Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 722
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kora78 napisał(a):

nie pisano chyba tego na tym watku. fruzia lansuje sie na plakaciku w domu starcow, juz ze 2 tyg, ale i to nie pomaga w zainteresowaniu sunieczka :(

Dom starcow w rozumieniu Kory to nic innego jak kluby seniora i szeroko rozumiane dzielnicowe swietlice integracyjne gdzie owe plakaty wiszą.
Skądś ty ten "dom starcow" wytrzasnela?

Posted

[quote name='kizimizi']Dom starcow w rozumieniu Kory to nic innego jak kluby seniora i szeroko rozumiane dzielnicowe swietlice integracyjne gdzie owe plakaty wiszą.
Skądś ty ten "dom starcow" wytrzasnela?

:D niech lansuje się obojętnie gdzie oby tylko ją ktoś zauważył :)
kora78 poślij mi też ten plakat: [email protected]

Posted

Fruzia - wdzięczne stworzoko o wdzięcznym imieniu :)
Bierzcie ją na spacery i na głaskanko Cioteczki kiedy tylko się da ! :)
Bedę tu wpadać

Posted

Dzięki,
Ja zrobiłam dzisiaj małe plakaty i zdążyłam wywiesić w trzebnickim tesco. W tyg postaram się jeszcze porozwieszać.
Wysłałam tonę zaproszeń na event Fruzi na fb, info zostało też zamieszczone na fb owych stronach adopcyjnych i mało kto zagląda na jej wydarzenie :(
Boje się, że nikt na nią nie zwróci uwagi. Tak mi jej bardzo szkoda... Spać po nocach nie mogę :(

Posted

:thumbs::bye:Witam sie u Fruzienki cudnejj , przyszlam za ciocia mimblunka i Zosienka, cioteczki ja dzis udostepnilam na fb ...ale jam jest cymbaliusz na tym fb:shake:i niewiem jak wysylac zaproszonka tam ....:shake:trzymam mocnoooooooooooo za Fruzinke , cudne serdunko psiaczkowe:iloveyou::iloveyou:

Posted

Wyróżniłam Fruzi tablice, jest więcej wejść, ale chybą żadnego telefonu?
Czemu nikt nie chce jej pomóc? Czy ona zostanie na zawsze w schronie?
:(:(:(
ona już wiekowa i bardzo potrzebująca...

Posted

Powiesiłam, ale troszki mało czytelne te plakaciki. Lepsza byłaby zwykła czcionka. Zasadniczo widać dobrze tylko na A3, a taki format nie mieści się na każdej tablicy ogłoszeń. Gdybyście miały inną wersję, to podeślijcie mi jeszcze (sorki że marudzę).

Posted

dzis dzwonilam do schroniska, fruzia wciaz siedzi. mialam nadzieje,ze moze po tej akcji z gazeta jakis dom sie znalazl. ale to bylo ze 2 mce temu juz. i domku nie przynioslo :(

niedlugo jade do schronu wreszcie, chyba w tym tygodniu.

ewa, ale masz baner stary!!!