rita60 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Oj cioteczko,więcej prywatności:razz: http://images43.fotosik.pl/1069/cf159fbabc214716med.jpg Quote
Cleopatrax Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Rita ;-))) Sofcia mi chyba wybaczy tą fotkę.. Quote
Akrum Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Śliczne zdjęcia Sofi :) Ona jest taka słodka, delikatna, urocza :) Dziwi mnie ten brak zainteresowania, może dlatego że jest ogolona? ludzie jednak niestety patrzą na wygląd... Kurcze, gdzie tu jeszcze cię Sofi ogłosić, by jednak choć jeden telefon zadzwonił... Na allegro: wyświetleń: 509 obserwator: 1 do końca aukcji: 1 dzień kurcze, dużo ludzi ogląda jej allegro i nic? nikt się nie zainteresował Sofi? Quote
Pyrdka Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Tez się dziwię, że zero zainteresowania sunią. W gazecie była i też nic. Quote
Akrum Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 wyświetleń na allegro: 643 obserwator: 1 do końca aukcji: 13 godzin tyle wyświetleń i nikt się Sofi nie zainteresował? Puszczam jeszcze raz ogłoszenie Sofi do naszej lokalnej gazety, może jednak ktoś zadzwoni - ten tydzień był marny, nawet o szczeniaki nikt nie zadzwonił :( Quote
rita60 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='Cleopatrax']nadal cisza....[/QUOTE] Niedobrze:shake:taka słodka sunieczka...... Quote
Akrum Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Sofi miała 729 wyświetleń na allegro i ani jednego telefonu. teraz nie mam za bardzo czasu, ale na wieczór postaram się wznowić allegro. Quote
Cleopatrax Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Dzięki Akrum ;-))) [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images40.fotosik.pl/1064/b9d018f25f64ee3amed.jpg[/IMG][/URL] Quote
Pyrdka Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Cudna dziewczyna:lol: Jak jej ładnie sierść odrasta.:lol: Quote
rita60 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Taka słodzizna,a ludzie tego nie widzą...... Quote
Cleopatrax Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Kochane Cioteczki właśnie zawiozłam Sofi do nowego stałego domku!!! Quote
Cleopatrax Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Trafiła do ludzi, których znam, psiarzy, mają 13 letniego dziadziunia huskiego, Sofcia od razu się z nim dogadała i o dziwo w ogóle nie goni kotów, które tam również mieszkają. Ma duży ogrodzony teren do biegania, będzie mieszkała oczywiście w domku, zawiozłam jej legowisko. Od razu się zadomowiła, pochłonęły ją zapachy, a na koniec sama podeszła do swojego nowego Pana (o mnie zupełnie zapomniała!!!), wyłożyła się na plecki i kazała głaskać. Bardzo się cieszę, będę ją miała na oku przynajmniej, bo Ci Państwo mieszkają niedaleko mnie. Quote
Cleopatrax Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Akrum próbowałam się do Ciebie dodzwonić bo chciałam zapytać czy można jeszcze w gazecie zmienić ogłoszenie, żeby jakiemuś innemu pieskowi dać szansę, ale chyba już za późno...szkoda. Dzwoniłam bezpośrednio do tego Pana z gazety ale nie odbiera telefonu. Quote
Pyrdka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 O rety! Sofie ma dom? Nie mogę uwierzyć.:lol: Gdzie zamieszkała? Quote
rita60 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Wow,ale wiadomość:-opowodzenia maleńka.......bądz grzeczna:razz: Quote
Cleopatrax Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Pyrdko, niedaleko mnie, w Sątopach ;-)))także będę ją miała na oku Quote
Akrum Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 a ja mam takie pytanko - będą jakieś relacje i zdjęcia z DS? Trochę osób zaangażowało się w szukanie domku Sofi, więc na pewno będziemy się domagać zdjęć i relacji :) Quote
Cleopatrax Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Witajcie, postaram się tam podjechać w najbliższym czasie(może jutro mi się uda) i porobić fotki, wczoraj dzwoniłam i Sofi się bardzo zaaklimatyzowała, chodzi za nimi krok w krok i ma bardzo fajne relacje z tym staruszkiem huskim, który jak Sofi się pojawiła, dostał energetycznego kopa ;-))) Quote
Recommended Posts