daga_27 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 ja w sprawie plakatu. on sie nie miesci na A4. bo wydrukowalam, zeby wieszac a tam sie karteczki do zrywania nie wydrukowaly sie Quote
aisaK Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Daguś, a co jest Adelci? Strasznie to wygląda! Biedactwo! Co do plakatu, to musisz do Klemamntynki pisac! O któym poznańskim, bo tam są 3: Ricz u Oleny i dwa w schnonisku! Razem siedzą w jednej budzie!Tu masz wątek: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=42991-%20tu"][B]http://www.dogomania.pl/forum/showth...?t=42991-%20tu[/B][/URL] Nati-narazie nic nie wiemy, jak Olena będzie miała więcej czasu, to może cos napisze... Quote
daga_27 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 a nie wiem co jej jest jeszcze. dopiero jutro badania bedzie miala. moze grzyb, moze gronkowiec, jest przypuszczenie, ze sie od tymczasowicza jakiegos zarazila. Quote
aisaK Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Dagunia-bardzo mi przykro :( Nie wiadomo od którego? Biedna psinka! Quote
BeataJ Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='daga_27']ja w sprawie plakatu. on sie nie miesci na A4. bo wydrukowalam, zeby wieszac a tam sie karteczki do zrywania nie wydrukowaly sie[/quote] Ja w poniedzialek bede miala jakas oferte od zaprzyjazionej drukarni. Licze, ze sie posyaraja i podadza atrakcyjna cene. Na razie mamy 400PLN za 1000sztuk, tak? A czy mamy juz kogos kto zmieni nam ciut ten plakat. Jak ktos juz wczesniej zauwazyl, jest slabo czytelny..... Beata Quote
aisaK Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Znacie kogoś kto mógłby to zrobić? To wtedy napiszę do niego...Jesteście trochę dłuzej na dogo, może kogos takiego znacie lub pamietacie. Quote
majafaja Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Aisa, kopiowac uszkow im nie bede:) najlepiej, jakby juz mial :D czekoladki, czarne,...wszystkie sa piekne!! a ja nie moge zobaczyc zdjecia adeli bo mi ten *** srotofotosik nie dziala!:mad::mad: Quote
Karilka Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Dzień dobry! W imieniu Nadzieji Dobermana ( [url]www.nadzieja-dobermana.up.pl[/url] ), a co za tym idzie potrzebującym psom, tej cudownej rasy jaką sa dobermany - chciałabym prosić o pomoc... W tej chwili mamy przeszło 35 psów '''rozrzuconych'' po całym kraju - przeznaczonych do pilnej adopcji. W większości to psy ze schronisk - a jak wiadomo, w naszych schroniskach nie dzieje sie dobrze, więc ta delikatna rasa, nieprzystosowana do życia w takich warunkach po prostu ginie... umierają często młode, zdrowe psy, które zawiodły się na ludziach. Właśnie dla takich porzuconych, nie znających często pojecia ''dobro'', ''ciepło'' i ''miłość'' stworzyliśmy Nadzieję Dobermana. Zajmujemy się głównie wyciąganiem przedstawicieli rasy i podobnych psów ze schronisk czy od nieodpowiedzialnych ludzi, następnie szukaniem im domów, w których poznaja człowieka jako coś dobrego...Dzięki naszej grupie sporo psów znalazło domy w Polsce i nie tylko. Niestety dobermanów cały czas przybywa... Nie mamy środków aby im pomóc... Dlatego wołamy o pomoc w imieniu dobermanów skazanych na smierć.... Doba w hoteliku (kojcowym) kosztuje około 20zł... jeśli dochodzi np. leczenie chorób skóry lub innych chorób - utrzymanie dobowe wynosi ponad 40zł. Niestety nie mamy osób chętnych do zaopiekowania się danym psem na czas szukania domu - tzw. domów tymczasowych, więc jesteśmy zmuszeni najbardziej potrzebujące psy oddawać do hotelików bądź domów tymczasowych płatnych... Potrzebujemy Waszej pomocy... Jeśli choć troszeczkę lubicie dobermany - pomóżcie nam pomagać.... To tekst do rozsyłania do ludzi lubiących dobermany (myślę że jakieś sklepy i hodowle może i inne sruty tuty) może być??? Quote
karusiap Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 aisaK dobka z Krakowa o ktora pytalas to URSA,jest w schronie miesiac,ma ok 3-4 lat ale to my tak stwierdzilysmy bo zabki nie sa bialutkie...no i mialam ja na spacerze jest kochanym psem,energicznym,niewyzytym lagodnym...tylko koty goni... Quote
daga_27 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='aisaK']Daguś, a co jest Adelci? Strasznie to wygląda! Biedactwo! Co do plakatu, to musisz do Klemamntynki pisac! O któym poznańskim, bo tam są 3: Ricz u Oleny i dwa w schnonisku! Razem siedzą w jednej budzie!Tu masz wątek: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=42991-%20tu"][B]http://www.dogomania.pl/forum/showth...?t=42991-%20tu[/B][/URL] Nati-narazie nic nie wiemy, jak Olena będzie miała więcej czasu, to może cos napisze...[/quote]chodzi mi o druga fotke, ale to chyba ten sam pies jest na tych trzech fotkach:oops: Mamy kogos z Lublina kto by sprawdzil domek? Quote
Perfi Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 zeby prosic o kase nadzieja musi byc zarejestrowana fundacja z pozwoleniem na zbiorke Quote
aisaK Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [B][SIZE=1][COLOR=#0000ff][I]Daga, w Lublinie znalazłam tylko te osoby na mapie dogo:[/I][/COLOR][/SIZE][/B] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Lublin- Anielica, Masza4,Tiger,Gospella[/SIZE][/FONT] [B][SIZE=1][COLOR=#0000ff][I]oraz kontakty do dwóch osób:[/I][/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=1][COLOR=#0000ff][I]Lublin-Czechów [/I][/COLOR][COLOR=#008000]anielica[/COLOR][/SIZE][/B] [COLOR=#006400][SIZE=1][B]GG: 3283032,[/B][/SIZE][/COLOR] [COLOR=#006400][SIZE=1][B]tel.kom. 501281129[/B][/SIZE][/COLOR] [B][SIZE=1][COLOR=#006400]e-mail: [/COLOR][/SIZE][/B][EMAIL="[email protected]"][B][SIZE=1][COLOR=#006400][email protected][/COLOR][/SIZE][/B][/EMAIL] [B][I][SIZE=1][COLOR=#0000ff]LUBLIN[/COLOR][/SIZE][/I][/B] [B][SIZE=1][COLOR=#008000]Tiger[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=1][COLOR=#008000]gg 2275750 [/COLOR][/SIZE][/B] Wkleję Ursę na naszą stronę... Quote
daga_27 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Kasia a wiesz cos o tym psie z Poznania? Quote
aisaK Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Niestety, Daguś, napisz do dziewczyn na wątku, napewno wiedzą więcej, podałam ci link.Z tego co pisały oba są spokojne i nie agresywne, wrecz przestraszone z sytuacji i nie moga sie odnaleźc w tej chwili oba siedzą w jednej budzie, wspierają sie... Quote
Karilka Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Aha :cool1: Ile teraz mamy dobków w sumie???? Quote
aisaK Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 29, wszystkie jakie mamy są na stronie 100 Quote
daga_27 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 jak zadzwoni do Was pan z pod nr 607 807 29* to to jest rozmnazacz:angryy: Quote
Asior Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 dziewczyny mam kilkanaście zdjęć Ursy, wkleje ciut później :) Quote
karusiap Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 dziewczyny z ze strony dobermaniem trzeba zmienic Aresa,tzn chodzi mi o to ze nie ma go juz w schronie,poszedl do domu...ale nie wiemy co i jak... Quote
karusiap Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 dziewczyny mam chetna Pania na dobke,ewentualnie dobka..dom z ogrodem,Panstwo w domu...jamniczka i kot na stanie...do ok 3 lat..kochaja zwierzea,zgadzaja sie na wizyte przedadopcyjna, umowe i ogolnie wydaje sie to fajnym domkiem.miejsce-Krosno...jedyny warunek..MUSI KOCHAC KOTY (no kochac tzn absolutnie nie gonic bo tamta jamniczka zyje z kotem jak z bratem i Pani nie chce skrzywdzic kotka ,by nie czul sie odrzucony-pelna harmonia:)) mamy dobka kociego?? Quote
Asior Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 dobek w Wałbrzyskiem schronie: [IMG]http://i19.tinypic.com/2yyxyk7.jpg[/IMG] znacie?????? Quote
bira Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Kolejny dobek szuka domu: [URL]http://www.allegro.pl/item170283808_doberman_oddam_psa_w_dobre_rece.html[/URL] Quote
nati_92 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 ponawiam pytanei bo nei dostalam odpowiedzi Nasz olsztynski Togo miał jechac jzu dawno do Niemeic i nei pojechał wiec czekamy caly zcas na termin a mil to byc terin w lutym, pies jest juz zaczipowany i zasszczepiony w jakim terminie moze pojeechac?? Quote
daga_27 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='nati_92']ponawiam pytanei bo nei dostalam odpowiedzi Nasz olsztynski Togo miał jechac jzu dawno do Niemeic i nei pojechał wiec czekamy caly zcas na termin a mil to byc terin w lutym, pies jest juz zaczipowany i zasszczepiony w jakim terminie moze pojeechac??[/quote]najblizszy termin wyjazdu jest w kwietniu. Quote
daga_27 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='bira']Kolejny dobek szuka domu: [URL]http://www.allegro.pl/item170283808_doberman_oddam_psa_w_dobre_rece.html[/URL][/quote]sliczny:loveu: Quote
Recommended Posts