Bambino Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 [quote name='kora78']Kochana bambo, aniela nasz ty.... Z nieba nam soadasz. Przepraszam, klawiatura sama pisze Za mnie głupoty. Nie mój komputer... Ja teraz nad morzem zamiarem, jak wrócę to ruszamy z kopyta. Miało byc zamarzammm. 12stopni!!!!! Paranoja! Tragedia! pisalam wcześniej, ale mi uciekło. Bambino,jak naprawdę sie zgadzasz za te kwote [B][COLOR=#ff8c00]gryzie przygranicznych to cie po stopach bede całość do końca zycia[/COLOR][/B].[/QUOTE] Ha, ha faktycznie głupoty piszesz. Rozumiem, że po polskiemu miało byc: .... Fruzię przygarnać to cię po stopach będę do końca życia całować. Kwota za tymczas jest taka, jak napisałam + dodatkowo opłaty za szczepienia i inne sprawy wetowe. Quote
Klauzunka Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 [quote name='kizimizi']a ktos wogole Kore zrozumial? :D[/QUOTE] Kizia czepiasz się :) Ostatnie zdanie miało znaki przystankowe, a i metafor dalekich skojarzeń nie nadużyła :) Terapia idzie w dobrym kierunku :evil_lol: Poza tym Luśkę trzeba pokochać taką jaka jest i absolutnie nie próbować zrozumieć :evil_lol: Quote
Zosia123 Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Trzymam kciuki za Fruzinkę :) Niestety finansowo nie pomogę, bo mam swoich trójkę i to z malejącą liczbą deklarowiczów... Nadal jednak rozwieszam papierowe ogłoszenia. Quote
kizimizi Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 [quote name='Klauzunka'] Terapia idzie w dobrym kierunku :evil_lol: Poza tym Luśkę trzeba pokochać taką jaka jest i absolutnie nie próbować zrozumieć :evil_lol:[/QUOTE] w takim razie mi jest terapia potrzebna. No ale wrocmy do Fruzki; Bambino zaoferowala srednio zapsiony dt -super! Czy mamy juz jakies stale deklaracje? Ktos pierwszy na ochotnika? Rozumiem ze MY jako SKARPETA ( prosze czytac to jako alegorie) dorzucamy sie rozumiem na to co brakuje? Jak na razoie 160 zl. Bambino twojeb dt sa domowo-ogrodowe czy kojcowe? Quote
kora78 Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 ahahah wieczorem sobie na spokojnie ogarne wszystko. zbieramy wiec deklaracje na dt u babmbino, miejsce mamy zarezerwowane? szukamy transportu? klauzunka sue zglosila na glownodowodzaca i skarbnika, tak? przejmujesz 1 post? mam pisac do moda? pierwsza deklaracja satriny, czekamy na wiecej :) Quote
kora78 Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 [quote name='Gruba Berta']dla Fruziaka 50 zl miesiecznie deklaruje :)[/QUOTE] dziekujemy bardzo :)))))))) mamy juz 60zl. brak jeszcze 90zl. Quote
Bambino Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 [quote name='kizimizi']w takim razie mi jest terapia potrzebna. No ale wrocmy do Fruzki; Bambino zaoferowala srednio zapsiony dt -super! Czy mamy juz jakies stale deklaracje? Ktos pierwszy na ochotnika? Rozumiem ze MY jako SKARPETA ( prosze czytac to jako alegorie) dorzucamy sie rozumiem na to co brakuje? Jak na razoie 160 zl. [B]Bambino twojeb dt sa domowo-ogrodowe czy kojcowe?[/B][/QUOTE]Moje dt jest domowo-werandowo-ogrodowe. Tak jak pisałam onegdaj na wątku Aprili - miejsce jest zarezerwowane, ale z podpisu usunę je wtedy, jak Fruzia już u mnie będzie. Kogo będzie mylić, wyjaśnię mu na pw. Quote
mimblunka Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Dorzucę 2 dyszki stałej i czasem może coś wybazarkuje. Super, że Fruziak niedługo będzie szczęśliwy. Quote
kora78 Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 dziekuje mimblunka! dziekuje bambino! rozmawialam dzis z bambino prze tel, miejsce na fruzie czeka :) wiec szybko szukamy deklaracji i fruzia wreszcie zazna normalnego zycia!!! juhuuuu satrina 10zl gruba berta 50zl mimblunka 20zl = 80zl brak 70zl. kto jeszcze, kto??? satrina, wiesz... ekhm, ekhm... mozna sie do Ciebie w jakis wekend usmiechnac o kawalek transportu? choc do wrocka, 5km za wroclaw w strone poznania, do takiej miejscowosci jednej malej. Quote
Satrina Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Zapytam TZ, ale lepiej w tygodniu któregoś dnia, bo w weekendy odpada-kafelki, malowanie itp.A kiedy by Fruzia miała jechać? Quote
fiorsteinbock Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Cioteczki, ja chwilowo nie jestem w stanie nawet jednorazowo wspomoc :/ Zagladam do Was i cos moze pozniej dorzuce. Quote
kora78 Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 dzieki fiorka :) satrina, wlasnie bambino pracuje do 16stej i nie bardzo moze jechac w tyg, a mialaby ze 200km w 1str. jej wekendy pasuja. a sama nie wzielabys auta tza? i razem we 2 bysmy pojechaly? Quote
Satrina Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 [quote name='kora78']dzieki fiorka :) satrina, wlasnie bambino pracuje do 16stej i nie bardzo moze jechac w tyg, a mialaby ze 200km w 1str. jej wekendy pasuja. a sama nie wzielabys auta tza? i razem we 2 bysmy pojechaly?[/QUOTE] nie da mi na dłuższą drogę, bo jak jakiś dzwon się przytrafi to będą problemy. Nie mogę sobie jeżdzić jego służbówką. Pogadam z nim żeby po 16 wyjechać w takim razie.Na razie się nie odzywamy, więc dam znać na dniach:-P Quote
kora78 Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 mowilam bambino, ze do 2 tyg sunia bedzie u niej. trzeba jeszcze kasy nazbierac. to zdazymy, spokojnie, nie szarzuj z tz, teraz nie pytaj, bo ci nie da :) Quote
Klauzunka Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 tak Luśka mi pierwszy post - poprowadzę fruzinkową skarbonkę. Quote
Klauzunka Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 zaglądam zobaczyć czy czegoś nie przeoczyłam :) Quote
kora78 Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 [B]czy ktos moze pm porozsylac z prosba o kaske?[/B] Quote
Recommended Posts