Karilka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Ja książki wystawiłam na bazarku już 2 poszły = 15 zł... Quote
daga_27 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 ja wystawilam znaczki. jedne juz poszly (24 zl wplynelo), a w poniedzialek bedzie 24 zl za nastepna partie. [B]Beata[/B] koniecznie trzeba tytul zmienic. Na cos w stylu: prosimy o wsparcie finansowe, pieniadze pilnie potrzebne, itp... allegro juz mamy zalatwione:loveu: i koniecznie same musimy zalozyc konto, zeby dziewczynom nie robic wiecej problemow. marnie idzie ta zbiorka pieniedzy :-( moze uzbieramy na nastepna zime:placz: aha, jeszcze jedno....czy my mamy tutaj dobka z Elblaga? jakos mi sie szukac w tej chwili w watku nie chce:oops: Quote
AgaiTheta Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Tak myślę jak pomóc. Proponuję założyć taki wątek jak mają boksie: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32039"]AFN dla Bokserów w Potrzebie[/URL] Są wątki, jest stan kaski na kogo ile, jak i co. Nie dlatego, że się tu chcę wymądrzać, ale dlatego, że my już tą faze organizacji przeszliśmy, chce tylko podszepnąć, mam nadzieje że mnie źle nie odbierzecie. Czy Dobki mają swój dział w grupach? bo jakoś znaleźć nie mogę :oops: Quote
daga_27 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [B]Aga [/B]i czego nam sie tutaj madrujesz:evil_lol: jestes kochana.:loveu: jestesmy Ci wdzieczni za Twoja pomoc. ja moge taki watek zalozyc, jesli mi ktos powie jak sie to robi, ze sie wpisuje imie psa i w nim sie kryje jego watek. moglabym zapytac tza, ale jego tradycyjnie nie ma w domu:evil_lol: sobie w Szczecinie przesiaduje:mad: :evil_lol: wiec podpowiadac mi tutaj prosze:cool3: Quote
Vika_Bari Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='AgaiTheta']Tak myślę jak pomóc. Proponuję założyć taki wątek jak mają boksie: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32039"]AFN dla Bokserów w Potrzebie[/URL] Są wątki, jest stan kaski na kogo ile, jak i co. Nie dlatego, że się tu chcę wymądrzać, ale dlatego, że my już tą faze organizacji przeszliśmy, chce tylko podszepnąć, mam nadzieje że mnie źle nie odbierzecie. Czy Dobki mają swój dział w grupach? bo jakoś znaleźć nie mogę :oops:[/quote] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Dzięki za podpowiedz i jeżeli możesz to załóż dla naszej skarpety taki wątek. Jakiż to świetny pomysł!!!!!! [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]My dopiero jesteśmy w stadium organizacji i dla tego prosimy wszystkich o pomoc.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Te osoby co tu dłużej to wiedzą co trzeba zrobić! Pokierujcie nami. [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]A to tyle tu spadło dobeczków biednych ze nie znamy za co się chwycić. [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=red]Organizacyjne![/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=seagreen]Mamy pierwsze wyniki:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Skarpeta na AFN „ Nadziej dobermana”[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Kaskę zbieramy grosz po groszu.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Hotel dobry i nie drogi i obok mnie (15 zł i pod Poznaniem w stronę Warszawy 40 km obok miasta Nekla). Dywany kocę posłania zabawki.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Na allegro coś cioteczki załatwiają. Niedługo będzie![/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Parę domków tymczasowych!!!! Asik i Karilka zdeklarowali się.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Kaszy zbieramy w szkołach.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Brązowa dobermanka ta w najgorszym stanie (nawet myślałam zabrać ją do siebie) ale jest rozrywana na tymczasy tak że jeszcze z Beatką myślimy gdzie ona pojedzię.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Myślę bardo poważnie nad tematem jak ściągnąć większą ilość kasy do nas ale o tym na razie nie pisze (bo nie wiadomo czy to jest możliwe z tym 1 %) w jednym miejscu już dostałam odmowę.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Nawet mamy już jedną nie uratowaną psinkę na koncie (pies z Gdańska)[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ale cieszy to że jest nas co raz więcej i że powoli zaczynamy działać wspólnie![/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Zapraszam wszystkich do pomocy.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]A jak coś pominełam to piszcie ja dodam.[/SIZE][/FONT] Quote
daga_27 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 mamy kolejne 5 zl :-) sprzedalam przepis na pstraga w migdalach :-) grosz do grosza a bedzie kokosza:loveu: lacznie z bazarku uzbieralam juz 53 zl:multi: oby tak dalej:loveu: Quote
Vika_Bari Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [FONT=Times New Roman][SIZE=6][COLOR=red][B]Poszukiwany pilnie dogomaniak z Łodzi! [SIZE=4][COLOR=black]Ktokolwiek![/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Dziewczyny kto ma kontakt z dzodzo. Poszukuje pilnie. [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Lub kogokolwiek z Łodzi do pomocy naszemu aniołkowi Karilke przy adopcji dobeczka z Łodzi. [/SIZE][/FONT] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Prozie o kontakt w tej sprawie do mnie 502-648-268 Olena [/FONT][/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] Quote
daga_27 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Łódź odezwac sie tutaj prosze:mad: :loveu: potrzebujemy pomocy :placz: Quote
Vika_Bari Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Daga nie mogę wyslac PV do ciebie i nie wiem o co chodzi Quote
daga_27 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 juz mozesz:evil_lol: zawalona skrzynke mialam:lol: Quote
daga_27 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 juz Beata wie, ze ma zmienic tytul, ale nie ma chwilowo dostepu do komputera wiec sobie tak wolam, moze ktos mnie uslyszy ;-) Quote
dzodzo Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 dzwoniłam do lecznicy, wiem że karina(Karilka ) zabrała dobka dfzisiaj z tata do domu.Rozmawialam z jego dotychczasowymi opiekunami, wiem co nieco o nim, to podobno anioł w psiej skórze-a to sa naprawde fajni ludzie i mysle ze wiedza co mówią.Karilka -trzymamy kciuki żeby było dobrze, jakby coś sie działo niedobrego wiesz że masz się kontaktowac z lecznicą!albo z nami.Jesli potzrebujesz pomocy z karma dla dobka daj znac.I czekamy na wieśći!! Quote
daga_27 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 no to dobre wiesci!! :-) ja mam tez dobra wiadomosc: Korenia zamiast 30 wziela 50 znaczkow wiec mamy nie kolejne 24 a 40 zł :-) Quote
BeataJ Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 To nie zmieniam juz tytulu watku. Jakby cos sie dzialo to mysle, ze karlika sie odezwei. Trzymamy kciuki!!! Beata Quote
BeataJ Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Dla brazowej juz mam zakupione kocyki i jedzonko. W poniedzialek po pracy pedze do niej...i moze ja juz zabiore ze soba :-) Ale na razie sza! Moze ktos ma ochote i mozliwosc wyslac mi jakies pluszaki dla niej czy inne psie zabawki? Ona taka sama smutna siedzi w tym boksie...Moze jakies uzywane po dzieciach ktos ma? Beata Quote
Tundra Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Szukajcie tutaj pomocy [URL]http://www.dobermann-nothilfe.de/[/URL] Quote
Vika_Bari Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='Tundra']Szukajcie tutaj pomocy [URL]http://www.dobermann-nothilfe.de/[/URL][/quote] Nie piszcie narazie bo ja i mąż z nimi kontaktujemy się. Aby nie dublowqać! Karilka odezwi się! Martwimy się! Quote
BeataJ Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Jesli chodzi o [URL]http://www.dobermann-nothilfe.de/[/URL] to ja tez jestm z nimi w kontakcie. On domki tymczasy maja, ale..... Transport do Niemiec no i potem traci sie kontakt z psem i jego wl - taka jest prawda. Daga - to szykuj pluszaki na poniedzialek! Beata Quote
daga_27 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 beda gotowe do transportu na poniedzialek Quote
Tundra Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='BeataJ']Jesli chodzi o [URL]http://www.dobermann-nothilfe.de/[/URL] to ja tez jestm z nimi w kontakcie. On domki tymczasy maja, ale..... Transport do Niemiec no i potem traci sie kontakt z psem i jego wl - taka jest prawda. Daga - to szykuj pluszaki na poniedzialek! Beata[/quote] Oni robia to ale bardzo sumiennie- kontrole przed i poadopcyjne. Napewno sprawdzaja czy z psem jest wszystko w porzadku w nowym domu- po jakims czasie. Sama robilam dla nich kontrole poadopcyjna. Nie zapominaja o sowich podopiecznych. Wam tez nie uda sie stale podtrzymywac kontaktow ze wszystkimi psami. wystarczy zobaczyc strone- Juz w nowym domu- ile tam watkow umiera smiercia naturala, bo wszystko jest okey. Quote
daga_27 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 ale zalamka :-( jaka znieczulica i to w mojej rodzinie :-( wierzyc mi sie nie chce! :-( i nawet nie chodzi zwierzaki :-( ech.... Quote
Recommended Posts