anita_happy Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 sie rozumie - MAM DOKLEIĆ :)) Quote
Roszpunka Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Wstaw od nowa cały mój post jeżeli możesz :) Quote
kama210 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 jezeli jeszcze się można dołączyć .. więc zgłaszam Duszka .. Duszek - bowiem cmentarz w Szydłowcu był jego ostoją .. czekał tam na swoje wybawienie... miał szczęście.... napotkał na swojej drodze dobre duszyczki, które dały mu szansę na "drugie życie" .. metamorfoza Duszka jest nie tylko fizyczna ale i psychiczna ... psiak nie wiedział co to zabawa, co to kontakt i przyjaźń z człowiekiem ... jak powyższa poza Duszka, obgryzającego gówienka zwisające z jego doopki nie nadawałoby się do ewentualnej publikacji to wstwiam inne - tuż po obcięciu wszystkich gówienkowych ozdób z Duszka : Quote
elinka Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Jejku, jak te pieski są szczęśliwe, że mogą kochać swojego człowieka. Po Duszku to szczególnie widać. Quote
ulvhedinn Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Wiem, że juz po czasie- prądu nie miałam... Straszna Kraksa: Quote
anita_happy Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 KAMA!!!!!!!!!!!!!! 5 zdjeć.... Quote
anita_happy Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 [quote name='ulvhedinn']Wiem, że juz po czasie- prądu nie miałam... Straszna Kraksa: a może tak parę slów o bohaterze????coo????:P Quote
anita_happy Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 ZGŁOSZENIA juz uzupełnione..czekam na popis ostatniego kandydata i od wieczora - GŁOSOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!! jak ktos chce podmienić foty..to jeszcze można - do wieczora:P Quote
anita_happy Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/213526-Zg%C5%82oszenia-do-KALENDARZA-METAMORFOZY-na-2012-**PROSZ%C4%98-NIE-PISA%C4%86**wklejam-kandydat%C3%B3w?p=17647027#post17647027 Quote
ulvhedinn Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 ......o bandytce raczej........ I tak wszyscy ją znają, ale niech Wam będzie ;) Sunia z fotek kiedyś nazywała się Aksa. Miała dom i zdrowie. Do feralnego dnia, kiedy byle jaka smycz pękła, a pędzące auto strzaskało jej kręgosłup..... Porzucona w lecznicy przez właścicielkę, pozostawiona bez opieki przez weterynarza. Po 10 dniach trafiła do mnie. Na jedną noc. Dwie operacjie niestety nie dały szans na chodzenie, ale umozliwiły proste zrośnięcie kręgosłupa i normalne życie. Dostała wózek i nowe imię- Kraksa, a jedna noc przeciągnęła się.... do prawie 6 lat :) Kraksa pomimo niesprawności jest psem sportowym- uprawiamy dogtrekking, a do tego nie ma dla niej rzeczy niemożliwych (szczególnie jeśli chodzi o kradzież jedzenia) ;) Quote
Roszpunka Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 [quote name='anita_happy']ZGŁOSZENIA juz uzupełnione..czekam na popis ostatniego kandydata i od wieczora - GŁOSOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!! jak ktos chce podmienić foty..to jeszcze można - do wieczora:P Zgłoszenie Pako nadal w pierwotnej formie... Quote
anita_happy Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 juz poprawione...ale tam miał taką fajną fote...:)) Quote
Roszpunka Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 anita_happy napisał(a):juz poprawione...ale tam miał taką fajną fote...:)) Ma kilka setek fajnych fotek - sama nie wiem, którą wybrać ;) Quote
ulvhedinn Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Dobra to ostatni kandydat: Słowisia: Skrajnie zagłodzona, nie "jednorazowo", ona musiała głodować wiele miesięcy. Miała zaniki mięśni, cofnięte śluzówki- organizm strawił sam siebie. Efektem jest potężna niewydolność wątroby.... Do tego stary uraz łapki, połamany ogon, blizny, uszkodzone żebra.... Początki: A teraz: Quote
anita_happy Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 przypominam..jak ktos chce zmienic foto..cos doadac..odjac...to do wieczora ma czas na edycje:) potm zaczynam y CASTING Quote
anita_happy Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 mila - wklejam Łapka czarodzieja..zobaczcie!! ha ha ah Quote
anita_happy Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 to CI POWIEM - czad!!!!!!!!! Quote
kasumi Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 i ja doklejam Gogiego, którego już wcześniej zgłaszałam :) został znaleziony na dworcu przywiązany do ławki.... nie mam pojęcia dlaczego wyrządzono mu taką krzywdę....! pomimo tylu cierpień nadal ufał człowiekowi i sam wskakiwał na kolana, ręce :)wszędzie było go pełno :) i wreszcie doczekał się własnej rodziny w Tarnowie :) Gogi 27.02. Gogi dziś! Quote
anita_happy Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 no faktycznie - zgłaszałas..oj laska! Quote
anita_happy Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 dodałam Tulince:) i nie moge sie zdecydowac np i to :) Quote
ulvhedinn Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Pouzupełniałam też fotki Rudzi, Dudka i Kubusia.... Quote
anita_happy Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 o dzizas..daj mi moze nr postów:)))plizzzzzzzzzzzzz Quote
ulvhedinn Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 One są w jednym poście (jak zobaczy mod to mnie zabije) chyba na 3-ej stronie Quote
Recommended Posts