Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 722
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kora78']w gore fruziu, zaraz sie biore za robote[/QUOTE]

Korcia chora, to się nie wzięła, nie widzę postu rozliczeniowego

Ale dorzucam dla Frużelinki (lubię z tym gofry:razz:) 20zł stałej :)

Posted

no i jeszcze tutaj dałam Fruzinkę:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226888-BDT-dla-najstarszego-i-najmniej-adopcyjnego-staruszka-!!!?p=19074588#post19074588[/url]

Posted (edited)

nie ma postu rozliczeniowego, bo klauzunka ma przejac 1 post. ale jeszcze do moda nie pisalam. ktos mi powie, ktory mod za to odpowiada?
marta, dzieki za kase :)

fruzi wciaz brakuje, kto dorzuci grosiki??

Edited by kora78
Posted

zapraszam na bazarek z ktorego 1/2 dochodu jest przeznaczona na Fruzie :)[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226950-******STEPER**SZELKI**UBRANIA*****KT****20-05-g-22-30?p=19084349#post19084349bardzo[/url] prosze o pomoc w podrzucaniu

Posted

[quote name='Gruba Berta']zapraszam na bazarek z ktorego 1/2 dochodu jest przeznaczona na Fruzie :)[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226950-******STEPER**SZELKI**UBRANIA*****KT****20-05-g-22-30?p=19084349#post19084349bardzo[/URL] prosze o pomoc w podrzucaniu[/QUOTE]

Czyli sobie Bercia poradziłaś z założeniem bazarku :)
Już tam lecę podnosić

Posted

[quote name='Gruba Berta']zapraszam na bazarek z ktorego 1/2 dochodu jest przeznaczona na Fruzie :)[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226950-******STEPER**SZELKI**UBRANIA*****KT****20-05-g-22-30?p=19084349#post19084349bardzo[/URL] prosze o pomoc w podrzucaniu[/QUOTE]

super bazarrroo już się zameldowałam :)

Posted

trzeba Fruzi sprawic wyprawke, obroze i smycz.
ona ma taki kak gruby, ze obroze, jak widac na zdjeciach, zeby dluzsza to i grubsza musi byc. tak, jak u parowki. brzydko tak. ale jest strach, ze ona i tak obroze sciagnie i ucieknie w transporcie. moze wiec dla grubego karczycha bezpieczniej i lepiej szelki kupic? jak myslicie?

tylko u Bambino po podworku i p odomu ma wciaz w szelkach lazic? jak ona 5 lat bez obrozy zyje? odzwyczajona jest. trzeba tez od razu obroze lub krople na kleszcze. ja mam nadzieje, ze ją Bambino wykapie u siebie, bo bidula w takim brudzie tyle lat zyje. wiec kropli jej nie bedziemy w niedziele zapuszczac, mozemy dac w reke, zeby bambino zakroplila za kilka dni, po kapieli.
czy obroze wolicie?

to trzeba zamawiac na juz, zeby zdazylo dojsc.
a moze jak obroza na kleszcze to zamowimy do bambino z dostawa, jak juz obwod szyi dokladnie fruzi zmierzymy w niedziele?

ja bym fruzie w czerwonym widziala, bo to panna, no i do rudego czerwony pasuje. ladnie bedzie na zdjeciach.

fiorka, wciaz nie moge sie zabrac za te regulke do pm wysylania. cos prostego trzeba. nie mam weny w tej sekundzie :(

Posted

[IMG]http://supergify.pl/images/stories/yrafy/jee/1110.gif[/IMG][IMG]http://supergify.pl/images/stories/yrafy/jee/1110.gif[/IMG]Jakie wiesci cudne, malunia bedzie w dt:multi::multi::multi:sciskuniam mocnoo za wszystkoooooooo!

Posted

Kora ja bym ja zostawila w obrozy bo kupowanie szelek na psa bez psa zwykle konczy sie wymienianiem ich 3 razy.
Zreszta bambino sama zobaczy jak sie Fruzia zachowuje i na czym jej lepiej -ona sie moze okazac normalna a nie dzika przeciez. ZReszta jak ja ja ostatnio widzialam to ani przez chwile nie myslalam o niej jak o dzikusce (czyt. Buniak na przyklad) a raczej o wystraszonej psince (jak Reksio).

Powiedzialabym smycz i krople na kleszcze i inne od razu. No i jakis szampon o ile bambino nie ma.
Bambino czy Fruzka ma na czym spac czy jakies koce beda potzrebne?

Posted

boje sie, by podczas przesiadki nie wyrwala sie z obrozy. kizi nie widzialas fruzi poza kojcem, jak chodzi na nogach ugietych. a tu nagle auto jakies. ona auto kojarzy tylko z wyjazadem do weta na operacje= sterylka= bol. tyle lat za kratami, to bedzie auto dla niej szokiem.
problem w tym,ze kolo schonu nie ma zoologa dobrego. jest ze 2 przystanki dalej. chyba,ze kupic tam jakies szelki, obroze schroniskowa pozyczyc. wziasc ja do auta i do sklepu...... co ja pisze, to niedziela bedzie, nic nie wymienimy....

marta, te szelki na pewno nie, to po bokserze :D

ja szelki mam, ale na jamnika. obroze mam, ale to tez jak na boksera.

kocyk pewnie sie przyda, nawet jak tam taka banda psow. nie wiemy, czy Fruzia bedzie lubila na kanapie spac, czy bedzie sie bala.

w sumie to nic nie wiemy. i dobrze, ze o tym wiemy :P

Posted

to czego mam szukać w hurtowni? czy w ogóle czegoś ? ja mam laby nic ode mnie Fruzinie się nie przyda.
Tylko, żeby kupić obrożę szelki - muszę znać wymiar przynajmniej tej obroży, którą ma teraz albo obwód karczycha - bo na oko to chłop w szpitalu zmarł. Kupiłam ostatnio szampon za 7 zł i o dziwo fajny, serio nie za bardzo zauważyłam różnicę między tymi co kupowałam za 40 zł....Tylko wiadomo ode mnie też koszty, bo przesyłka.

Posted

eh, juz dawno mialysmy miec kilka par u mnie, zeby zawsze bylo pod reka i z czego wybierac. i sie tak odklada to wciaz, az zawsze jest za pozno, ostatni gwizdek. eh
nie znam wymiarow, kupie sama na oko. tylko co? chyba najlatwiej obroze.

Posted

Kora my możemy jechać koło 14:30 w niedzielę-będziesz mogła odebrać Fruzię ze schronu??? Zabralibyśmy ą od Ciebie i bylibyśmy koło 16 we Wrocku i wtedy bym się umówiła z Bambino.

Posted

No to super. Myślisz, że będzie się wyrywać albo wariować? My chcemy jeszcze wpaść do moje brata w drodze powrotnej i zrobić przegląd paneli na Bielanach. Czy Fruzię trzeba do Wrocka czy kawałek dalej? Daj znać albo ja się już umówię z Bambino.

Posted

kawalek dalej. jakas miejscowosc, cos jak Osiek, brzmialo. na O lub S. pare km za wrockiem w strone poznania, lub ogolnie polnocna. dopytam sms u bambino dzis. pozniej Ci na pm nr tel do Bambino wysle.
moze wariowac, bo ona strachliwa jest i autem dawno nie jezdzila. bedzie zestresowana bardzo, nie wiem, jak ten stres okaze. czy lezac i ziajac, czy sie krecac, skaczac. troche juz bede wiedziala, jak ją wezme to troche wczesniej.

oj... 20.05 tz ma urodziny, nie moge jechac wiec chyba na pol dnia z domu :(