Cockermaniaczka Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 ja tez chce na spacer! :cool3: :eviltong: Dizewczynki moje kochane -Zycze Wam wszystkiego co NAJ lepsze,spelnienia kazdego marzenia,duzo usmiechu,radosci,kasy,szczescia w zyciu :loveu: A dla Molisi-zeby zawsze byla takim agresorem jakim jest teraz :loveu::evil_lol: Quote
Misia&Ruby Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Wszystkiego najlepszego Mollisiu! :BIG: :loveu: Przede wszystkim dużo zdrówka, żeby pańcia zawsze miała czas na dłuuugie spacery z Tobą i dawała do jedzonka same pyszności! :D Quote
betty_labrador Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 czesc witamy sie! psina cudownie sliczna :loveu: [url]http://img691.imageshack.us/img691/6301/dscn0430jw.jpg[/url] tu jakbym widziala kota ze shreka :evil_lol: tez spoznione sto lat zyczymy ! :multi: Quote
Ada_Mirra Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 spóźnione ale szczere: NAJLE[I][B]PSIE[/B][/I]JSZEGO :loveu: życzy Ada&Mirra i domagamy się o zdjęcia solenizantki <3 Quote
kajkoowa Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Ale młodziutka jest :loveu: Sto lat życzymy! :) Quote
Klaudia&Aza Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Co słychać u Molly?:) Nie obraziłabym się jak byś dodała jakieś nowe foty:eviltong: Quote
Molowe Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 [quote name='MakeBelieve']Molly sto latek <3 Żebys była nadal taka miziasta, kochana, wesołym kucykiem, kochała pro ciocię i miała taki słodki pyszczek <3333 Olu a Tobie to lepiej 500 lat, jak na żółwia przystało :**[/QUOTE] [quote name='ewes']Sto lat dla Was :)[/QUOTE] [quote name='Cockermaniaczka']ja tez chce na spacer! :cool3: :eviltong: Dizewczynki moje kochane -Zycze Wam wszystkiego co NAJ lepsze,spelnienia kazdego marzenia,duzo usmiechu,radosci,kasy,szczescia w zyciu :loveu: A dla Molisi-zeby zawsze byla takim agresorem jakim jest teraz :loveu::evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Klaudia&Aza']Wszystkiego Najlepszego dla Molly:BIG:[/QUOTE] [quote name='Aleksandrossa']Najlepszego :*[/QUOTE] [quote name='Ty$ka']Czochrańce urodzinowe dla Molly :loveu:[/QUOTE] [quote name='Misia&Ruby']Wszystkiego najlepszego Mollisiu! :BIG: :loveu: Przede wszystkim dużo zdrówka, żeby pańcia zawsze miała czas na dłuuugie spacery z Tobą i dawała do jedzonka same pyszności! :D[/QUOTE] [quote name='AnAn']Troszke spóźnione, ale zawsze - stoooo laaaat :))[/QUOTE] [quote name='betty_labrador']czesc witamy sie! psina cudownie sliczna :loveu: [URL]http://img691.imageshack.us/img691/6301/dscn0430jw.jpg[/URL] tu jakbym widziala kota ze shreka :evil_lol: tez spoznione sto lat zyczymy ! :multi:[/QUOTE] [quote name='westie_justa']wszystkiego najle[B]psiego [/B]:BIG:[/QUOTE] [quote name='Ada_Mirra']spóźnione ale szczere: NAJLE[I][B]PSIE[/B][/I]JSZEGO :loveu: życzy Ada&Mirra i domagamy się o zdjęcia solenizantki <3[/QUOTE] [quote name='Kaja10014']Ale młodziutka jest :loveu: Sto lat życzymy! :)[/QUOTE] [quote name='dagaa111']spóźnione 100 lat :)[/QUOTE] [quote name='understandme']Od nas tez spóźnione sto lat! :loveu:[/QUOTE] [quote name='Paula03']I od nas spóźnione 100 lat :BIG:[/QUOTE] dziękujemy wszystkim za życzenia :loveu: <3 [quote name='Klaudia&Aza']Co słychać u Molly?:) Nie obraziłabym się jak byś dodała jakieś nowe foty:eviltong:[/QUOTE] Co u Molly ? u niej po staremu żyjemy sobie jakoś dalej powoli przygotowujemy się na wakacje,korzystając z ładnej pogody dużo spacerujemy i jeździmy na rowerze dużo sobie ćwiczymy i ogółem jest super :loveu: o jakieś foteczki postaram się w najbliższym czasie obiecuję :oops: Quote
Molowe Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 [quote name='Ada_Mirra']Ty, co tak rzadko tu zaglądasz :([/QUOTE] niestety przez koniec roku szkolnego i poprawianie ocen nie mam na nic czasu ale teraz powinno być już tylko lepiej obiecuję poprawę już jutro postaram się o jakieś fotki :) nie smutać w wakacje będzie tyle fotek szczególnie z obozu,że będzie co oglądać :P Quote
Ada_Mirra Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 jedziesz na OZP? kurcze ja chciałam ale w tym roku wstępnie inne plany.. Quote
Klaudia&Aza Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Poprawianie ocen, oj tak u mnie to samo:roll: A o jakim obozie mowa?:cool3: Quote
Molowe Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 [quote name='Ada_Mirra']jedziesz na OZP? kurcze ja chciałam ale w tym roku wstępnie inne plany..[/QUOTE] tak na dwa turnusy :loveu: ja już wracając z obozu w zeszłym roku powiedziałam,że muszę jechać w tym roku a rodzicom truje już od stycznia o tym więc na bank pojade :) [quote name='Klaudia&Aza']Poprawianie ocen, oj tak u mnie to samo:roll: A o jakim obozie mowa?:cool3:[/QUOTE] niestety teraz chyba każdy tak ma :( a mowa o obozie z psem wandrusa :) Quote
Ada_Mirra Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 kurcze no! to za rok namawiam rodziców i staram się pojechać bo widzę że dużo znajomych jedzie :P Quote
Molowe Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 namawiaj namawiaj bo to fajna zabawa,można spędzić trochę czasu z psem i poznać niesamowitych psiarzy :loveu: Quote
Ada_Mirra Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [quote name='Molowe']namawiaj namawiaj bo to fajna zabawa,można spędzić trochę czasu z psem i poznać niesamowitych psiarzy :loveu:[/QUOTE] hehe no musze musze, a opowiesz mi cos wiecej o nim? jak dzien wyglada, czy pies cos z tego obozu wynosi, czy nadaje sie dla mojej 5 letniej kluski? etc xD Quote
Klaudia&Aza Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 No teraz też powinnam nad książkami siedzieć, a co robię? na dogo buszuję:D Obóz fajna sprawa, kiedyś może i ja się wybiorę Ada_Mirra zabrałaś mi pytanie, które ja chciałam zadać:D Quote
Recommended Posts