Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochane sunie, milutkie i śliczne. mocno trzymam za efekt ogłoszeń :)

Posted

Sunie odżyły i bawią się jak szczeniaki. Są nierozłączne. Im dłużej je obserwuję tym bardziej czuję, że nie powinno się ich rozdzielać. Spią wtulone w siebie, sikają równocześnie, wszystko robią tak samo. 10 lat spędziły razem. Jak znaleźć dom? Są takie miłe a nikt nie dzwoni.

Posted

Nikt nie dzwoni. Co kilka godzin robię zmiany z Maksem. Na piętrze są dwa pokoiki i jak Maks zaśnie w jednym, zamykam go na klucz i wpuszczam Dusię i Tusię do drugiego. Jak Maks jest aktywny, sunie idą do kotłowni. Tak cały czas, żeby nikt nie był poszkodowany. A na dole 11 kotów i 9 psów. Mam teraz 3 partie zwierząt, które nie mogą się spotkać. Nie jest łatwo.

Posted

Nikt nie dzwoni. Co kilka godzin robię zmiany z Maksem. Na piętrze są dwa pokoiki i jak Maks zaśnie w jednym, zamykam go na klucz i wpuszczam Dusię i Tusię do drugiego. Jak Maks jest aktywny, sunie idą do kotłowni. Tak cały czas, żeby nikt nie był poszkodowany. A na dole 11 kotów i 9 psów. Mam teraz 3 partie zwierząt, które nie mogą się spotkać. Nie jest łatwo.

Wyobrażam sobie, jak Ci ciężko,,:(  Ciężka praca, multum wydatków i jeszcze stres związany z cała tą sytuacją. 

Tamarko, bazarek kk i mój bazarek są już skończone. Właśnie zrobiłam przelew na Twoje konto na 70 kwotę złotych, z bazarku kk (użyczyłam konta). Jutro mam nadzieję zrobić rozliczenie mojego bazarku i wysłać pieniążki dla Tusi i Dusi, Śliczne szeleczki im kupiłaś i co najważniejsze takie bezpieczne, chroniące przed wysmyknięciem się sunieczek na spacerze. Ciesze się, że one odżyły, że wreszcie wiedzą, co to znaczy troska,  i martwię, co to dalej będzie..

Posted

Ja mam problemy i nie takie i czasami z 2.psami.Nie wyobrażam sobie rozdzielania tylu psów. Jesteś wielka

Podziwiam również!

Posted

Wyobrażam sobie, jak Ci ciężko,, :(  Ciężka praca, multum wydatków i jeszcze stres związany z cała tą sytuacją. 

Tamarko, bazarek kk i mój bazarek są już skończone. Właśnie zrobiłam przelew na Twoje konto na 70 kwotę złotych, z bazarku kk (użyczyłam konta). Jutro mam nadzieję zrobić rozliczenie mojego bazarku i wysłać pieniążki dla Tusi i Dusi, Śliczne szeleczki im kupiłaś i co najważniejsze takie bezpieczne, chroniące przed wysmyknięciem się sunieczek na spacerze. Ciesze się, że one odżyły, że wreszcie wiedzą, co to znaczy troska,  i martwię, co to dalej będzie..

AgaG bardzo dziękuję i potwierdzam przelew 70zł. Dopiszę to na tym wątku w 1 poście. Dorzucę do karmy ale wiadomo, że żywienie jest zbiorowe i nie tylko suczki z tego skorzystają. Jednak łatwiej mi rozliczyć na wątku suczek.