Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tamb mocno trzymam kciuki by wyniki histopatologii były pomyślne, Ucałuj sunieczki ode mnie,

Posted

Wiadomość do wklejenia od elik

Kochani, to do mnie tamb wysłała to wszystko o czym pisze wyżej. Bardzo mi przykro, ale dogo od dwóch dni traktuje mnie jak natręta. Nie mogę nic innego, tylko pisać posty. Nawet emotikonek nie mam. 
Wczoraj otwarłam swój watek suni, którą zgarnęłam z bardzo ruchliwego, dwupasmowego skrzyżowania i musiałam prosić o wklejenie zdjęć, bo ja nie mogę. Nawet pięknego banerka do tego wątku nie mogę sobie wstawić do podpisu.
Bardzo przepraszam. Wiem, że już kilka osób tak miało, ale po pewnym czasie wszystko powraca do normy. Pytanie tylko - po jakim czasie ? 
Jak tylko przywrócą mi wszystkie funkcje dogo, znowu chętnie służę pomocą. Na razie niestety nic nie dam rady zrobić w temacie wklejania zdjęć itp. :(

Posted

W poniedziałek Dusia ma termin wizyty i zdjęcia szwów. Łapka ją boli, w jednym miejscu gorzej się goi. Żeby nie świecić przed doktorem oczami przed chwilą zrobiłam przelew. Założyłam pieniądze potrzebne na jeden z domowych rachunków. Brakuje 265zł. 

Czas mija, suczki są u mnie od 21 października. Nikt nie dzwoni.

Posted

Podnoszę wątek, Może ktoś zrobi bazarek na pokrycie tej sumy?

Posted

mam kilka fantów które chętnie podaruje na bazarek dla suniek:)

a skad jesteś? z jakiej miejscowości?