Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Akrum śliczne ogłoszenie na allegro, dziękuję w imieniu Sofinki.
Sofci od rana radosna, z dnia na dzień (niestety) coraz bardziej się przywiązuje do nas, przychodzi na zawołanie, cieszy się całą sobą i domaga się brania na rączki..jest bardzo kochana..

Posted

Cieszę się, że allegro się podoba, mam nadzieję, że przyniesie szczęście Sofi i ktoś sensowny ją tam zauważy :)

W ogóle mam nadzieję, że jak Sofi ma tyle ogłoszeń, to domek szybko znajdzie - trzymam za to mocno kciuki :)

Posted

SOFIsia wita wszystkich, dziś wstała dopiero o 8 ;-)))jest taka kochana, cały czas się cieszy i chce na rączki, uwielbia być drapana po karczku, wczoraj mój M. drapał ją i głaskał bardzo długo, a Sofcia się wyginala i mruczała jak kot ;-)))
Miłego dnia !!!

Posted

To dopiero śpioch.......moj erdel wstaje o 6.00 i nie ma zmiłuj się:cool3:zresztą on zawsze jest w gotowości do spaceru,nawet jakbym wstała o 2.oo w nocy:evil_lol:

Posted

moje ostatni raz około 24 idą na dwór, a o 6 rano nawet w weekend mam pobudkę...
a jeśli chodzi o tymczasowiczów- to zawsze natrafiam na takich, co długo nie potrafią się nauczyć, że sika się tylko na dworze...

Wieści z allegro:
Obserwują: 1
Wyświetleń: 182

Posted

żeby chociaż ktoś zadzwonił, napisał...
byłoby wiadomo, że chociaż jest zainteresowanie...
bo póki co to może ludzie tylko wchodzą z ciekawości, jak widzą taką fajną miniaturkę - taką łysą owieczkę :loveu::evil_lol::evil_lol:

Sofi ja słyszałam, że ty tak ładnie budzisz jak chcesz już iść rano na siu, tak głośno wyjesz :) i że ładnie czystość w domu zachowujesz i ogólnie taka grzeczniutka i kochana jesteś :lol::lol::lol:

Posted

Witajcie, to budzienie to tak wyjątkowo, dziś już 7-)))ale w domku suchutko, Sofisia bardzo grzeczna, na spacerku wszystko robi, telefonów i maili O ! a to taki idealny piesek do domu, poza tym super zdrowy!!! Sofcia wszystko rozumie, rozumie jak czegoś nie wolno, grzecznie przychodzi jak wołamy, siada i patrzy tymi bystrymi oczkami.
Idealny piesek przyjaciel, tylko musi znaleźć swojego człowieka!

Posted

Sofi twoje allegro było już bardzo dużo razy odwiedzane przez ludzi, wyświetleń: 352, obserwator: 1, więc cały czas mam nadzieję, że w końcu telefon u Cleopatrax zadzwoni...

Posted

telefon milczy......a śliczna Sofisia czeka z nadzieją w oczkach...to jest dziwne, że ona chyba wie, że tu ma domek taki na chwilkę, jest taka spokojna, cichutka, nie narzuca się, wtula się tylko w nogi, wskoczy nieśmiało łapkami na kolana, żeby ją pogłaskać po główce i powiedzieć, że będzie dobrze, wtedy się uspokaja i tak może cały czas sobie siedzieć, czasem tylko spojrzy mi prosto w oczy, jakby wszystko rozumiała, że czekamy na domek i ja wiem, że tak jest pieski wiedzą i czują dużo dużo więcej niż nam się może wydawać...
pozdrawiamy Wszystkich

Posted

Witajcie, wczoraj ukazało się duże ogłoszenie w naszej lokalnej gazecie - telefon milczy...mail też..Pododawałam parę świeżych ogłoszeń. Wrzucę dziś jakieś świeże zdjęcia dziewczynki, która jest dziś jakaś smutna..Porobię jeszcze więcej ogłoszeń, czas nagli, bo w niedzielę przywozimy kolejnego psiaka, dużego mastifa, nasza znajoma zwróciła się do nas z prośbą o pomoc-albo my albo schronisko..wybuchł jej w mieszkaniu bojler, musiała się z 5 dzieci wyprowadzić, a pies trafił kompletnie wygłupiały do hoteliku..logistyka mi wysiada i szwankuje...