Andzike Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 [quote name='jostel5']I znowu mam serię zapytań o Irysa....Ma ktoś może jakąś dobrą ankietę p/adopcyjną? Jakby co : [email protected] :) Może jakiś inny psiak też znajdzie dom.... Ja mam ;) Tylko taką mega ostrą ;) Mikropsiejską ;) EDIT: poszło na maila, tylko przerób ją usuwając logo i inf nt Fundacji ;) Quote
arabiansaneta Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Takie ankiety powinny być ostre, żeby na wstępie odsiać ludzi nieodpowiednich Quote
wiosenka Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 A ja swego czasu, trochę się wystraszyłam ;). Quote
arabiansaneta Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Ale on ma farta, długo sie w tym schronisku nie nasiedział! Quote
arabiansaneta Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Jutro ma jechać do domku, ciekawe, czy w miedzyczasie pogodził się z Jeżykiem? Quote
shy Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Wczoraj dzwonił do mnie nowy Pan Iryska , jutro przyjeżdżają po malucha . Cieszę się , że rudzielec tak szybko znalazł nowy domek , chociaż ..... myślałam , że troszkę dłużej z nami pomieszka . Chociaż gdyby był dłużej byłoby pewnie jeszcze trudniej :( Ech , "uroki" dt .... Arabiansaneto Irysek pogodzi się chyba z każdym psem , jest naprawdę fajny , przytulaśny i baaardzo towarzyski . To Jeżyk , niestety nie bardzo chciał go widzieć w swoim domku . Teraz już chłopaki się zaprzyjaźnili , czasami nawet leżą obok siebie "nos w nos" , co prawda Juras potrafi jeszcze warknąć na Iryska , ale tylko wtedy gdy ten zbyt nachalnie zaprasza go do zabawy . Cóż , Jeżyk woli sobie poleżeć na kanapie , ewentualnie dostojnym kroczkiem pospacerować po podwórku :) Quote
Ziutka Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Jostel, dostałam takiego maila : Witam, Bardzo proszę o informację czy piesek który jest na zdjęciu i wabi się Irys ma przebarwienie na czybku głowy i czy reaguje na imie Dino. W 2011 zaginoł nam piesek który wyglądem i zachowaniem bardzo przypomina Irysa. Na chwilę obecną miałby ponad 1,5 roku. Poproszę o odpowiedź Wysyłam Ci tego maila na PW i jak możesz to odpowiedz panu, bo ja nie wiem nic na ten temat ;) Quote
arabiansaneta Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Uuuu, ciekawostka, czyżby Irys odnalazł swój prawdziwy dom?! Quote
jostel5 Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 Rozmawiałam już z Anią...Irys nie reaguje na imię Dino....No i ma jasną pręgę na nosku,która kończy się plamką na głowie. Napisałam do Pana,bo ciekawa jestem,gdzie psiak zaginął i czy była jakaś akcja poszukiwawcza... A za ok. 2 godziny mają po niego przyjechać z Warszawy jego nowi Państwo... Quote
barthezz Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Witam Sedrecznie!! Irysek już w nowym domu, właśnie dotarliśmy po podróży. Narazie jest trochę zdezorientowany i obwąchuje wszystkie kąty. Za chwilę czeka go pierwszy spacer w nowym miejscu. Psiak jest przecudny :) Quote
jostel5 Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 Witamy na Dogomanii,Domku Irysa!:) Wiemy,że psiak jest przecudny,wiemy...:p Mam nadzieję,że teraz na zmianę będą się tu pojawiały informacje o wyczynach Irysa i Jurasa,Jurasa i Irysa-w końcu połączył "chłopaków" wspólny dom tymczasowy z małą Sami w roli "damy" ,Shy i Jej dzieciakami (Marta,nie bij!:evil_lol:). Tytuł wątku zmieniłam ,a Iryskowi życzę szczęścia na dłuuuugie lata i tego,żeby szybko zrozumiał,że to już jego DOM na zawsze!:loveu: Quote
jostel5 Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 Bannerek Irysa-na pamiątkę ,bo śliczny! Quote
barthezz Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Irys napewno na zawsze Nasz :)podbił nasze serca:) Quote
wiosenka Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Super wiadomość, to czekamy na nowe fotki :). Quote
shy Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 No i pojechał maluszek do domku . Nowi Państwo baaardzo mili i wpatrzeni w Iryska :) Kochany Rudzielcu życzę ci dużo szczęścia w nowym domku :) wymyty i wypachniony maluch czeka na swoich nowych państwa :) a tu nasz kochany Rudzielec ze swoją nową rodzinką :) z Pańcią :) wygląda na to , że miłość będzie kwitła :) Quote
azalia Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Wspaniałe fotki,bądż szczęsliwy w swoim kochającym domku Irysku. Quote
shy Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 jeszcze spacerek przed wyjazdem :) a na koniec maluch "pozwolił" włożyć się do samochodu :) Quote
Recommended Posts