Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 445
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Patia']Aga a ta nowa babcia w Twoim domu ma wątek ?

Smerfetko gdzie domek ?[/QUOTE]
patia ja sie w niej od razu zakochałam, no i byłam tymczasem jedna minutę.. a teraz jestem jej pańcią :) hmm:oops:

Posted

[quote name='KasiaKia']No Smerfunia od połowy sierpnia szuka domu i nic, zero telefonów, nawet nikt o nią nie pyta. Wiem, że inne psy czekają dłużej, ale Smerfi nie jest już młoda, więc tym bardziej smutno, że nikt jej nie chce. Wykupiłam jej kolejny pakiet ogłoszeń i w sumie co więcej mogę zrobić? :shake:

Kto pokocha Smerfetkę? :roll:[/QUOTE]

nasze biedactwo wciąż samotne.. :(

Posted

[quote name='AgaG']patia ja sie w niej od razu zakochałam, no i byłam tymczasem jedna minutę.. a teraz jestem jej pańcią :) hmm:oops:[/QUOTE]

:)
Napisz o niej parę słów , może na wątku Zahira ? Fotkę też chętnie zobaczę . Jak będziesz miała chwilę czasu to opisz tą szczęściarę !

Posted

[quote name='Patia']:)
Napisz o niej parę słów , może na wątku Zahira ? Fotkę też chętnie zobaczę . Jak będziesz miała chwilę czasu to opisz tą szczęściarę ![/QUOTE]
Napisałam o niej na watku Pomponika
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/212788-Pomponik-ma%C5%82y-%C5%9Blepy-staruszek-ju%C5%BC-szcz%C4%99%C5%9Bliwy-w-swoim-domku-%29%29%29/page28"]http://www.dogomania.pl/threads/212788-Pomponik-ma%C5%82y-%C5%9Blepy-staruszek-ju%C5%BC-szcz%C4%99%C5%9Bliwy-w-swoim-domku-%29%29%29/page28[/URL]

na razie są tam jej zdjęcia z domu Missieek ale wkrótce zrobię jej u siebie. To sunia podkołderkowa :) ideał babuni:)

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/212788-Pomponik-ma%C5%82y-%C5%9Blepy-staruszek-ju%C5%BC-szcz%C4%99%C5%9Bliwy-w-swoim-domku-%29%29%29/page21"]
[/URL]

Posted

Zapraszam na świąteczny bazarek dla Smerfuni i jej przyjaciół :)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/219210-%C5%9Awi%C4%85teczne-ozdoby-na-pomoc-dla-Smerfi-Balonika-i-Brysia-do-15.12?p=18171000#post18171000[/url]

Posted

[quote name='KasiaKia']Zapraszam na świąteczny bazarek dla Smerfuni i jej przyjaciół :)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/219210-%C5%9Awi%C4%85teczne-ozdoby-na-pomoc-dla-Smerfi-Balonika-i-Brysia-do-15.12?p=18171000#post18171000[/url][/QUOTE]
kasiaKia wielkie dzięki :) buziaki
Smerfunia się przypomina

Posted

Kasiu wpisz proszę na pierwszą w rozliczeniu, że przelałam 150 na Smerfi za połowę grudnia, drugą wpłaci Ola. Według informacji od Marty Smerfeta jest zapłacona do 28 listopada. no to jeszcze dwa dni będziemy do tyłu, bo rozliczenie dotyczy 10 zł za dzień.

Posted

Z bazarku jest akurat 30 zł to można uregulować rachunek Smerfi. Na początku stycznia ruszam z wielkim bazarkiem na psiaki, więc może wtedy uda nam się trochę więcej uzbierać. Teraz wszyscy zajęci świętami, dużo wydatków...

Smerfi jest pod dobrą opieką, więc nie ma co się martwić. Bardziej przygnębiające jest to, że nikt nawet o nią nie pyta, mimo tylu ogłoszeń, plakatów, ulotek...

Posted

No właśnie.. nikt o nią nie pyta. a ona przecież ma też zalety! poza tą drobną wadą, że nie lubi innych zwierząt... Hmm takie psy zadziory zazwyczaj bardzo się przywiązują do swoich właścicieli, jak się to mówi - poszłyby za nimi w ogień.

Posted

KasiaKia Ola KŁ. przelała 150 na Smerfi. Wpisz proszę na pierwszą, że Smwerfi opłacona do 28 grudnia. dziś dostałam maila od Marty, napisała, że u Smerfety bez zmian.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='wellington'](...)

U AgiG w domu wesolej jesieni zawitala nowa starowinka, Pomidorcia :)))) (...) [/QUOTE]
Poproszę na PW link do wątku AgiG i jej podopiecznych :)

Posted

AgaG straciła swoją kochaną sunię, Kropkę. Wcześniej Daisy z mieleckiego schronu, teraz Kropeczka :( Dobrze, że Pomidorcia i Pomponik to takie cudowne psiaki. No i Zahirek, wielki pieszczoch.

A Ty Smerfetko idź już do domu, sio :)

Posted

Kropeczki ogromnie brak.. Na szczęście reszta dobrze się trzyma. ale martwię się o psiaki w hotelu.. Balonika i Smerfii.. oj ta Smerfi.. gdyby była łagodna dla psów, wszystko by się inaczej ułożyło... ech.

Posted

Smerfi sporo przeszła w swoim życiu, więc na jej charakter ma wpływa wiele czynników. Najważniejsze, że do ludzi jest czuła...może nie wylewna, ale bardzo łagodna i miła. Mój pies to też nie jest pieszczoch, wręcz "niedotykalski" i ja to szanuje, więc nie zamęczam go przytulaniem. Jej wystarczy bliskość człowieka i świadomość, że nie jest sama. Gdyby tylko ktoś dał jej szansę... Niech ten 2012 rok przyniesie nowe nadzieje!

Smerfetka masz wiele ciotek, które rozsyłają Twoją mordeczkę gdzie się da :) Ktoś się wreszcie zakocha!

Posted

Odwiedziłam dzisiaj Smerfi ,bardzo sie ucieszyła chociaż byalm tam bardzo dawno temu ale wiedziala ze będzie krotki spacerek i wyjdzie na chwilke z kojca. Smerfi to miła suczka , to ze nie lubi innych suczek czy kotow to co z tego? ,moja foksia rzuca sie na każdą sukę mimo ze jest juz stara i ledwo chodzi , koty ja omijaja ,a ja ja upominam na każdym kroku żeby ich nie gonila i mam w tej chwili juz 3 i dajemy rade wiec nie wiem czy na pewno powinniśmy eliminować dom bez kotów , jeżeli będzie to odpowiedzialny dom.