Akrum Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Wyróżnione allegro dla Sofi: http://allegro.pl/terierka-walijska-szuka-najlepszego-domu-pies-psy-i1789470899.html Quote
rita60 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='Akrum']Wyróżnione allegro dla Sofi: http://allegro.pl/terierka-walijska-szuka-najlepszego-domu-pies-psy-i1789470899.html Piękne allegro Akrum. Quote
Cleopatrax Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Akrum śliczne ogłoszenie na allegro, dziękuję w imieniu Sofinki. Sofci od rana radosna, z dnia na dzień (niestety) coraz bardziej się przywiązuje do nas, przychodzi na zawołanie, cieszy się całą sobą i domaga się brania na rączki..jest bardzo kochana.. Quote
Akrum Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Cieszę się, że allegro się podoba, mam nadzieję, że przyniesie szczęście Sofi i ktoś sensowny ją tam zauważy :) W ogóle mam nadzieję, że jak Sofi ma tyle ogłoszeń, to domek szybko znajdzie - trzymam za to mocno kciuki :) Quote
Pyrdka Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Allegro śliczne. Też liczę na szybki dom dla Sofie. Quote
Akrum Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Sofi zasługuje na super domek i to jak najszybciej, żeby nie zdążyła się do Ciebie Cleopatrax przywiązać... Quote
Cleopatrax Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 SOFIsia wita wszystkich, dziś wstała dopiero o 8 ;-)))jest taka kochana, cały czas się cieszy i chce na rączki, uwielbia być drapana po karczku, wczoraj mój M. drapał ją i głaskał bardzo długo, a Sofcia się wyginala i mruczała jak kot ;-))) Miłego dnia !!! Quote
Pyrdka Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Witaj Sofciu! Pewno, że głaskanko jest miłe. Nadrabia dziewuszka braki:lol: Miłego dnia dla wszystkich czworonożnych i dwunożnych;) Quote
rita60 Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 To dopiero śpioch.......moj erdel wstaje o 6.00 i nie ma zmiłuj się:cool3:zresztą on zawsze jest w gotowości do spaceru,nawet jakbym wstała o 2.oo w nocy:evil_lol: Quote
beka Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 o 8??? dobrze wychowany pies :) moje tez ok 6 pobudke robią Quote
Akrum Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 moje ostatni raz około 24 idą na dwór, a o 6 rano nawet w weekend mam pobudkę... a jeśli chodzi o tymczasowiczów- to zawsze natrafiam na takich, co długo nie potrafią się nauczyć, że sika się tylko na dworze... Wieści z allegro: Obserwują: 1 Wyświetleń: 182 Quote
rita60 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 No to sporo wyświetleń.......trzymam kciuki. Quote
Akrum Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 żeby chociaż ktoś zadzwonił, napisał... byłoby wiadomo, że chociaż jest zainteresowanie... bo póki co to może ludzie tylko wchodzą z ciekawości, jak widzą taką fajną miniaturkę - taką łysą owieczkę :loveu::evil_lol::evil_lol: Sofi ja słyszałam, że ty tak ładnie budzisz jak chcesz już iść rano na siu, tak głośno wyjesz :) i że ładnie czystość w domu zachowujesz i ogólnie taka grzeczniutka i kochana jesteś :lol::lol::lol: Quote
Jagoda1 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 rita60 napisał(a):No to ładne budzenie:evil_lol: ...ale skuteczne...:razz: Quote
Cleopatrax Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Witajcie, to budzienie to tak wyjątkowo, dziś już 7-)))ale w domku suchutko, Sofisia bardzo grzeczna, na spacerku wszystko robi, telefonów i maili O ! a to taki idealny piesek do domu, poza tym super zdrowy!!! Sofcia wszystko rozumie, rozumie jak czegoś nie wolno, grzecznie przychodzi jak wołamy, siada i patrzy tymi bystrymi oczkami. Idealny piesek przyjaciel, tylko musi znaleźć swojego człowieka! Quote
Akrum Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Sofi twoje allegro było już bardzo dużo razy odwiedzane przez ludzi, wyświetleń: 352, obserwator: 1, więc cały czas mam nadzieję, że w końcu telefon u Cleopatrax zadzwoni... Quote
Cleopatrax Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 telefon milczy......a śliczna Sofisia czeka z nadzieją w oczkach...to jest dziwne, że ona chyba wie, że tu ma domek taki na chwilkę, jest taka spokojna, cichutka, nie narzuca się, wtula się tylko w nogi, wskoczy nieśmiało łapkami na kolana, żeby ją pogłaskać po główce i powiedzieć, że będzie dobrze, wtedy się uspokaja i tak może cały czas sobie siedzieć, czasem tylko spojrzy mi prosto w oczy, jakby wszystko rozumiała, że czekamy na domek i ja wiem, że tak jest pieski wiedzą i czują dużo dużo więcej niż nam się może wydawać... pozdrawiamy Wszystkich Quote
rita60 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Widać,że to mądra dziewczynka,oby trafiła na ciepły,kochający domek. Quote
Cleopatrax Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Witajcie, wczoraj ukazało się duże ogłoszenie w naszej lokalnej gazecie - telefon milczy...mail też..Pododawałam parę świeżych ogłoszeń. Wrzucę dziś jakieś świeże zdjęcia dziewczynki, która jest dziś jakaś smutna..Porobię jeszcze więcej ogłoszeń, czas nagli, bo w niedzielę przywozimy kolejnego psiaka, dużego mastifa, nasza znajoma zwróciła się do nas z prośbą o pomoc-albo my albo schronisko..wybuchł jej w mieszkaniu bojler, musiała się z 5 dzieci wyprowadzić, a pies trafił kompletnie wygłupiały do hoteliku..logistyka mi wysiada i szwankuje... Quote
Cleopatrax Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Sofi dziś pierwszy raz chodziła sobie na spacerku luzem, bez smyczki i była bardzo grzeczna ;-))) Oto dzisiejsze fotki: Quote
Recommended Posts