Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jostel5']I znowu mam serię zapytań o Irysa....Ma ktoś może jakąś dobrą ankietę p/adopcyjną? Jakby co : [email protected] :) Może jakiś inny psiak też znajdzie dom....

Ja mam ;) Tylko taką mega ostrą ;) Mikropsiejską ;)

EDIT: poszło na maila, tylko przerób ją usuwając logo i inf nt Fundacji ;)

• Replies 288
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj dzwonił do mnie nowy Pan Iryska , jutro przyjeżdżają po malucha . Cieszę się , że rudzielec tak szybko znalazł nowy domek , chociaż ..... myślałam , że troszkę dłużej z nami pomieszka . Chociaż gdyby był dłużej byłoby pewnie jeszcze trudniej :( Ech , "uroki" dt ....
Arabiansaneto Irysek pogodzi się chyba z każdym psem , jest naprawdę fajny , przytulaśny i baaardzo towarzyski . To Jeżyk , niestety nie bardzo chciał go widzieć w swoim domku . Teraz już chłopaki się zaprzyjaźnili , czasami nawet leżą obok siebie "nos w nos" , co prawda Juras potrafi jeszcze warknąć na Iryska , ale tylko wtedy gdy ten zbyt nachalnie zaprasza go do zabawy . Cóż , Jeżyk woli sobie poleżeć na kanapie , ewentualnie dostojnym kroczkiem pospacerować po podwórku :)

Posted

Jostel, dostałam takiego maila :

Witam,
Bardzo proszę o informację czy piesek który jest na zdjęciu i wabi się Irys ma przebarwienie na czybku głowy i czy reaguje na imie Dino. W 2011 zaginoł nam piesek który wyglądem i zachowaniem bardzo przypomina Irysa. Na chwilę obecną miałby ponad 1,5 roku. Poproszę o odpowiedź

Wysyłam Ci tego maila na PW i jak możesz to odpowiedz panu, bo ja nie wiem nic na ten temat ;)

Posted

Rozmawiałam już z Anią...Irys nie reaguje na imię Dino....No i ma jasną pręgę na nosku,która kończy się plamką na głowie.

Napisałam do Pana,bo ciekawa jestem,gdzie psiak zaginął i czy była jakaś akcja poszukiwawcza...

A za ok. 2 godziny mają po niego przyjechać z Warszawy jego nowi Państwo...

Posted

Witam Sedrecznie!!
Irysek już w nowym domu, właśnie dotarliśmy po podróży.
Narazie jest trochę zdezorientowany i obwąchuje wszystkie kąty.
Za chwilę czeka go pierwszy spacer w nowym miejscu. Psiak jest przecudny :)

Posted

Witamy na Dogomanii,Domku Irysa!:)

Wiemy,że psiak jest przecudny,wiemy...:p
Mam nadzieję,że teraz na zmianę będą się tu pojawiały informacje o wyczynach Irysa i Jurasa,Jurasa i Irysa-w końcu połączył "chłopaków" wspólny dom tymczasowy z małą Sami w roli "damy" ,Shy i Jej dzieciakami (Marta,nie bij!:evil_lol:).

Tytuł wątku zmieniłam ,a Iryskowi życzę szczęścia na dłuuuugie lata i tego,żeby szybko zrozumiał,że to już jego DOM na zawsze!:loveu:

Posted

No i pojechał maluszek do domku . Nowi Państwo baaardzo mili i wpatrzeni w Iryska :)
Kochany Rudzielcu życzę ci dużo szczęścia w nowym domku :)

wymyty i wypachniony maluch czeka na swoich nowych państwa :)

a tu nasz kochany Rudzielec ze swoją nową rodzinką :)

z Pańcią :)

wygląda na to , że miłość będzie kwitła :)