Asior Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Aga, piękne allegro, ale ja bym nie pisała w tytule amstaff..... Miłośnicy rasy w niej nie dostrzegą amstafa a inni będą odstraszeni tytułem.... Ja bym napisała mix owczarek i tyle... ew w treści aukcji można coś wspomnieć, ale tak jak mówię, ona z amstafa ma tylko chyba umaszczenie.... Quote
marysia55 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 [quote name='Asior']Aga, piękne allegro, ale ja bym nie pisała w tytule amstaff..... Miłośnicy rasy w niej nie dostrzegą amstafa a inni będą odstraszeni tytułem.... Ja bym napisała mix owczarek i tyle... ew w treści aukcji można coś wspomnieć, ale tak jak mówię, ona z amstafa ma tylko chyba umaszczenie....[/QUOTE] wydaje mi sie , że Asior ma rację słowo [B]amstaff[/B] może odstraszać ludzi, a przeciez jaki tam z niej amstaf to po prostu suńka słodziucha :loveu: Quote
elik Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Wpdłam do domku dosłownie na kilkanaście godzin i od razu zaglądam do Rendusi. To wspaniale, że znowu ma ogłoszenia. Jagienko, Agamika - wielkie dzięki za pamięć o kochanej psince.:loveu: :Rose: Marysiu, podrzuć mi nr konta Agamiki. Agamika tak żadko zagląda do tego wątku, że pewie się nie doczekam tego od Niej :evil_lol: Wracam do Krakowa 18 maja. Quote
marysia55 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='elik']Marysiu, podrzuć mi nr konta Agamiki. Agamika tak żadko zagląda do tego wątku, że pewie się nie doczekam tego od Niej :evil_lol:Wracam do Krakowa 18 maja.[/QUOTE] a proszę cie bardzo elik :p:p:p skopiowałamz postu 474 :diabloti: 18 1140 2004 0000 3802 5867 1293 AGNIESZKA HALINA GRYŹNIAK ul Krowoderskich Zuchów 23 / 49 31-271 Kraków Quote
elik Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 [quote name='marysia55']a proszę cie bardzo elik :p:p:p skopiowałamz postu 474 :diabloti: 18 1140 2004 0000 3802 5867 1293 AGNIESZKA HALINA GRYŹNIAK ul Krowoderskich Zuchów 23 / 49 31-271 Kraków[/quote] Wielkie dzieki Marysiu :loveu: Ja, jak zwykle o tej porze roku jestem odcięta od netu przez większość dni tygodnia przez co mam niewiele czasu dla dogo. Cierpię, że o naszą sunię nikt nie pyta :-( Czy ona ma szanse na nowy dom ?????? Quote
marysia55 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Rendi tak cicho u ciebie, idziemy piesku na pierwsza stronę może nawet po domek :loveu: Quote
marysia55 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 dalej cicho, dlaczego ten psiak nie ma szczęścia do ludzi :shake: taki fajny i milusi :loveu: Quote
agamika Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 od elik ostałam 50 zł na allegra Rendi . [url=http://allegro.pl/item666497416_rendi_mix_amstaff_owczarek_lagodna_mila_madra.html]Rendi - mix amstaff+ owczarek łagodna miła madra (666497416) - Aukcje internetowe Allegro[/url] to jest ostatnie, zrobione . Jeszcze 9 dni ważne. ja może na watku nie pisze :oops:, ale pamiętam Quote
elik Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 [quote name='agamika']od elik ostałam 50 zł na allegra Rendi . [URL="http://allegro.pl/item666497416_rendi_mix_amstaff_owczarek_lagodna_mila_madra.html"]Rendi - mix amstaff+ owczarek łagodna miła madra (666497416) - Aukcje internetowe Allegro[/URL] to jest ostatnie, zrobione . Jeszcze 9 dni ważne. ja może na watku nie pisze :oops:, ale pamiętam[/quote] A ja gorąco dziękuję za dotychczasowe i bardzo proszę o kolejne ogłoszenie na Allegro i informację, kiedy ponowić wpłatę. Może któreś ogłoszenie będzie skuteczne Quote
karusiap Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 ehhh ciagle cos.....:( Dzwonila do mnie p.Lucyna.Stal sie jakis cud i suki sie dogadaly,ale.....jest jeszcze gorzej. Kot zrobil sie bardzo agresywny:( Nadal zwierzeta musza bys izolowane tylko 5 letni kot rezydent atakuje nawet p.Lucyne,sika gdzie popadnie itp. Pani Lucyna musi oddac Rendi na juz...wiem,nie raz bylo to pisane,ale p.Lucyn po prostu sie boi. Po domu porusza sie jak po zapinowanym polu,bo musi bardzo uwazac,zeby nie doszlo do tragedii... Co tu robic?jak radzic sobie z taka agresja kota?? Quote
karusiap Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 ehhh ciagle cos.....:( Dzwonila do mnie p.Lucyna.Stal sie jakis cud i suki sie dogadaly,ale.....jest jeszcze gorzej. Kot zrobil sie bardzo agresywny:( Nadal zwierzeta musza bys izolowane tylko 5 letni kot rezydent atakuje nawet p.Lucyne,sika gdzie popadnie itp. Pani Lucyna musi oddac Rendi na juz...wiem,nie raz bylo to pisane,ale p.Lucyn po prostu sie boi. Po domu porusza sie jak po zapinowanym polu,bo musi bardzo uwazac,zeby nie doszlo do tragedii... Co tu robic?jak radzic sobie z taka agresja kota?? Quote
agamika Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 :oops: ja nie znam sie NIC a NIC na kociej agresji Quote
marysia55 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Są jakieś lepsze wiadomości na temat Rendii:roll: Kot sie uspokoił??? Quote
marysia55 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 długo tu nie byłam, wiemy juz cos na temat losów Rendii ???? Quote
karusiap Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Rendi pojedzie do hotelu.Pani Lucyna po 3 latach nie ma juz po prostu sily...finansowo tez dramat.. a najwiekszy dramat bedzie dla Rendi...nie widze jej w hotelu:(nie wiem jak sobie da rade:( Quote
agamika Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 patrzac na zainteresowanie nią jak do tej pory z ogłoszeń to nieciekawie jeszcze od tej strony się zapowiada :placz: ... Quote
marysia55 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 wiem, że allegro agamika cały czas wystawiała, a jak z pozostałymi stronami do ogłoszeń ??? może spróbować zrobić jeszcze tam taką dużą akcję ??? ja osobiście niestety nie umiem ale może ściągnąć ciotki, które sobie z tym szybko poradzą. To tylko takie moje przemyślenia, sorry jeżeli Rendi je ma a ja się tutaj wymądrzam:oops: Quote
marysia55 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 kobiety, to co robimy z tymi pozostałymi ogłoszeniami Rendi???? Quote
karusiap Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 ja ogloszen niestety nie zrobie:( nie mam nawet czasu ,zeby zabrac Rendi na szczepienie a musi isc w tym tygodniu.Nie mowiac juz o tym,ze 15 kg , ktore ostatnio zawiozlam sie skonczylo i jutro musze dostarczyc nowa karme.... Quote
agamika Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 czyli marysiu jelsi masz kogoś kto miałby czas to poproś o pomoc w ogłoszeniach , Rendi na pewno sie przydadza, ja co jakis czas odnawiam ogłoszenia ale nie mam juz tyle czasu co kiedys na to :-(, tak wiec taka pomoc tez jest bardzo ważna tak w zasadzie jest ze wszystkimi psiurami "naszymi" , ogłoszenia zawsze sie przydadzą Quote
terra Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Jestem tu na prośbę Marysi. Oczywiście pomogę w ogłoszeniach. Będę potrzebowała tekst do ogłoszeń i jakieś zdjęcia. Jakby mi ktoś wskazał nry postów gdzie one są, to byłabym wdzięczna. Nie znam zupełnie sprawy suni:oops: muszę poczytać wątek. Quote
karusiap Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 terra:loveu: agamika ma nowe foty,bo te stare powygasaly;/ dzis zaszczepilysmy rendi,zostawilam tez 15 kg karmy...ona by sie pokroic dala za Pania:( jest cudowna,calusna i piekna i kochana:loveu:a nawet nie wie,ze juz nie dlugo jej swiat sie zawali:placz: Quote
marysia55 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 terra, ja również bardzo dziekuję, że tutaj zaglądnęłaś i nie odmówiłaś pomocy :buzi: z tego co napisała Karolina to zdjęcia będą świezutkie od agamiki. Ja pózniej postaram się wkleić jej tekst do ogłoszeń, żebyś nie szukała po wątku (tam jest jej cała historia). Quote
agamika Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 pogoda niesprzyała zdjęciom niestety . WSZYSTKIE zdjęcia Rendi będą w w tym albumie i najlepiej z tamtąd brac do ogłoszeń ( na watek zajmie mi rok ich wklejenie dziś : /) , dam tu tez te starsze jakie mam na komputerze LINK : [URL="http://pl.tinypic.com/a/1f1wm/4"][SIZE=4][COLOR=Red][B]ALBUM RENDI [/B][/COLOR][/SIZE][/URL] [IMG]http://i35.tinypic.com/9rq04n.jpg[/IMG] [IMG]http://i33.tinypic.com/2yy7fpd.jpg[/IMG] [IMG]http://i33.tinypic.com/1427t06.jpg[/IMG] [IMG]http://i38.tinypic.com/xel5eb.jpg[/IMG] [IMG]http://i33.tinypic.com/rwv29e.jpg[/IMG] Quote
karusiap Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 aLBUM PRZEKLEILAM DO 5 POSTU. Dzis czekajac w kolejce u weterynarza spotkalysmy z Rendi Pania z Perelka,sunia ktora wyadoptowalam ponad rok temu. Powiedzialam jej, ze Rendi tez jest do adopcji a Rendi spojrzala na mnie w tym momencie takim wzrokiem,ze bardzo pozalowalam swoich slow. jakby chciala powiedziec:"Co Ty opowiadasz??Ja mam dom!!!!:(:(:(:(" Serce peknie mnie , Jej i Jej Pani gdy bedzie trzeba zawiesc Rendi do hotelu.....ale niestety albo ona w domu,albo kot,a kot byl pierwszy i cierpiec nie moze:( Prosze pomozcie...moze stanie sie cud i ktos od razu adoptuje tego Skarba.... Quote
Recommended Posts