elik Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Perfi, czy nie było żadnych telefonów z allegro ?? Czyżby nikt nie interesował się losem Rendi :-( Quote
karusiap Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 do kiedy ta bida moze wogole zostac u tego Pana? Quote
Perfi Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 poki co siedzi ale ciezko jest :( nikt nie dzwoni :( Quote
elik Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 [quote name='karusiap']do kiedy ta bida moze wogole zostac u tego Pana?[/quote] Ten Pan - brat zmarłego opiekuna Rendi - nie określił tego terminu, niemniej jednak jego sytuacja jest nie do pozazdroszczenia. W domu jest jeszcze jedna suczka, też przygarnięta bida, tyle tylko, że znacznie wcześniej, która prawdopodobnie boi się, że Rendi zajmie jej miejsce :-( Skutkiem tego, jak tylko zobaczy Rendi, atakuje ją. Rendi nie pozostaje dłużna i już kilka razy doszło do ostrych starć. Interwencje domowników owocowały ich urazami - obie sunie nie należą do latlerków :mad: Teraz psinki są izolowane, każda w innym pomieszczeniu i wyprowadzane na zmianę. Rendi jest przywiązana do kaloryfera :crazyeye: :-(:-( Jak długo mogą tak wytrzymać, zarówno ludzie jak i psiaki :cool1: To bardzo stresująca sytuacja dla obu stron. Jeśli nie znajdziemy jej nowego domu, Rendi wyląduje w schronie. Quote
karusiap Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 a czy sa moze jakies plakaty do rozwieszania??pomoge...kurcze trzeba ja bidule oglaszac... Quote
elik Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 [quote name='karusiap']a czy sa moze jakies plakaty do rozwieszania??pomoge...kurcze trzeba ja bidule oglaszac...[/quote] Karusiap, Kochana jezdeś :klacz::klacz::iloveyou::iloveyou: To nie mój psiak, ale bardzo "leży mi na sercu" a jakoś nie znalazła wsparcia na dogo :-( Nie mam doświadczenia w tworzeniu plakatów. Będę je rozklejać, ale nie potrafię wyprodukować plakatu z dramatyczną nutą, który zwiększy szansę na znalezienie właściweg domu. Plissssssssssssssss Quote
karusiap Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Rendi wsparcie na dogo musi miec bo szuka domku bidusia:mad:ja tez nie potrafie zrobic plakatu:oops:ale moze kochana Perfi pomoze?? hmmm.....ja tu zaraz sciagne pewna osobke ,ktora z tego co zauwazylam ma doswiadczenie w oglaszaniu:cool3: Quote
elik Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 [quote name='karusiap']...ja tu zaraz sciagne pewna osobke ,ktora z tego co zauwazylam ma doswiadczenie w oglaszaniu:cool3:[/quote] Bardzo dobrze by było, gdyby Rndi miała swój plakacik. To jest naprawdę super sunia :loveu: Nowy domek będzie miał fullll satysfakcję Quote
karusiap Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 kurcze moze znalazlo by sie dla niej miejsce jakos w kundlu...tam mialaby duze szanse...elik trzeba do kiwi napisac,zapytac czy by nie dalo rady...napiszesz? Quote
Tigress Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Hmm trochę mi się nudzi i mogłabym plakat zrobić wykożystując jej historię i zdjęcie z wątku tylko problem że nie wiem jak tu wkleić plakat. A za pięć minut dałabym wam wstępny plakat Ostatnio bawiłam się robieniem plakatów przez miesiąć dzieciakom swoim do szkoły Quote
karusiap Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Tigress jak mozesz to rob...a poprosimy kogos by Cie pokierowl jak wkleic... Quote
Tigress Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 już zrobiłam, tylko to tak na szybko, można nanosić poprawki i nie wiem jakie kontakty podawać Quote
Tigress Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 [IMG]http://img365.imageshack.us/img365/3391/beztytu322uyy3.png[/IMG] Kurde może teraz lepiej widac Quote
karusiap Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 super tylko ze oan jest juz u brata zmarlego u ktorego nie moze zostac... wlasnie dziewczyny do kogo namiary??? [B][SIZE=4]Patia [/SIZE][/B]nie moge wyslac priva-masz zapchana skrzynke...czy moge wykorzystac twoj tekst z allegro??postaram sie ja pooglaszac.. Quote
Tigress Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 wiem ze u brata, to tak nie dziala na ludzi i jest tam tylko chwilowo więc ważniejsza chyba ta wcześniejsza historia Quote
Perfi Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 obiecalam zrobic ale nie mialam czasu przepraszam :oops: jutro zrobie obiecuje :) i przemilcze ze to pies menela bo jej szanse maleja przez to... po prostu - jej pan byl ubogi i zmarl... Quote
wanda szostek Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Albo czytając coś przegapiła, albo jest nieścisłość w wieku suczki. Na początku doczytałam, że sunia ma około 2 lat , w plakacie wpisane 4 lata. Ile ta suczka ma lat? Jeżeli chodzi o tekst do plakatu, to tak jak do ogłoszenia musi podawać informacje o psie. To co było w wątku, że jest to suczka młoda w wieku około 2 lat, wysterylizowana, mix ......., wielkości wilczura o przyjaznym , pogodnym usposobieniu , broniąca swego terenu (czujna), dom najlepiej bez drugiego psa Te informacje powinny się tam znaleźć Quote
karusiap Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 ja sie doczytalam ze jednak ma 4 lata(1 str)..a byla ma cos szczepiona oprocz wscieklizny?(bo na nia chyba byla tak?) a tak wogole to kto ja wysterylizowal?byla wzmianka o schronisku ale kiedy ona tam byla?pewnie cos przegapilam Quote
Tigress Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 jeśli z tego szybkiego plakaciku coś da się zrobić to dajcie znac, a jeśli ktos zrobi inny to fajnie. ten zajął mi 5 minut więc napewno jest tam sporo poprawek Quote
Perfi Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 plakat musi miec listki z kontaktem do odrywania. mam wzor na kompie... zrobie zaraz tylko zjem sniadanie :) Quote
karusiap Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Perfi a ty masz nr do Pana u ktorego jest rendi??moze warto zadzwonic do niego,powiedziec ze staramy sie ,zeby nie myslal ze zostal sam z tym jakby nie bylo problemem dla niego...jest dobrym czlwoiekiem,nie chce jej oddac do schronu a sytuacja dla niego i suni nie ciekawa...przy okazji dowiedzialybysmy sie co u Rendi?? Quote
Perfi Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 hehehehe dobrze ze zadzwonilam :evil_lol: wprawdze sie zreja ale panstwo ja tak kochaja ze juz nie oddadza :loveu: bardzo inteligentna jest chwala ja :) Quote
karusiap Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Perfi co Ty mowisz?????powtorz mi sto razy prosze:loveu:Rendi zostaje??? nie potrzebne plakaty?nie trzeba jej oglaszac?? ale sie ciesze!!!! ale jak dadza sobie rade??juz nie musi byc przywiazana? Quote
Perfi Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 suki nie maja ze soba kontaktu :) jedna siedzi w pokoju druga w kuchni, gdzie tez jest sofa :) Quote
Recommended Posts