Jump to content
Dogomania

Dzięki zgranej pomocy Cioteczek - TRAFIK W NOWYM DOMKU!! :):):) Szybka akcja :D

Recommended Posts

• Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BUDRYSEK, Poker zaoferowala 30 zl na fryzjera, z mojego bazarku bedzie juz 20zl, to styknie:)
Szkoda go, ze nie jest w domowych warunkach, on powiniem spas w lozku:) Czy domek jakis na horyzoncie?
fajnie byloby go wykastrowac, ale to tez chyba musialby byc w domowym tymczasie po zabiegu.

Posted

Qrde, ja deklarowałam 20zł. Czy ktoś w ogóle tutaj czyta posty? Nie wiem, gdzie i komu mam wpłacic, bo nie dostałam żadnego info?!
Przy takiej organizacji to miesiąc zejdzie zanim coś ruszy do przodu.

Posted

[quote name='Reno2001']Qrde, ja deklarowałam 20zł. Czy ktoś w ogóle tutaj czyta posty? Nie wiem, gdzie i komu mam wpłacic, bo nie dostałam żadnego info?!
Przy takiej organizacji to miesiąc zejdzie zanim coś ruszy do przodu.[/QUOTE]

o widzisz, to bedzie juz na fryzjera, a z mojego bazarku cosik na odjajcenie:)

chyba dt powinien udostepnic konto na tego fryzjera.

Posted

[quote name='Reno2001']Qrde, ja deklarowałam 20zł. Czy ktoś w ogóle tutaj czyta posty? Nie wiem, gdzie i komu mam wpłacic, bo nie dostałam żadnego info?!
Przy takiej organizacji to miesiąc zejdzie zanim coś ruszy do przodu.[/QUOTE]

no to supcio :) bardzo dziekujemy :)

tak, najlepiej gdyby dt sie tym zajal

Posted

Mam nadzieję, że nic się nie zmieniło i że ustalenia z soboty z Klaudus są aktualne i mały przyjedzie do mojej mamy na DT ;)
Kasy na fryzjera nie ma co zbierać, moja przyjaciółka jest groomerkę, to się chłopakiem zajmie, raczej pilniejsze dla mnie jest odjajczenie chłopaka, bo z taką urodą nie ma co go wyadoptowywać z jajkami.

Posted

[quote name='mshume']A DT, ja chciałam proponować DS, ale nie narzucam się w takim razie ;)[/QUOTE]

W sprawie DS też już coś się dzieje ;) ale jak masz jakiś fajny, sprawdzony to dawaj znać - chlopak zasługuje na NAJLEPSZY dom :)

Posted

Zgłosiłam w sobotę propozycję, bo w tytule stało,że szuka DT/DS. Oczywiście, z różnych względów, nie będziemy tu stawać w szranki z innymi domami ;) Viola to wyjątkowa osoba, adoptowała 'naszego' yorka Yogusia, prawie w całości pokryła koszt jefo operacji, studiuje weterynarię. Miała przez 6 miesięcy maltanczyka 13 letniego, adoptowanego od starszej Pani która wyjechała do Australii. Myślę,że macie równie dobry dom, ja poszukam Violi innego zwierzaka w potrzebie.

Posted

[quote name='Poker']to niech moja kasa będzie na kastrację.[/QUOTE]

[quote name='Reno2001']Moje 20zł też może byc na kastrację. Czekam na nr konta ;)[/QUOTE]

To poczekajmy na Klaudus, niech potwierdzi oficjalnie na wątku, że maly przyjeżdza do mnie i będę rozsyłać konto :)
Dzięki dziewczyny!! :)

Posted

[quote name='mshume']A DS nie moze wyłozyc na kastracje takiego adopcyjnego psiaka?[/QUOTE]

mshume, piesek póki co przyjeżdza na DT do mojej mamy, w sprawie DS coś się rusza, ale nie wiadomo co z tego wyjdzie, zainteresowanych trochę jest ;)
Nie chcę oddawać takiego adopcyjnego psa bez kastracji - właśnie dlatego, że jest taki śliczny i adopcyjny.
Ale oczywiście potencjalny DS będzie proszony o zwrócenie przynajmniej części kosztów wyłożonych przez osoby deklarujące na psa.

Posted

to super, zresztą 80 zł za kastrację to nie jest duża kwota.Najlepiej sprawdzić na dniach te chetne DS i nie przerzucac psiaka z miejsca na miejsce, po co tym go stresować...

Posted

[quote name='mshume']to super, zresztą 80 zł za kastrację to nie jest duża kwota.Najlepiej sprawdzić na dniach te chetne DS i nie przerzucac psiaka z miejsca na miejsce, po co tym go stresować...[/QUOTE]

Oczywiście, postaram się, żeby nie siedział długo w DT, poza tym nie wiem kiedy dokładnie mały przyjeżdza.

Posted

Dziewczyny przepraszam że się wtrące, jak narazie pies jest u mnie, stał się dla mnie bardzo ważną istotką i nie uważacie że ja też powinnam wiedzieć do kogo ma się dostać? bo jak narazie to kwestie są dość chaotyczne...

Posted

[quote name='Missaygon']Dziewczyny przepraszam że się wtrące, jak narazie pies jest u mnie, stał się dla mnie bardzo ważną istotką i nie uważacie że ja też powinnam wiedzieć do kogo ma się dostać? bo jak narazie to kwestie są dość chaotyczne...[/QUOTE]

Missaygon, ja kontaktowałam się w tej sprawie w sobotę z Klaudus jako z założycielką wątku, nie było mnie przez weekend na dogo, weszłam dziś i myślałam,ze wszystko jest dograne. Oczywiście, że jako obecna opiekunka psa masz prawo wszystko wiedzieć :)

Posted

[quote name='Andzike']Missaygon, ja kontaktowałam się w tej sprawie w sobotę z Klaudus jako z założycielką wątku, nie było mnie przez weekend na dogo, weszłam dziś i myślałam,ze wszystko jest dograne. Oczywiście, że jako obecna opiekunka psa masz prawo wszystko wiedzieć :)[/QUOTE]

Andzike, to miło:) po prostu psinka nie jest mi obojętna i chce dla niego jak najlepiej

Posted

[quote name='Missaygon']Dziewczyny przepraszam że się wtrące, jak narazie pies jest u mnie, stał się dla mnie bardzo ważną istotką i nie uważacie że ja też powinnam wiedzieć do kogo ma się dostać? bo jak narazie to kwestie są dość chaotyczne...[/QUOTE]

kto decyduje o Psie? Ty czy Klaudia?

Posted

[quote name='BUDRYSEK']kto decyduje o Psie? Ty czy Klaudia?[/QUOTE]

Sądziłam, że my obie! Budrysek, tak samo jak ja jesteś miłośniczką zwierząt, powiedz mi nie przywiązałabyś się do psiny, którą codziennie pielęgnujesz, wyprowadzasz na spacery, bawisz się z nią?! Nie interesowałoby Cię gdzie dalej "powędruje", kto się nim dalej będzie zajmował? Chce żeby znalazł cudowny dom, i gdzieś tam pod skórą ubolewam nad tym że nie moge ja mu dać schronienia na stałe, bo piesek jest cudny. Potrzebowałabym po prostu więcej sprecyzowanych informacji a narazie ich nie mam

Posted

Missaygon - ja tylko ze swojej strony mogę napisać, że piesek trafiłby do mojej mamy na DT - mama nie jest aktywną dogomaniaczką ;) ale jak zobaczyła tego malucha takiego zakołtunionego to żal się jej go zrobiło.
DT w Warszawie, oczywiście bezpłatny, mama ma swoją sunię maltankę. Mały jest śliczny, więc znalezienie DS nie będzie problemem, na wątku był apel, że szukacie miejsce gdzie w warunkach domowych można by coś zrobić z jego sierścią i dopilnować kastracji, więc porozmawiałam o tym z mamą i zadzwoniłam do Klaudus, że możemy zaproponować DT.
Jeśli potrzebujesz jeszcze jakichś informacji to daj znać, oczywiście odpowiem na pytania :) Wszystkim nam zależy na dobru malucha (czy on ma w ogóle jakieś imię?) i mam nadzieję, że znajdzie się najlepsze rozwiązanie dla niego :)

Posted

[quote name='Andzike']Missaygon - ja tylko ze swojej strony mogę napisać, że piesek trafiłby do mojej mamy na DT - mama nie jest aktywną dogomaniaczką ;) ale jak zobaczyła tego malucha takiego zakołtunionego to żal się jej go zrobiło.
DT w Warszawie, oczywiście bezpłatny, mama ma swoją sunię maltankę. Mały jest śliczny, więc znalezienie DS nie będzie problemem, na wątku był apel, że szukacie miejsce gdzie w warunkach domowych można by coś zrobić z jego sierścią i dopilnować kastracji, więc porozmawiałam o tym z mamą i zadzwoniłam do Klaudus, że możemy zaproponować DT.
Jeśli potrzebujesz jeszcze jakichś informacji to daj znać, oczywiście odpowiem na pytania :) Wszystkim nam zależy na dobru malucha (czy on ma w ogóle jakieś imię?) i mam nadzieję, że znajdzie się najlepsze rozwiązanie dla niego :)[/QUOTE]

wiemy, ze bedzie mial u Was dobrze jak nasze ostatnie kudlate Panny :)