Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja jak siądę w domu do kompa, to trochę pw powysyłam. Jeśli chodzi o transport, to ja owszem ale tylko w weekend, chyba, że byłoby to nie dalej niż jakieś 1oo km w jedną stronę, to jakoś dam radę.

• Replies 722
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bambino']Ja jak siądę w domu do kompa, to trochę pw powysyłam. Jeśli chodzi o transport, to ja owszem ale tylko w weekend, chyba, że byłoby to nie dalej niż jakieś 1oo km w jedną stronę, to jakoś dam radę.[/QUOTE]

Dla nas najlepiej było by żebyśmy umówili się gdzieś na obrzeżach Wrocka, w niedzielę koło 16.

Posted

nie. teraz nie ma sensu. juz jak w dt sie zadomowi, pokaze charakter, beda fotki sprzed podrozy i z dt, wtdy jest sens oglaszac. teraz szkoda kasy klauza.
niestety w sobote mam spore zamiszani w domu, gości i nie moge wziasc jej wczesniej, a bardzo bym chciala. tz ma urodziny, a ze psow " nie lubi" to nie bee mu takiego prezentu robila :(

w niedz rano jade po fruzie, kolo 10tej.

musze na dniach kupic te obroze i smycz. jutro dzwonie do schronu i mowie,ze w niedz fruzia jedzie, zeby nic nie wymyslili w niedziele.

moge w sumie tych gosci miec w niedziele, ale musialbym fruzie wydac satrinie do 14stej. i wtedy bym ja wziela w sobote. fotki domowe to pokusa :D u Bambino ciezko z aparatem
i zasikana podloga :D

Posted

[QUOTE]nie. teraz nie ma sensu. juz jak w dt sie zadomowi, pokaze charakter, beda fotki sprzed podrozy i z dt, wtdy jest sens oglaszac. teraz szkoda kasy klauza.[/QUOTE]

no ok, poczekam. Bo normalnie to miałam Parówczaka posłać....ale w tych okolicznościach :)
a Mirensjo ma jakąś kasę - może jego na pakietek wysłać?

Posted

wyslij go, jak tylko masz czas i checi to wysylaj. ja zaplace, mirek kase ma.
keks nie ma kasy, ani ogloszen.

eh, juz jutro bym fruzie wziela bidulke, jakbym mogla.

Posted

[quote name='marta0731']A to nie działa tak, że TZ bedzie miał w urodziny dobry humor i zgodzi się na psa na dwa dni?:cool3:

Udobrucham go prezentem ;) :D[/QUOTE]

Dobrze Marta kombinujesz:-P

Posted

[quote name='marta0731']A to nie działa tak, że TZ bedzie miał w urodziny dobry humor i zgodzi się na psa na dwa dni?:cool3:
Udobrucham go prezentem ;) :D[/QUOTE]

ale urodziny sa w niedziele i w niedziele wyjazd. wiec nie wyjdzie.

patrzylam dzis za wyprawka dla fruzi. smycz taka, jaka bedzie dobra w auchanie 20zl kosztowala. jutro spojrze u siebie, bo tu taniej. obroza kolo 10-12zl

Posted (edited)

[B]Kora,[/B] bo w dziób dostaniesz :mad:- zasikana podłoga jest zaraz sprzątana-co ty ze mnie za syfiarza robisz :angryy:;).
Czyli rozumiem po Fuzię trza jechać w niedzielę - dla mnie ekstra. Aparat jakoś skombinuję

[B]Satrina - [/B]ok. 5 km od Wrocka ( trasa nr 5) w kierunku na Leszno jest miejscowość [B]Psary [/B]- po waszej lewej stronie będzie taki duży parking koło jeszcze większego centrum ogrodniczego ( takie wielkie zielone szklarnie). Tam się spotkajmy w niedzielę 20.5 o 16-tej

Edited by Bambino
Posted

[QUOTE]haha
a co ja pisalam o tym? bo juz nie pamietam...

dzwonilam dzis do schronu, Fruzia czeka
kupilam smycz za 20zl
i obroze niby skorzana za chyba 12zl [/QUOTE]

no to bardzo tanio kupiłaś. Pewnie u mnie było by mniej ale wiesz - musimy się dogadać w jakiś dzień - jakbyś jechała do Wrocka to ja wtedy z siorą się wybiorę i wpadniemy do tej hurtowni i kupimy co trzeba.

Posted

tak, 12 za obroze. pozniej wrzuce fotki, oraz foto paragonow. bo pierw wzielam sama smycz, a pzniej nad obroza pol godz debatowalam :D

jutro jade po fruzie chyba :) tz wie i stracil jezyk w gebie, jak go o tym informowalam :) tylko musze z dzieckiem cos zrobic.

p.s. kulnę sie taxi, 2 autobusy bilet dla mnie i dla psa = prawie 10zl. za taxi dam max 15zl. bezpieczniej bedzie i mniej stresu, no i fruzia pokaze, jak autem jezdzi. autobusem u bambino tez jezdzic ne bedzie musiala przeciez :)
zgadzacie sie??? wezmiem yze skarpety, tam bazarek robie ogolny, ale mozna stamtad na te podroz wziasc. zeby tu z fruziowego konta nie zabierac.

Posted

Twoje koszty, Ty decyduj z jakiego konta. Ja jestem za pokrywaniem takich wydatków.
p.s. jestem za taxi - mamy swoje rodziny, swoje życie - a jak nie mamy stałych dochodów to wbrew wszystkiemu, nawet jak byśmy chciały dołożyć to nie dołożymy bo nie na skąd - jak to się mówi "wyżej dupy nie podskoczysz" - po to robimy bazary żeby i takie wydatki odliczać.
Niestety czasami nikt taniej nie ma jak nas wyręczyć a psiak czeka....
pozdrawiam.

Posted

bo jak to roznica 5zl to ja wole taxi, bo mniejszy stres, bez przesiadek, tlumow ludzi, ktorzy ja podeptaja w autobusie, itp. i mi nie ucieknie nigdzie.

ja juz dzis patrzylam w roznych miesnych, co by tu jej kupic. na poczatek mam 0,5kr puriny dog chow. sorry, na royala mnie nie stac. jezcze troche i na jajka mnie nie bedzie stac ;D
wyczailam jakies mieso gulaszowe za 11zl/kg. cwiartki kurczaka za 6zl/kg, ale to bym musiala jej oskubac, blee. niech ma miesko, jakies falki typu zoladki i serca jej odpuszcze, niech sie cieszy z wolnosci i porzadnego jedzenia :)

[B]Fruzie zabieram jutro po obiedzie!!!!

czy mam isc na jakis przeglad do weta? kupic jej tabletki na podwojne odrobaczanie? Bambino, jak masz tam z wetem u siebie?[/B]

Posted

odrobaczyć trzeba na bank - nie uwierzą że psiak ze schronu nie ma robali.
Tylko, żeby odrobaczenie dało skutek bambino musi zapodać środek całemu swojemu stadu.

Posted

ale jak ja jej dam tabletki np jutro? i u mnie ona te robale "wysra" nieladnie mowiac.

a ja oglaszam konkurs na nowe imie dla Fruzi. chyba, ze zaglosujecie, ze to zostaje.
ja proponuje:
Fruzia-Ruzia-Róża

klauzunka do moda pisalas o 1 post? czy mam pisac? i do kogo mam pisac?

Posted

[quote name='Bambino'][B]Kora,[/B] bo w dziób dostaniesz :mad:- zasikana podłoga jest zaraz sprzątana-co ty ze mnie za syfiarza robisz :angryy:;).
Czyli rozumiem po Fuzię trza jechać w niedzielę - dla mnie ekstra. Aparat jakoś skombinuję

[B]Satrina - [/B]ok. 5 km od Wrocka ( trasa nr 5) w kierunku na Leszno jest miejscowość [B]Psary [/B]- po waszej lewej stronie będzie taki duży parking koło jeszcze większego centrum ogrodniczego ( takie wielkie zielone szklarnie). Tam się spotkajmy w niedzielę 20.5 o 16-tej[/QUOTE]

O to wiem gdzie:-) Mój wujek tam mieszka może go odwiedzimy.Będziemy o 16:00 Wyslę ci na PW mój numer i podeślij mi swój-jakby co.

Posted

Mam wreszcie w domu nowy komputer :multi: i już mogę nie tylko podglądać na szybko, ale również pisać :p.
Wyślij mi kora78 numer konta - zafunduję Tobie i Fruzi taksówkę :eviltong:.

Posted

[quote name='wykrywka']Mam wreszcie w domu nowy komputer :multi: i już mogę nie tylko podglądać na szybko, ale również pisać :p.
Wyślij mi kora78 numer konta - zafunduję Tobie i Fruzi taksówkę :eviltong:.[/QUOTE]

ciesze sie, ze jestes u Fruzi :) zobacz, drugi staruszek z mojego banerku, Parowka, tez dzis jedzie po nowe zycie, po ponad roku w hotelu jedzie do ds :)
dziekuje, nr konta wysylam :)

to jak z imieniem? zostawiamy, czy zmieniamy?

po 14-15stej jade do schronu. dzis tez kapiel Fruzi.