Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kora78']Kochana bambo, aniela nasz ty.... Z nieba nam soadasz.

Przepraszam, klawiatura sama pisze Za mnie głupoty. Nie mój komputer... Ja teraz nad morzem zamiarem, jak wrócę to ruszamy z kopyta. Miało byc zamarzammm. 12stopni!!!!! Paranoja! Tragedia!
pisalam wcześniej, ale mi uciekło.
Bambino,jak naprawdę sie zgadzasz za te kwote [B][COLOR=#ff8c00]gryzie przygranicznych to cie po stopach bede całość do końca zycia[/COLOR][/B].[/QUOTE]

Ha, ha faktycznie głupoty piszesz. Rozumiem, że po polskiemu miało byc: .... Fruzię przygarnać to cię po stopach będę do końca życia całować.

Kwota za tymczas jest taka, jak napisałam + dodatkowo opłaty za szczepienia i inne sprawy wetowe.

• Replies 722
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kizimizi']a ktos wogole Kore zrozumial? :D[/QUOTE]

Kizia czepiasz się :)
Ostatnie zdanie miało znaki przystankowe, a i metafor dalekich skojarzeń nie nadużyła :) Terapia idzie w dobrym kierunku :evil_lol:

Poza tym Luśkę trzeba pokochać taką jaka jest i absolutnie nie próbować zrozumieć :evil_lol:

Posted

Trzymam kciuki za Fruzinkę :)
Niestety finansowo nie pomogę, bo mam swoich trójkę i to z malejącą liczbą deklarowiczów...
Nadal jednak rozwieszam papierowe ogłoszenia.

Posted

[quote name='Klauzunka'] Terapia idzie w dobrym kierunku :evil_lol:
Poza tym Luśkę trzeba pokochać taką jaka jest i absolutnie nie próbować zrozumieć :evil_lol:[/QUOTE]

w takim razie mi jest terapia potrzebna.

No ale wrocmy do Fruzki; Bambino zaoferowala srednio zapsiony dt -super! Czy mamy juz jakies stale deklaracje? Ktos pierwszy na ochotnika?
Rozumiem ze MY jako SKARPETA ( prosze czytac to jako alegorie) dorzucamy sie rozumiem na to co brakuje? Jak na razoie 160 zl.

Bambino twojeb dt sa domowo-ogrodowe czy kojcowe?

Posted

ahahah
wieczorem sobie na spokojnie ogarne wszystko.

zbieramy wiec deklaracje na dt u babmbino, miejsce mamy zarezerwowane? szukamy transportu?
klauzunka sue zglosila na glownodowodzaca i skarbnika, tak? przejmujesz 1 post? mam pisac do moda?

pierwsza deklaracja satriny, czekamy na wiecej :)

Posted

[quote name='kizimizi']w takim razie mi jest terapia potrzebna.

No ale wrocmy do Fruzki; Bambino zaoferowala srednio zapsiony dt -super! Czy mamy juz jakies stale deklaracje? Ktos pierwszy na ochotnika?
Rozumiem ze MY jako SKARPETA ( prosze czytac to jako alegorie) dorzucamy sie rozumiem na to co brakuje? Jak na razoie 160 zl.

[B]Bambino twojeb dt sa domowo-ogrodowe czy kojcowe?[/B][/QUOTE]Moje dt jest domowo-werandowo-ogrodowe. Tak jak pisałam onegdaj na wątku Aprili - miejsce jest zarezerwowane, ale z podpisu usunę je wtedy, jak Fruzia już u mnie będzie. Kogo będzie mylić, wyjaśnię mu na pw.

Posted

dziekuje mimblunka!
dziekuje bambino!

rozmawialam dzis z bambino prze tel, miejsce na fruzie czeka :) wiec szybko szukamy deklaracji i fruzia wreszcie zazna normalnego zycia!!! juhuuuu

satrina 10zl
gruba berta 50zl
mimblunka 20zl
= 80zl

brak 70zl.

kto jeszcze, kto???

satrina, wiesz... ekhm, ekhm... mozna sie do Ciebie w jakis wekend usmiechnac o kawalek transportu? choc do wrocka, 5km za wroclaw w strone poznania, do takiej miejscowosci jednej malej.

Posted

dzieki fiorka :)

satrina, wlasnie bambino pracuje do 16stej i nie bardzo moze jechac w tyg, a mialaby ze 200km w 1str. jej wekendy pasuja.
a sama nie wzielabys auta tza? i razem we 2 bysmy pojechaly?

Posted

[quote name='kora78']dzieki fiorka :)

satrina, wlasnie bambino pracuje do 16stej i nie bardzo moze jechac w tyg, a mialaby ze 200km w 1str. jej wekendy pasuja.
a sama nie wzielabys auta tza? i razem we 2 bysmy pojechaly?[/QUOTE]
nie da mi na dłuższą drogę, bo jak jakiś dzwon się przytrafi to będą problemy. Nie mogę sobie jeżdzić jego służbówką. Pogadam z nim żeby po 16 wyjechać w takim razie.Na razie się nie odzywamy, więc dam znać na dniach:-P

Posted

mowilam bambino, ze do 2 tyg sunia bedzie u niej. trzeba jeszcze kasy nazbierac. to zdazymy, spokojnie, nie szarzuj z tz, teraz nie pytaj, bo ci nie da :)