Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='azalia']Czy dla Fado szykuje się domek?
Ryżyk miałaby swój domek.[/QUOTE]
W piątek wieczorem była u nas baba z gminy i mówiła że jest chętny na Fado , dziś jadę zobaczyć kto to jest ale jak znam życie to pies na łańcuch pójdzie (wieś:mad:) i chyba nie oddam go ale wtedy pies będzie na moim utrzymaniu i stanę się jego właścicielem .:-( Jest ogłaszany ale cisza jest żadnych telefonów .

piszę tutaj o tym bo w gminie wiedzą że Fado jest na dogo jeszcze jakaś " mądra głowa " przeczyta

Edited by sonia1974
  • Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sonia1974']W piątek wieczorem była u nas baba z gminy i mówiła że jest chętny na Fado , dziś jadę zobaczyć kto to jest ale jak znam życie to pies na łańcuch pójdzie (wieś:mad:) i chyba nie oddam go ale wtedy pies będzie na moim utrzymaniu i stanę się jego właścicielem .:-( Jest ogłaszany ale cisza jest żadnych telefonów .

piszę tutaj o tym bo w gminie wiedzą że Fado jest na dogo jeszcze jakaś " mądra głowa " przeczyta[/QUOTE]

jeśli na łańcuch to nie wydawaj
ale wiesz, nie wszyscy na wsi są nadal tacy zacofani choć postęp od lat jest minimalny...eh

daj znać co wyszło

Posted

Kojarzyłam tych ludzi mieszkają niedaleko mnie jakieś 10km. i tak jak przypuszczałam Fado na łańcuch . Powiedziałam że szczeka na kury sąsiadów :oops:
Zaczekam na wieści z gminy

Posted

szkoda... najsmutniejsze, że pewnie w końcu jakąś bidę na tym łańcuchu powieszą. na pewno znajdzie się dobry dom dla Fado. a gmina nie ma prawa żądać od Ciebie wydania psa na łańcuch, skoro łańcuch jest w zasadzie teraz nielegalny...

Posted

Wykupiłam 2 pakiety ogłoszeń jeden dla Ryżyk a drugi dla jakiegoś innego pieska . Martka myślę że macie jakiego do ogłaszania
http://www.dogomania.pl/threads/224052-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-25-og%C5%82osze%C5%84-5z%C5%82-50-og%C5%82osze%C5%84-10-z%C5%82-do-20.03.2012/page2
Furciaszek prawdopodobnie w poniedziałek robi wizytę przed adopcyjną dla Fado , jak wszystko dobrze się ułoży możemy planować wyjazd Ryżyk

Posted

martka1982 napisał(a):
Sonia nie miałam dostępu do dogo, postaram się wszystko jakoś ogarnąć
dzięki!

Ja też dopiero wczoraj mogłam wejść na dogo . Fado dziś jedzie do ds:multi:
Tak się boję żeby wszystko było ok.:-( Już becze , przywiązałam się do czarnucha

• 2 weeks later...
Posted

sonia1974 napisał(a):
Czy Ryżyk ma już te ogłoszenia i ten drugi piesek chyba Putin , bo zgubiłam wątek z bazarkiem i nie mogą go odnaleźć

tak, mają, aktywowałam już wszystkie jakiś czas temu
chwilę potem Putin znalazł dom ale nie z tych ogłoszeń

• 3 weeks later...
Posted

Ciotka Ty już mi nie dokładaj bo ja przeżyć tej małej nie mogę, bidula ciągle w schronie siedzi .Wiem że z 5 psami nie dam rady i tylko dlatego jej nie biorę do siebie . Ryżyk jest rzeczywiście tylko do kochania a ciągle bez domu