Naklejka Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Aaa, wiem gdzie, ale nie chce mi się tam jechać :eviltong: Ja tam lofciam moje hałdunie :loveu: jak kupię sobie miesięczny, to będę jezdziła i szukała fajnych spacerowych miejsc. No i przy okazji miejsc na sesje :cool3: Quote
angineuuka Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 ja wlasnie nie wiem gdzie to :D a na haldy to moze potem pojde :p Quote
Victoria Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='Anecioreczek']ewidentnie ktoś mi podgląda facebooka :P pociagami z dwoma psami niestety... nie można ;] tak jutro jade do zabrza na spacer ;) bedą zdjęcia :)[/QUOTE] kto powiedzial ze nie mozna :P? ja jezdze z dwoma ciągle [quote name='Angi']te biore aparat :D ( mam nadzieje, ze trafie :P )[/QUOTE] a zgubcie sie tam wszystkie wiedzmy wredne :diabloti: na zawodach i tak bdzie fajniej :evil_lol: :p Quote
Victoria Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='Angi']spacer fajniejszy :diabloti:[/QUOTE] pyta sie ktos ciebie? w twojej galerii pisze? no wlasnie, wiec cicho siedz :diabloti: Quote
angineuuka Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='Victoria']pyta sie ktos ciebie? w twojej galerii pisze? no wlasnie, wiec cicho siedz :diabloti:[/QUOTE] też bądź cicho :diabloti: Quote
Asiaczek Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 No to ja czekam na obiecane fotki ze spaceru/ ćwiczeń.... pzdr. Quote
Anecioreczek Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 ja ci powiem kto xci powie ze nioe można regulamin pkp i konduktorzy ktorzy nie raz mi za to mandat wystawili. wiec dziekuje.. Asia beda! :) Quote
Naklejka Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Według regulaminu pkp, jeden pies na jedną pełnoletnią osobę. Nie dotyczy psów w transporterach. Quote
angineuuka Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Zoom-Zoom jest taka uroooocza :D :loveu: następnym razem hałdy trzeba podbić, mniej błota :P :D Quote
Unbelievable Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 [quote name='Naklejka']Według regulaminu pkp, jeden pies na jedną pełnoletnią osobę. Nie dotyczy psów w transporterach.[/QUOTE] dotyczy. Pies w transporterze to też pies, i liczy się jako jeden pies na jedną osobę. Jedynym wyjściem jest przypisanie psa do jakiegoś współpasażera ;) Quote
Naklejka Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Serio? Koleżanka jeździ z dwoma psami, jeden w transporterze, drugi luzem i nigdy nikt nic nie powiedział. Kiedyś gdzieś się o to pytała i stwierdzili, że może tak przewozić psy :roll: Quote
Anecioreczek Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 no ale wyobraz sobie ze ja moich 20 kg psow nie wsadze do transporterka ;p chyba zabilam wam na spacerze kolezanke :D Quote
Unbelievable Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 [quote name='Naklejka']Serio? Koleżanka jeździ z dwoma psami, jeden w transporterze, drugi luzem i nigdy nikt nic nie powiedział. Kiedyś gdzieś się o to pytała i stwierdzili, że może tak przewozić psy :roll:[/QUOTE] serio serio, ja też jeździłam :grins: do czasu :diabloti: Quote
angineuuka Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 ej ja żyję :diabloti: gorzej z moimi butami i psami :diabloti: Quote
Kashdog Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Łoho, kolejny bołdełek! gratki :) nadal sobie biegać adżilitki w agilife? Quote
Anecioreczek Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 [quote name='Kashdog']Łoho, kolejny bołdełek! gratki :) nadal sobie biegać adżilitki w agilife?[/QUOTE] w agilife juz nie biegamy ;) jutro wstaie fotki, dzisiaj wstawie filmik z dzisiezego spaceru.. uwaga troche trzesie :P [video=youtube_share;JHCBsCAy69I]http://youtu.be/JHCBsCAy69I[/video] Quote
Anecioreczek Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 (edited) Moje wspaiałe psisko, zepsuło sobie same weekend... Mielismy dzisiaj jechac na trening do Hopstera - ale Mushu postanowił (PORAZ KOLEJNY) obedrzeć sobie lapy i to tym razm tak że nie mógł chodzić... Oczywiście historia u weterynarza była cudowna - bo nie dość że zostałam wyśmiana że przychodze z problemem " ale onA sobie tylko troszke obdarłA te łapki " "Proszę Panią ON nie może chodzić piszczy z bólu" "Nic JEJ nie będzie, ja nie jestem salonem kosmetycznym nie bede JEJ myła łapek " "To jest samiec" "A ile ONA ma?" *zagląda w zęby* "Mushu je surowe mięso, zęby ma żółte, także prosze na to nie patrzeć w ten sposób ma 2.5 roku" "Nietety sie pani myli ONA ma CONAJMNIEJ 4-5 lat" "On" Spojrzała w książeczke przegląda przegląda.. "A dlaczego ONA niema szczepionek z wieku szczenięcego?Gdzie są szczenięce wirusówki?" "Ja GO adptowałam ze schroniska 1,5 roku temu" "To nie zmienia postaci rzeczy że musi pani to JEJ uzupełnić" "Niewiem kiedy BYŁ szczepiony jako szczeniak" "A szczepiła Ją Pani wogóle wtedy?" Jedyne co to wstchnełam, podziękowałam. Dostał zastrzyk przeciw bólowy i zapłaciłam za niego... 40 złotych. [img]https://imagizer.imageshack.us/v2/375x558q90/690/gkup.jpg[/img] Edited January 18, 2014 by Anecioreczek Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Hm... może pora zmienić weta? Quote
Anecioreczek Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Hm... może pora zmienić weta?[/QUOTE] wet byl tymczasowy, poszłam do 1 weta po drodze, ciezko mi udzwigac Mushu taki kawał. Quote
Sonka95 Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Niektórzy weci to się wcale nie znają :shake: ja bym już do niej nigdy nie poszła :roll: Quote
Recommended Posts