Anecioreczek Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Tak Właśnie... Wet nam sprzedał bo w aptece trzeba na recepte.. a teraz Foteczki.:) wczorajsze jeszcze przed smarowaniem Atosa... Narazie Tyle;):eviltong: Quote
Asiaczek Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 No i jak po smarowaniu? Jakaś poprawa? Pzdr. Quote
KaRa_ Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Ale Atos duuuzy juz;) I juz taki mloedzieczy wyraz pyska ma:loveu: Quote
Anecioreczek Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 narazie brak popraw... banadażyk jest ..skarpeteczka jest... i jakoś narazie nie zdejmuje :) mamy smarowac cały tydzien.. po tygodniu jeśli brak poprawy bedzie robić zeskrobiny... Mam nadzieje ze to nie jest ani Grzybica ani jakas alergia:-( Quote
Asiaczek Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 No to sumiennie wypelniaj polecenie Pana Wet'a....;) Musi byc dobrze. pzdr. Quote
Anecioreczek Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 wypełniamy wypełniamyyy:cool3: trudno zeby nie wypełniać...:shake::-( Quote
sugarr Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 No nareszcie zdjecia! :) Alez on sliczny... :loveu: Strasznie podobni sa do siebie, tak mi sie wydaje(Atos i Portos) Nie liczac siersci oczywiscie :D Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='sugarr']No nareszcie zdjecia! :) Alez on sliczny... :loveu: Strasznie podobni sa do siebie, tak mi sie wydaje(Atos i Portos) Nie liczac siersci oczywiscie :D No oczywiście że śliczny :loveu::loveu:. Ja to od zawsze wiedziałam :diabloti:. Quote
sugarr Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 hehe Kamcia_14, ale ja to chyba jeszcze od "zawszej" :D Quote
Marta_Ares Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 slicznie rosnie, piekny jest:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Anecioreczek Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Dziękujemy za pochwały:razz: Mama wczoraj siedziała sobie w kuchni i rozmyslała przy Obiedzie że chciałabymnieć takiego małego radosnego Jamnika:lol::lol::lol: na co ja zaczełam sie śmiać że bedziemy mnieć 3 psa w domu:lol::lol: taaaaa:lol: sąsiedzi By mnie zabili:shake: przedwczoraj dostalismy list od administracji w sprawie tego iż Moje psy niby brudzą:| Ludzią sie w głowach poprzewracało:shake: powtarza sie sytuacja przed 7 lat..kiedy Kora była szczeniakiem i specjialnie wylewali wode na korytarz..a potem mówili ze Kora zostawia swoje Siuuu :| karteczka poleciała do pyska Atosa a On sobie ją potargał:lol: jaką miał przy Tym ucieche:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 A wiesz, jaki ja mam sposób na takich sąsiadów? Po prostu, w godzinach najwiekszego ruchu na kl. schodowej, ostentacyjnie myję podłogę na moim korytarzu. Robie tak minimum raz na 3-4 tygodnie, aby ludziska nie zapomnieli. A i tak wszyscy się dziwują, że ja to robię. Ja na to, że jak ma się kilka (!) psów, to tak trzeba...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: I wtedy nikt mi nie podskakuje, bo każdy z sąsiadów widzi, że ja dam o czystość.:evil_lol: A tam, gdzie jest brudno, tzn. inne piętra i schody, to niech sprząta Pani Dozorczyni, która klnie niczym szewc i nikt Jej nie podskoczy. I jakoś moich psiaków nikt się nie czepia...No, oprócz jednej sąsiadki, która raz jest ruda, raz blondi, a poza tym jest już stara i niereformowalna... Ale na nią też mam sposób...:diabloti: Może spróbuj zastosować ten sposób na swoich sąsiadów, co? pzdr. Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Mama wczoraj siedziała sobie w kuchni i rozmyslała przy Obiedzie że chciałabymnieć takiego małego radosnego Jamnika:lol::lol::lol: To jak sie zdecydujecie na jamnika to może adopcja :cool3: Zawsze służę pomocą ;) Quote
Anecioreczek Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Asia-Ja Już to robiłam!! Ho hoo..ile razyy!! ale Oni mnie od dziecka nie nawidzą! A to miałam 8 lat...to jeździłam na rolkach...(mieszkam prawie na końcu korytarzu i musiałam jakos przejechać żeby wyjśc na dwór,a zdejmować a potem 30 minut zakładać te przeklete rolki nie bede) a To miałam 10-12 lat to Przyprowadzałam bezdomnne psy i je karmiłam (najbardziej Przeszkadzał Im Max- Przerośniety On-ek:evil_lol:) a To miałam 13-to Przyniosłam Kore i Niby brudziła :| a To skończyłam 16-ście to zrobiłam sobie sylwestra i 'głośno'[a jak moze być w sylwka] Raz była sytuacja rok temu której niechce pamietac..wpuściłam kumpli 3 na korytarz ale niechciałam ich do domu wpusić,więc powiedziałam że szli do domu,a oni uparci Zostali i jak im powiedziałam żeby szli bo sąsiadów mam wrednych to oblali Mu drzwi Piwami :| :angryy: wtedy naprawde ich zwyzywałam i sie do nich do tej pory nie odzywam..bo musiałam myć sasiadowi Drzwi :/ A Teraz im nie pasuje że mam 2 psy :| chcoiaż tylko 3 sąsiadów niema psów na Mojej klatce z ośmiu.i to Ci sie czepiają Co mają:| Kamcia-No coś Ty....psiaka narazie nie bierzemy i tak mam już ambarans z Tą gromadą:lol::lol: Asia a Najgorsze jest To..że ten który mnie tak szczególnie nienawidzi mieszka na przeciwko mnie i ma 32 letniego syna..który niema pracy....włoczy sie po osiedlu..pije..i zawsze chce odemnie papierosy :| Quote
Asiaczek Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 No to rzeczywiście masz dziwnych sasiadów...Hm, nie wiem, co poradzić. Bo, rozumiem, że normalna, spokojna rozmowa nie wchodzi w grę? A temu synowi sąsiada to dajesz te fajki? I skąd on wie, że Ty palisz? (Miałaś już nie palić). No, cięzko masz, fakt. Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Nigdy w życiu!żadnych Papierosów Mu nie daje! jest odemnie prawie dwa lata starszy! niech sobie sam zapracuje! noo..kończe...:roll: Quote
Anecioreczek Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Asiaczek napisał(a):Prawidłowo! Miłej zabawy! Pzdr. jakiej zabawy:roll::-o Quote
Asiaczek Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Napisałaś, że kończysz, to ja zrozumiałam, że gdzieś wychodzisz.. I stąd te życzenia miłej zabawy! pzdr. Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Anecioreczek']sąsiedzi By mnie zabili:shake: przedwczoraj dostalismy list od administracji w sprawie tego iż Moje psy niby brudzą:| Ludzią sie w głowach poprzewracało:shake: powtarza sie sytuacja przed 7 lat..kiedy Kora była szczeniakiem i specjialnie wylewali wode na korytarz..a potem mówili ze Kora zostawia swoje Siuuu :| '' Wybieramy sobie przyjaciół , wybieramy sobie wrogów ale Bóg daje nam sąsiadów '' Gilbert Keith Chesterton Tak jakoś przyszła mi ochota na powiedzenia :cool3: Quote
sugarr Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Ja ostatnio bylam sciagana, wrecz SZYKANOWANA przez sasiadow i wozna, bo COS/KTOS nasral na klatce schodowej to oczywiscie na kogo padlo? NA KUNDLA!! :angryy: Nawet gdyby nasral, to chyba oczywiste, ze bym posprzatala.. Pewnie jakies bezdomne czy cus wlazlo do klatki i narobilo, moze nawet ?kot? (nie widzialam tego przedmiotu zbrodni) A potem wszyscy sie na mnie patrzyli jak szlam z psem jak na jakas trendowata.. "TO TA Z 8 PIETRA wykleta przez wspolnote mieszkaniowa bo jej KUNDEL narobil na klatce" :angryy: Ale juz im przeszlo dzieki Bogu:p Quote
Ewa&kumpel Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Mama wczoraj siedziała sobie w kuchni i rozmyslała przy Obiedzie że chciałabymnieć takiego małego radosnego Jamnika:lol::lol::lol: na co ja zaczełam sie śmiać że bedziemy mnieć 3 psa w domu:lol::lol: taaaaa:lol: sąsiedzi By mnie zabili:shake: przedwczoraj dostalismy list od administracji w sprawie tego iż Moje psy niby brudzą:| Ludzią sie w głowach poprzewracało:shake: powtarza sie sytuacja przed 7 lat..kiedy Kora była szczeniakiem i specjialnie wylewali wode na korytarz..a potem mówili ze Kora zostawia swoje Siuuu :| Witam! Skąd ja znam ten problem???? Quote
nathaniel Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 nie wiecie, ze tylko kundel na klatkach robia? U nas "eał" yoreczek, oni po nim nie sprzątali, a spadało na mojego psa :/ Quote
Anecioreczek Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Asiaczek napisał(a):Napisałaś, że kończysz, to ja zrozumiałam, że gdzieś wychodzisz.. I stąd te życzenia miłej zabawy! pzdr. chodziło Mi o kończenie nałogu:eviltong: Quote
Recommended Posts