tobciu Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 dolaczam. Dziewczyny jak w nerwy na wodzy trzymacie... ? Quote
danavas Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Incia napisał(a):Jak sytuacja psiaków? jednego mamy w schronie.....a drugiego teraz jakoś mają Nescca i Lu_Gosiak nawiedzić...... niedługo po tej akcji byłam w nocy na tym polu i na szczęście nie potwierdziły się nasze obawy , że piesia na noc tam wystawiają......teraz skontrolują jakie ma warunki na placu.... Quote
Incia Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Oj danavas, jak Ty to wszystko ogarniasz??? Quote
danavas Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Incia napisał(a):Oj danavas, jak Ty to wszystko ogarniasz??? e tam...ja mam light spytaj się dziewczyn...to są dopiero hiper robociarze ...;) Quote
nescca Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 danavas napisał(a):e tam...ja mam light spytaj się dziewczyn...to są dopiero hiper robociarze ...;) hehehe...Danavas..... mówisz i masz. Jeszcze chwilka a nie przerobisz. Chyba już dziś Lu-gosiak zapewniła Wam "dogoatrakcje"...co? Jeszcze chwila kwarantanny.....i lecicie z tym koksem. Ale się cieszę.... że w końcu nie jesteśmy same. Czuję się jak Charli....a Wy moje Aniołki będziecie. Dyspozycja przez telefon... a Anioły juz lecą zbawiać nasze Biedne Burki. Quote
danavas Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 nescca napisał(a):hehehe...Danavas..... mówisz i masz. Jeszcze chwilka a nie przerobisz. Chyba już dziś Lu-gosiak zapewniła Wam "dogoatrakcje"...co? Jeszcze chwila kwarantanny.....i lecicie z tym koksem. Ale się cieszę.... że w końcu nie jesteśmy same. Czuję się jak Charli....a Wy moje Aniołki będziecie. Dyspozycja przez telefon... a Anioły juz lecą zbawiać nasze Biedne Burki. to żeś się ciotka filmów naoglądała...heheheheh Quote
danavas Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 napisz Nescca co z tym psiakiem który został u gościa.... Quote
anett Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 nescca napisał(a):.... Czuję się jak Charli....a Wy moje Aniołki będziecie. Dyspozycja przez telefon... a Anioły juz lecą zbawiać nasze Biedne Burki. dobre Nescca!!!:roflt::roflt: [FONT=Arial] Prosimy o pomoc w szukaniu domu dla psiaka zabranego z pola [/FONT][FONT=Arial]Lucki - młodziutki, radosny pies, kocha ludzi [/FONT] [FONT=Arial]Lucki to młody, ok 1,5 - 2 letni psiak odebrany interwencyjnie z pola, gdzie był trzymany na krótkim łańcuchu przykutym do metalowej beczki. [/FONT] [FONT=Arial]Pozostawiony sam bez wody w największe upały. [/FONT] [FONT=Arial]Za schronienie miała Mu służyć rozgrzana metalowa beczka. [/FONT] [FONT=Arial]Pies początkowo był bardzo wystraszony, bał się podniesionej ręki - trudno się dziwić... nigdy niczego dobrego nie zaznał od człowieka w swoim krótkim życiu... [/FONT] [FONT=Arial]Na dobry początek dostał imię Lucki – Szczęściarz. [/FONT] [FONT=Arial]Obecnie bardzo się cieszy z obecności człowieka, uwielbia chodzić na spacerki; jest radosnym, kontaktowym psiakiem. [/FONT] [FONT=Arial]Bardzo pojętny, zawsze chętny do nauki i zabawy. Kontakt w sprawie adopcji 793147805 mail. [/FONT] [FONT=Arial][email protected][/FONT] [FONT="] [/FONT] Quote
zula131 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Ta Ciasna to też u Was? :( Słyszałam dziś w radio o interwencji, ale samą końcówkę... Quote
anett Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 no niestety też:shake::shake: http://www.lubliniec.info/artykul/5510/gehenna-zwierzat-przerwana wątek na dogo: http://www.dogomania.pl/threads/215181-10-ps%C3%B3w...skrajnie-wyg%C5%82odzonych....jedenasty-za-TM...odszed%C5%82-podczas-interwencji...-%28 Quote
Recommended Posts