Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=red]Informacyjne! Ważne!
[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Podnoszę! [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Kasa potrzebna dla dobeczków na zimę![/SIZE][/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Domków tymczasowych szukamy![/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Tak sobie pomyślałam. Z tych 15 bardzo łatwo 2 może pójść na tymczasiki:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Karilka – 1 [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]AsiaK -1[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=red]Dziewczyny chętnie wam pomożemy tylko piszcie czym![/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Wszystkim chętnym służę pomocą w każdym pytaniu jakie zaistnieje.[/SIZE][/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=magenta]Mam bardzo dobre informacji o prawidłowym żywieniu szczeniaków ( pod kątem dobermanów) i dorosłych psów również w rosyjskim Internecie. Widzę że może to nam się przydać. Zacznę tłumaczyć i wyśle każdemu chętnemu. Zgłaszaj cię się i wysyłajcie maile![/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Podnoszę nasze psinki! [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Do skarpetki zbieramy na zimę. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]A nigdy nie wiadomo kiedy zaczną się mrozy![/SIZE][/FONT]

Posted

dziewczyny wlasnie przegladalam watek afn i widze, ze dobek z zyrardowa ma oddzielna skarpete. nie mozna by jego i naszej skarpety polaczyc? na pewno daloby sie juz wtedy jakies psiaki wyciagnac ze schronow. piszcie co o tym myslicie.

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31165[/URL] to jest jego watek. a na afn ma uzbierane 1800 zl. wiec jest nadzieja, jesli sie osoba zakladajaca jego watek zgodzi. mozna by nawet od niego pozyczyc a jak uzbieramy oddac. no nie wiem co myslicie o tym. ja sobie tylko tak dumam.

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Temat znamy. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]My na niego i zbieraliśmy przed organizowaniem tego wątku. [/SIZE][/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Miala być 2 operacja ale doddy (ona nad nim czuwa ) pisze że nie będzie potrzebna bo nic nie zmieni a po co męczyć psiaka. Pies się nazywa Nicolasem (ja poprosiłam aby możno go było tak nazwać a to imienia nie miał a lubię tego aktora Nicolasa Cage). Pies na zawsze zostanie kulawy i nie wiadomo jak długo potrwa poszukiwanie domu stałego kochającego dla niego. On też idzie do hoteliku i musi mieć tą skarpetkę dla siebie bo ma za mało szans. Nu a jeżeli się uda! to jasno że zostanie kasa przekazana na Nadzieje dobermana bo to dla nich było zbierano i czy to Nicolas czy Gusia czy Togo nie ma dla nas różnicy. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Mam nadzieje że wszyscy mysią tak jak i ja?[/SIZE][/FONT]

Na liście on jest jako dobek na SGGW.

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Czym szybszej znajdziemy mu domek wspólnymi siłami tym szybszej pojawi się kasa na ratowanie tych marniejących dobeczków. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Kto ma pomysły na napisanie tekstu o Nicolasie i o historii jego życia. Dłuższy dla allegro i krótszy dla ogłoszeń w gazetach?[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]

Posted

Ja wpłacałam Nikolasa kasę parokrotnie, bo strasznie jego los lezy mi na seru i jestem z nim od poczatku jego watku, dlatego chciałabym żeby miał pierwszeństwo do zebranych na niego funduszy ale jesli uda się go uratowąc a pieniadze zostana to oczywiście jestem za ich wykorzystaniem na inne dobeeczki!

Posted

[COLOR=black]Niestety, doberman z Gdanska juz za teczowym mostem :-([/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black]Ponoc skret zoladka :-([/COLOR]

W Gdansku sa zatem 3 sunki jeszcze.
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black]Beata[/COLOR]

Posted

Aga bana Ci zdjeli?:evil_lol:

to nie mozna wykorzystac tych zdjec dobkow z ich watkow??[quote name='AgaiTheta']Co możecie wystawić jako cegiełki? Jakieś zdjęcia? Pocztówki? Coś musi być, nie można już wystawiać nic co jest wysyłane drogą elektoniczną.[/quote]

Posted

[quote name='daga_27']Aga bana Ci zdjeli?:evil_lol:

to nie mozna wykorzystac tych zdjec dobkow z ich watkow??[/quote]

No można można, ale muszą być fizycznie wysłane nie mailem. Opisałam wszystko BeacieJ.

....dla biedaczka słodkiego....
[*]....

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Żegnam dobermana z Gdańska![/SIZE][/FONT]
:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: [SIZE=3]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]On ma najlepsze wyjście: nic mu nie boli i nie jeść mu zimno i nie jest mu głodno i nie musi rozumieć dlaczego jego pana nie ma przy nim. Wszystko dla niego już się wydarzyło. I urodzenie i szczęście jako szczeniaka i pana ukochanego i porzucenie i śmierć. Za szybko to się wydążyło ale nie musi cierpieć. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Jemu niestety nie pomogliśmy! [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Spróbujemy pomóc innym![/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Żegnaj malutki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/SIZE][/FONT]
[/SIZE]

Posted

Dołączam się z bólem serca do Vika_Bary...
Nic go nie boli... już:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Kochany Piesku, będe o Tobie pamiętać i mam nadzieję że Bóg wyznaczy odpowiednią karę Twojemu 'panu' za porzucenie Cię...:-(
Żegnaj...