Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

narazie brak popraw...
banadażyk jest ..skarpeteczka jest... i jakoś narazie nie zdejmuje :)
mamy smarowac cały tydzien..
po tygodniu jeśli brak poprawy bedzie robić zeskrobiny...
Mam nadzieje ze to nie jest ani Grzybica ani jakas alergia:-(

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='sugarr']No nareszcie zdjecia! :)
Alez on sliczny... :loveu:
Strasznie podobni sa do siebie, tak mi sie wydaje(Atos i Portos)
Nie liczac siersci oczywiscie :D
No oczywiście że śliczny :loveu::loveu:. Ja to od zawsze wiedziałam :diabloti:.

Posted

Dziękujemy za pochwały:razz:

Mama wczoraj siedziała sobie w kuchni i rozmyslała przy Obiedzie że chciałabymnieć takiego małego radosnego Jamnika:lol::lol::lol:
na co ja zaczełam sie śmiać że bedziemy mnieć 3 psa w domu:lol::lol:
taaaaa:lol:
sąsiedzi By mnie zabili:shake:
przedwczoraj dostalismy list od administracji w sprawie tego iż Moje psy niby brudzą:|
Ludzią sie w głowach poprzewracało:shake:
powtarza sie sytuacja przed 7 lat..kiedy Kora była szczeniakiem i specjialnie wylewali wode na korytarz..a potem mówili ze Kora zostawia swoje Siuuu :|

karteczka poleciała do pyska Atosa a On sobie ją potargał:lol:
jaką miał przy Tym ucieche:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

A wiesz, jaki ja mam sposób na takich sąsiadów? Po prostu, w godzinach najwiekszego ruchu na kl. schodowej, ostentacyjnie myję podłogę na moim korytarzu. Robie tak minimum raz na 3-4 tygodnie, aby ludziska nie zapomnieli. A i tak wszyscy się dziwują, że ja to robię. Ja na to, że jak ma się kilka (!) psów, to tak trzeba...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

I wtedy nikt mi nie podskakuje, bo każdy z sąsiadów widzi, że ja dam o czystość.:evil_lol: A tam, gdzie jest brudno, tzn. inne piętra i schody, to niech sprząta Pani Dozorczyni, która klnie niczym szewc i nikt Jej nie podskoczy.

I jakoś moich psiaków nikt się nie czepia...No, oprócz jednej sąsiadki, która raz jest ruda, raz blondi, a poza tym jest już stara i niereformowalna... Ale na nią też mam sposób...:diabloti:

Może spróbuj zastosować ten sposób na swoich sąsiadów, co?
pzdr.

Guest Kamcia_14
Posted

Mama wczoraj siedziała sobie w kuchni i rozmyslała przy Obiedzie że chciałabymnieć takiego małego radosnego Jamnika:lol::lol::lol:

To jak sie zdecydujecie na jamnika to może adopcja :cool3: Zawsze służę pomocą ;)

Posted

Asia-Ja Już to robiłam!!
Ho hoo..ile razyy!!
ale Oni mnie od dziecka nie nawidzą!
A to miałam 8 lat...to jeździłam na rolkach...(mieszkam prawie na końcu korytarzu i musiałam jakos przejechać żeby wyjśc na dwór,a zdejmować a potem 30 minut zakładać te przeklete rolki nie bede)
a To miałam 10-12 lat to Przyprowadzałam bezdomnne psy i je karmiłam (najbardziej Przeszkadzał Im Max- Przerośniety On-ek:evil_lol:)
a To miałam 13-to Przyniosłam Kore i Niby brudziła :|
a To skończyłam 16-ście to zrobiłam sobie sylwestra i 'głośno'[a jak moze być w sylwka]
Raz była sytuacja rok temu której niechce pamietac..wpuściłam kumpli 3 na korytarz ale niechciałam ich do domu wpusić,więc powiedziałam że szli do domu,a oni uparci Zostali i jak im powiedziałam żeby szli bo sąsiadów mam wrednych to oblali Mu drzwi Piwami :| :angryy: wtedy naprawde ich zwyzywałam i sie do nich do tej pory nie odzywam..bo musiałam myć sasiadowi Drzwi :/

A Teraz im nie pasuje że mam 2 psy :|
chcoiaż tylko 3 sąsiadów niema psów na Mojej klatce z ośmiu.i to Ci sie czepiają Co mają:|

Kamcia-No coś Ty....psiaka narazie nie bierzemy i tak mam już ambarans z Tą gromadą:lol::lol:

Asia a Najgorsze jest To..że ten który mnie tak szczególnie nienawidzi mieszka na przeciwko mnie i ma 32 letniego syna..który niema pracy....włoczy sie po osiedlu..pije..i zawsze chce odemnie papierosy :|

Posted

No to rzeczywiście masz dziwnych sasiadów...Hm, nie wiem, co poradzić. Bo, rozumiem, że normalna, spokojna rozmowa nie wchodzi w grę?

A temu synowi sąsiada to dajesz te fajki? I skąd on wie, że Ty palisz? (Miałaś już nie palić). No, cięzko masz, fakt.
Pzdr.

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='Anecioreczek']sąsiedzi By mnie zabili:shake:
przedwczoraj dostalismy list od administracji w sprawie tego iż Moje psy niby brudzą:|
powtarza sie sytuacja przed 7 lat..kiedy Kora była szczeniakiem i specjialnie wylewali wode na korytarz..a potem mówili ze Kora zostawia swoje Siuuu :|

'' Wybieramy sobie przyjaciół , wybieramy sobie wrogów ale Bóg daje nam sąsiadów ''

Gilbert Keith Chesterton

Tak jakoś przyszła mi ochota na powiedzenia :cool3:

Posted

Ja ostatnio bylam sciagana, wrecz SZYKANOWANA przez sasiadow i wozna, bo COS/KTOS nasral na klatce schodowej to oczywiscie na kogo padlo? NA KUNDLA!! :angryy:
Nawet gdyby nasral, to chyba oczywiste, ze bym posprzatala.. Pewnie jakies bezdomne czy cus wlazlo do klatki i narobilo, moze nawet ?kot? (nie widzialam tego przedmiotu zbrodni)

A potem wszyscy sie na mnie patrzyli jak szlam z psem jak na jakas trendowata.. "TO TA Z 8 PIETRA wykleta przez wspolnote mieszkaniowa bo jej KUNDEL narobil na klatce" :angryy:

Ale juz im przeszlo dzieki Bogu:p

Posted

na co ja zaczełam sie śmiać że bedziemy mnieć 3 psa w domu:lol::lol:
taaaaa:lol:
sąsiedzi By mnie zabili:shake:

Witam!

Skąd ja znam ten problem????