MALWA Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 [quote name='Kocurek']no prosze jak sobie Kapselek "rozrzutnie jada":)[/QUOTE] A tak, mięsko do pysia, a ryż ble, bo wypluł.... Quote
Sarunia-Niunia Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 [url]http://desmond.imageshack.us/Himg844/scaled.php?server=844&filename=001sopa.jpg&res=landing[/url] I doczekał się "nasz" Kapselek domku... i jakie oczęta ufne i pychol szczęśliwy... wiadomo, nie ma to jak pod kołderką:) Quote
Kocurek Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Slodziak:)Mam nadzieje,ze na dniach ujrze przytulaka na "zywo":) Quote
Kocurek Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 No i z powodu nawalu spraw nie ujrzalam Kapselka na zywo:(Ale rozmawialam z panem Kapselka telefonicznie.Kapselek ma sie wysmienicie.Rozpieszczany,przytulany i kochany na maksa:)Pan mowil,ze regularnie odwiedzaja weterynarza.Umowilam sie z panem,ze przy mojej nastepnej wizycie we Wrocku spotkamy sie i pojdziemy razem na spacerek:)Na "rzesach" stane i musi mi starczyc czasu:) Quote
Recommended Posts