terier Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Filmik z Kubusiem w roli głównej :) [url]http://imageshack.us/clip/my-videos/51/yj3.mp4/[/url] Quote
agusiazet Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Rozmawiałam z potencjalnym domem dla Kubusia, bardzo miła Pani - teraz będziemy sprawdzać referencje:) I być może na weekendzie Kubuś pojedzie do siebie:) Quote
terier Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Oby się udało Kubolku :) trzymam kciuki :) Quote
kkasiiiar Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Kubus troszke w typie corgi ;) to chyba przez te uszy :) Corgi : [IMG]http://img543.imageshack.us/img543/5397/pembrokewelshcorgiwater.jpg[/IMG] Quote
agusiazet Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 [quote name='terier']Oby się udało Kubolku :) trzymam kciuki :)[/QUOTE] Przyszły dom Kubusia został zweryfikowany pozytywnie, tak, że mały przystojniak może jechać już do siebie!!! A z tym podobieństwem do corgi - to faktycznie spore!!! Quote
terier Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Brawo Kubuś!!! Wspaniale :) ale się cieszę!!! :) Quote
Jota67 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Hurra!! Kubusiu - dużooooo miłości w nowym domku!!!! :) Quote
Tola Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='agusiazet']Daleko - Bory Tucholskie:)[/QUOTE] To z ogłoszenia zgłosił się domek? Quote
agusiazet Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Chyba ze strony adopcyjnej rotków! Quote
agusiazet Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Mały Kubuś dzisiaj pojechał, Pani Hania go odbierze najprawdopodobniej we wtorek! Quote
Aki Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Kubuś już w Wielkpolsce :) Czekamy na wtorkowe spotkanie z nową Panią :) Dobrze, że pojechał do nowego, SWOJEGO domku - ale troszkę nam smutno w hoteliku bez niego- bo Kubuś to przekochany psiak jest :) Quote
agusiazet Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 [quote name='Aki']Kubuś już w Wielkpolsce :) Czekamy na wtorkowe spotkanie z nową Panią :) Dobrze, że pojechał do nowego, SWOJEGO domku - ale troszkę nam smutno w hoteliku bez niego- bo Kubuś to przekochany psiak jest :)[/QUOTE] Zatem maluchu powodzenia! Quote
kaskadaffik Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Trzymam kciuki, mam nadzieję, że Kubusiek juz buziaki rozdaje nowym właścicielom :) Quote
terier Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Kubuś już pojechał z nową Panią do swojego domku :) Powodzenia dzióbek :) Quote
agusiazet Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 Dostałam SMS-a od Pani Hanny, właścicielki Kubusia, że dojechali do domu ok. Mam nadzieję, że zajrzą na watek małego od czasu do czasu i coś napiszą, i wkleją:) Powodzenia mały!!! Quote
Aki Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Skopiowane z forum Rottki - napisała nowa opiekunka Kubusia: "Kubuś dotarł wraz ze mną do domu o 20.30.Przez cała drogę zachowywał się idealnie - pieszczoch z niego niesamowity.Stadko przyjęło go życzliwie i z zainteresowaniem, Borysowi kikutek prawie odpadł.Noc spędził w łóżku w towarzystwie pana i suczki Soni.Ale dawkujemy mu na razie kontakty ze stadkiem, niech się przyzwyczajają do siebie powoli, zwłaszcza że Kubuś troszkę wystraszony jest.Przecież przejechał przez całą Polskę.Będzie dobrze.Jak tylko zrobimy jakieś zdjęcia, to spróbuję wstawić." Znaczy ... dobrze jest :) i jeszcze dzisiejszy wpis: "Kubuś jest rewelacyjny!!!Trzeba go widzieć jak szczerzy ząbki na rottka Borysa [IMG]http://www.rottka.pl/forum/images/smiles/icon_biggrin.gif[/IMG] i warczy piskliwy głosikiem [IMG]http://www.rottka.pl/forum/images/smiles/icon_biggrin.gif[/IMG] A ten gamoń chce się tylko z nim bawić.Suczki od razu pokazały małemu, gdzie jego miejsce, Dziubek go oszczekał i ignoruje.Apetyt Kubuś ma niezły, bardzo mu smakuje ryż z warzywkami i kurczaczkiem, gotowane jajko po prostu pochłonął.Oby tak dalej...Gdy tylko poprawi się pogoda, zrobimy mu kilka zdjęć i spróbuję wstawić..." Quote
agusiazet Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 Wiedziałam, że Kubuś się spisze, to wspaniały psi kurdupelek:):):) Quote
agusiazet Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Dostałam SMS-a od Pani Hanny, że u Kuby wszystko ok, zaaklimatyzował się, stado go zaakceptowało i fajny z niego pies! Quote
Recommended Posts