Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Incia napisał(a):
Jak sytuacja psiaków?

jednego mamy w schronie.....a drugiego teraz jakoś mają Nescca i Lu_Gosiak nawiedzić...... niedługo po tej akcji byłam w nocy na tym polu i na szczęście nie potwierdziły się nasze obawy , że piesia na noc tam wystawiają......teraz skontrolują jakie ma warunki na placu....

Posted

danavas napisał(a):
e tam...ja mam light spytaj się dziewczyn...to są dopiero hiper robociarze ...;)

hehehe...Danavas..... mówisz i masz. Jeszcze chwilka a nie przerobisz. Chyba już dziś Lu-gosiak zapewniła Wam "dogoatrakcje"...co? Jeszcze chwila kwarantanny.....i lecicie z tym koksem. Ale się cieszę.... że w końcu nie jesteśmy same. Czuję się jak Charli....a Wy moje Aniołki będziecie. Dyspozycja przez telefon... a Anioły juz lecą zbawiać nasze Biedne Burki.

Posted

nescca napisał(a):
hehehe...Danavas..... mówisz i masz. Jeszcze chwilka a nie przerobisz. Chyba już dziś Lu-gosiak zapewniła Wam "dogoatrakcje"...co? Jeszcze chwila kwarantanny.....i lecicie z tym koksem. Ale się cieszę.... że w końcu nie jesteśmy same. Czuję się jak Charli....a Wy moje Aniołki będziecie. Dyspozycja przez telefon... a Anioły juz lecą zbawiać nasze Biedne Burki.

to żeś się ciotka filmów naoglądała...heheheheh

Posted

nescca napisał(a):
....
Czuję się jak Charli....a Wy moje Aniołki będziecie. Dyspozycja przez telefon... a Anioły juz lecą zbawiać nasze Biedne Burki.

dobre Nescca!!!:roflt::roflt:

[FONT=Arial]
Prosimy o pomoc w szukaniu domu dla psiaka zabranego z pola

[/FONT][FONT=Arial]Lucki - młodziutki, radosny pies, kocha ludzi

[/FONT] [FONT=Arial]Lucki to młody, ok 1,5 - 2 letni psiak odebrany interwencyjnie z pola, gdzie był trzymany na krótkim łańcuchu przykutym do metalowej beczki.
[/FONT] [FONT=Arial]Pozostawiony sam bez wody w największe upały.
[/FONT] [FONT=Arial]Za schronienie miała Mu służyć rozgrzana metalowa beczka.

[/FONT] [FONT=Arial]Pies początkowo był bardzo wystraszony, bał się podniesionej ręki - trudno się dziwić... nigdy niczego dobrego nie zaznał od człowieka w swoim krótkim życiu...
[/FONT] [FONT=Arial]Na dobry początek dostał imię Lucki – Szczęściarz.

[/FONT] [FONT=Arial]Obecnie bardzo się cieszy z obecności człowieka, uwielbia chodzić na spacerki; jest radosnym, kontaktowym psiakiem.
[/FONT] [FONT=Arial]Bardzo pojętny, zawsze chętny do nauki i zabawy.

Kontakt w sprawie adopcji 793147805 mail.
[/FONT] [FONT=Arial][email protected][/FONT]
[FONT=&quot]

[/FONT]