Cleopatrax Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 acha no i z kotami się bardzo zaprzyjaźniła, jeden z nią śpi ;-))) Quote
rita60 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Cleopatrax napisał(a):acha no i z kotami się bardzo zaprzyjaźniła, jeden z nią śpi ;-))) No co ty...terierka:crazyeye:;) Quote
Cleopatrax Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 też byliśmy w szoku..ale widocznie musiała mieć wcześniej doczynienia z kotkami na codzień, jutro tam będę to zdam relację ;-))) Quote
Cleopatrax Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Witajcie ;-))) Rita miałaś niestety rację, byłam właśnie w odwiedzinkach u Sofci w jej nowym domku, no i miłość do kotków trwała jeden dzień, już wszystkie koty wykurzyła, biedaki ukrywają się daleko i żaden nie przychodzi...natura terierka. Poza tym Sofi czuje się świetnie, ma jedno z legowisk w korytarzu skąd ma pogląd na cały teren przed domem, obcych traktuje szczekaniem, z Huskim dogaduje się super, dziadzio zaczął w końcu normalnie jeść, bo ma konkurencję przy misce! Sofcia od razu mnie poznała, strasznie się cieszyła, aż mi było głupio...do nowych Państwa. Jedyne czym się martwią to to, że Sofcia dwa razy już nawiała...pilnują, mają szczelnie ogrodzony teren, ale jak starsza Pani wyrzucała śmieci, Sofi śmignęła między nogami i pobiegła na wieś, raz wróciła na zawołanie, a za drugim razem, na żadne wołania nie reagowała, powiedziałam im, że to wszystko wymaga czasu, jest u nich dopiero 3 dni, mam nadzieję, że to się zmieni ;-( Quote
Cleopatrax Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Zdjęcia z dzisiejszej wizyty, niektóre czarnobiałe, mój Mąż niechcący wcisnał taką funkcję w aparacie.. Quote
Cleopatrax Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 tu Sofci je orzeszka laskowego, podobno uwielbia, bierze sobie spod drzewa, rozłupuje i zjada orzeszka ;-))) Quote
rita60 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Orzeszkowa panno,nie można uciekać:cool3:masz fajny domek,to się go pilnuj. Mam nadzieje,że się nie nakręci na kotki:roll: Quote
Pyrdka Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Konieczna jest adresówka. Nawet taka prowizoryczna np.zawieszka do kluczy. Quote
Akrum Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Czy wiadomo może co słychać u Sofi?? Masz Kasiu jakieś wieści?? Quote
Recommended Posts