlepiej Quote
BUDRYSEK Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='Missaygon']Dziewczyny przepraszam że się wtrące, jak narazie pies jest u mnie, stał się dla mnie bardzo ważną istotką i nie uważacie że ja też powinnam wiedzieć do kogo ma się dostać? bo jak narazie to kwestie są dość chaotyczne...[/QUOTE] kto decyduje o Psie? Ty czy Klaudia? Quote
Andzike Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Czekamy na wieści, trzeba działać, żeby poprawić byt maluszka :) Quote
Missaygon Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='BUDRYSEK']kto decyduje o Psie? Ty czy Klaudia?[/QUOTE] Sądziłam, że my obie! Budrysek, tak samo jak ja jesteś miłośniczką zwierząt, powiedz mi nie przywiązałabyś się do psiny, którą codziennie pielęgnujesz, wyprowadzasz na spacery, bawisz się z nią?! Nie interesowałoby Cię gdzie dalej "powędruje", kto się nim dalej będzie zajmował? Chce żeby znalazł cudowny dom, i gdzieś tam pod skórą ubolewam nad tym że nie moge ja mu dać schronienia na stałe, bo piesek jest cudny. Potrzebowałabym po prostu więcej sprecyzowanych informacji a narazie ich nie mam Quote
Andzike Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Missaygon - ja tylko ze swojej strony mogę napisać, że piesek trafiłby do mojej mamy na DT - mama nie jest aktywną dogomaniaczką ;) ale jak zobaczyła tego malucha takiego zakołtunionego to żal się jej go zrobiło. DT w Warszawie, oczywiście bezpłatny, mama ma swoją sunię maltankę. Mały jest śliczny, więc znalezienie DS nie będzie problemem, na wątku był apel, że szukacie miejsce gdzie w warunkach domowych można by coś zrobić z jego sierścią i dopilnować kastracji, więc porozmawiałam o tym z mamą i zadzwoniłam do Klaudus, że możemy zaproponować DT. Jeśli potrzebujesz jeszcze jakichś informacji to daj znać, oczywiście odpowiem na pytania :) Wszystkim nam zależy na dobru malucha (czy on ma w ogóle jakieś imię?) i mam nadzieję, że znajdzie się najlepsze rozwiązanie dla niego :) Quote
BUDRYSEK Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='Andzike']Missaygon - ja tylko ze swojej strony mogę napisać, że piesek trafiłby do mojej mamy na DT - mama nie jest aktywną dogomaniaczką ;) ale jak zobaczyła tego malucha takiego zakołtunionego to żal się jej go zrobiło. DT w Warszawie, oczywiście bezpłatny, mama ma swoją sunię maltankę. Mały jest śliczny, więc znalezienie DS nie będzie problemem, na wątku był apel, że szukacie miejsce gdzie w warunkach domowych można by coś zrobić z jego sierścią i dopilnować kastracji, więc porozmawiałam o tym z mamą i zadzwoniłam do Klaudus, że możemy zaproponować DT. Jeśli potrzebujesz jeszcze jakichś informacji to daj znać, oczywiście odpowiem na pytania :) Wszystkim nam zależy na dobru malucha (czy on ma w ogóle jakieś imię?) i mam nadzieję, że znajdzie się najlepsze rozwiązanie dla niego :)[/QUOTE] wiemy, ze bedzie mial u Was dobrze jak nasze ostatnie kudlate Panny :) Quote
Recommended Posts