Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie ;-)))
Rita miałaś niestety rację, byłam właśnie w odwiedzinkach u Sofci w jej nowym domku, no i miłość do kotków trwała jeden dzień, już wszystkie koty wykurzyła, biedaki ukrywają się daleko i żaden nie przychodzi...natura terierka.
Poza tym Sofi czuje się świetnie, ma jedno z legowisk w korytarzu skąd ma pogląd na cały teren przed domem, obcych traktuje szczekaniem, z Huskim dogaduje się super, dziadzio zaczął w końcu normalnie jeść, bo ma konkurencję przy misce!
Sofcia od razu mnie poznała, strasznie się cieszyła, aż mi było głupio...do nowych Państwa.
Jedyne czym się martwią to to, że Sofcia dwa razy już nawiała...pilnują, mają szczelnie ogrodzony teren, ale jak starsza Pani wyrzucała śmieci, Sofi śmignęła między nogami i pobiegła na wieś, raz wróciła na zawołanie, a za drugim razem, na żadne wołania nie reagowała, powiedziałam im, że to wszystko wymaga czasu, jest u nich dopiero 3 dni, mam nadzieję, że to się zmieni ;-(

• 4 weeks later...