daga_27 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 moge kilka kg karmy zalatwic dla juniorow friskies(czy jak to sie tam pisze). ratuje nas cos to?? Quote
Mido Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 :-o a ja mam nadzieje ze to juz wszystkie ze wiecej nie bedzie i tak duzo ich. Quote
daga_27 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 mozna tez po 1 kg karmy wystawic na bazarku dla szczeniorow z okolic Gdynia - Gdansk -Tczew. bo dalej sie nie oplaca. czekam na opinie:cool1: Quote
Mido Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 :-o :-( 15 dobkow w potrzebie to jest straszne,biedne psinki. Quote
Vika_Bari Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=red]Informacyjne! Ważne! [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Podnoszę! [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Kasa potrzebna dla dobeczków na zimę![/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Domków tymczasowych szukamy![/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Tak sobie pomyślałam. Z tych 15 bardzo łatwo 2 może pójść na tymczasiki:[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Karilka – 1 [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]AsiaK -1[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=red]Dziewczyny chętnie wam pomożemy tylko piszcie czym![/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Wszystkim chętnym służę pomocą w każdym pytaniu jakie zaistnieje.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=magenta]Mam bardzo dobre informacji o prawidłowym żywieniu szczeniaków ( pod kątem dobermanów) i dorosłych psów również w rosyjskim Internecie. Widzę że może to nam się przydać. Zacznę tłumaczyć i wyśle każdemu chętnemu. Zgłaszaj cię się i wysyłajcie maile![/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Vika_Bari Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Podnoszę nasze bidy! Kto ma pomysły na zrobienie kasy dla psiaczków?[/SIZE][/FONT] Quote
Vika_Bari Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Podnoszę nasze psinki! [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Do skarpetki zbieramy na zimę. [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]A nigdy nie wiadomo kiedy zaczną się mrozy![/SIZE][/FONT] Quote
daga_27 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 juz mam chetna na kolejne znaczki:loveu: czyli kolejne 24 zl wplynie na dobki:multi: po troszeczku, po troszeczku i cos sie uzbiera:lol: Quote
daga_27 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 dziewczyny wlasnie przegladalam watek afn i widze, ze dobek z zyrardowa ma oddzielna skarpete. nie mozna by jego i naszej skarpety polaczyc? na pewno daloby sie juz wtedy jakies psiaki wyciagnac ze schronow. piszcie co o tym myslicie. Quote
daga_27 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 zawsze mozna go wciagnac. zaraz wkleje link do jego watku. mysle ze mozna nad tym pomyslec. pogadac z osoba ktora zakladala jego watek. Quote
daga_27 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31165[/URL] to jest jego watek. a na afn ma uzbierane 1800 zl. wiec jest nadzieja, jesli sie osoba zakladajaca jego watek zgodzi. mozna by nawet od niego pozyczyc a jak uzbieramy oddac. no nie wiem co myslicie o tym. ja sobie tylko tak dumam. Quote
Vika_Bari Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Temat znamy. [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]My na niego i zbieraliśmy przed organizowaniem tego wątku. [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Miala być 2 operacja ale doddy (ona nad nim czuwa ) pisze że nie będzie potrzebna bo nic nie zmieni a po co męczyć psiaka. Pies się nazywa Nicolasem (ja poprosiłam aby możno go było tak nazwać a to imienia nie miał a lubię tego aktora Nicolasa Cage). Pies na zawsze zostanie kulawy i nie wiadomo jak długo potrwa poszukiwanie domu stałego kochającego dla niego. On też idzie do hoteliku i musi mieć tą skarpetkę dla siebie bo ma za mało szans. Nu a jeżeli się uda! to jasno że zostanie kasa przekazana na Nadzieje dobermana bo to dla nich było zbierano i czy to Nicolas czy Gusia czy Togo nie ma dla nas różnicy. [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Mam nadzieje że wszyscy mysią tak jak i ja?[/SIZE][/FONT] Na liście on jest jako dobek na SGGW. Quote
Vika_Bari Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Czym szybszej znajdziemy mu domek wspólnymi siłami tym szybszej pojawi się kasa na ratowanie tych marniejących dobeczków. [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Kto ma pomysły na napisanie tekstu o Nicolasie i o historii jego życia. Dłuższy dla allegro i krótszy dla ogłoszeń w gazetach?[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] Quote
dzodzo Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Ja wpłacałam Nikolasa kasę parokrotnie, bo strasznie jego los lezy mi na seru i jestem z nim od poczatku jego watku, dlatego chciałabym żeby miał pierwszeństwo do zebranych na niego funduszy ale jesli uda się go uratowąc a pieniadze zostana to oczywiście jestem za ich wykorzystaniem na inne dobeeczki! Quote
AgaiTheta Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Co możecie wystawić jako cegiełki? Jakieś zdjęcia? Pocztówki? Coś musi być, nie można już wystawiać nic co jest wysyłane drogą elektoniczną. Quote
BeataJ Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 [COLOR=black]Niestety, doberman z Gdanska juz za teczowym mostem :-([/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]Ponoc skret zoladka :-([/COLOR] W Gdansku sa zatem 3 sunki jeszcze. [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]Beata[/COLOR] Quote
daga_27 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Aga bana Ci zdjeli?:evil_lol: to nie mozna wykorzystac tych zdjec dobkow z ich watkow??[quote name='AgaiTheta']Co możecie wystawić jako cegiełki? Jakieś zdjęcia? Pocztówki? Coś musi być, nie można już wystawiać nic co jest wysyłane drogą elektoniczną.[/quote] Quote
daga_27 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='BeataJ'][COLOR=black]Niestety, doberman z Gdanska juz za teczowym mostem :-([/COLOR] [/quote]biedaczek :-( Quote
AgaiTheta Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='daga_27']Aga bana Ci zdjeli?:evil_lol: to nie mozna wykorzystac tych zdjec dobkow z ich watkow??[/quote] No można można, ale muszą być fizycznie wysłane nie mailem. Opisałam wszystko BeacieJ. ....dla biedaczka słodkiego.... [*].... Quote
daga_27 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 nie kumam:oops: ale ja dzisiaj troche cofnieta jestem:diabloti: ale Beatat na pewno zrozumie. Quote
Vika_Bari Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Żegnam dobermana z Gdańska![/SIZE][/FONT] :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: [SIZE=3] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]On ma najlepsze wyjście: nic mu nie boli i nie jeść mu zimno i nie jest mu głodno i nie musi rozumieć dlaczego jego pana nie ma przy nim. Wszystko dla niego już się wydarzyło. I urodzenie i szczęście jako szczeniaka i pana ukochanego i porzucenie i śmierć. Za szybko to się wydążyło ale nie musi cierpieć. [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Jemu niestety nie pomogliśmy! [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Spróbujemy pomóc innym![/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Żegnaj malutki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/SIZE][/FONT] [/SIZE] Quote
Karilka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Dołączam się z bólem serca do Vika_Bary... Nic go nie boli... już:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Kochany Piesku, będe o Tobie pamiętać i mam nadzieję że Bóg wyznaczy odpowiednią karę Twojemu 'panu' za porzucenie Cię...:-( Żegnaj... Quote
Karilka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 11 zeta mam już na bazarku:cool1:... Ha! Ma sie to coś:eviltong: Quote
Karilka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Ja biore tego z Łodzi na tymczas pod warunkiem że pomożecie mi go wykarmić... jakaś karma sucha by sie przydała:oops: Quote
karusiap Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 ja zapraszam na bazarek...dla dobkow rzecz jasna tez z niego bedzie... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2380458#post2380458[/URL] Quote
Recommended Posts