Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

Posted

bidulek :-(

a psa jednego pana, to znam bardzo dobrze. Shilla taka byla. nie chciala z nikim innym wyjsc na dwor, synek mnie po plecach nie mogl podrapac.........Shillunia ciesze sie, ze ma dom, ale bardzo za nia tesknie :-(

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]No oczywiscie, zycze Kasi i jej synkowi :-) wszystkiego najlepszego!!![/B]

a teraz ja dorzuce jeszcze dobki. nie mam fot na ta chwile. jeden jest w schronisku w Kokoszkach (mialam wczoraj tel). ale jest malo kontaktowy. trzeba z nim pobyc, popracowac. Beatka chyba w sobote pojedzie, to go obejrzy. ja nie moge bo bede w pracy.

no i u mnie biegal brazowy z rezerwana łapa i uchem. nie chcial podejsc, a nie moglam za nim biec, bo lecialam do pracy. nie dzwonilam do naszego azylu, bo lepiej, zeby tam chyba nie trafil.dzisiaj jednak zadzwonie i dowiem sie czy jakims cudem tam sie nie znalazl.

Posted

BeataJ fotki Lady vel Iry sa boskie, jutro bede w pracy to pokaze je Asi, napewno sie ucieszy... bo nie ma Internetu w domu :D Kurcze zeby tej naszej staruszce tez sie tak poszczescilo... ale narazie jest cisza nikt nawet z ciekawosci o nia nie pyta. A jest w najbardziej widocznym miejscu, przed samym biurem... Ehhh...

Posted

Hej!!!
Nie ma jeszcze czego gratulować. Rodzę w sierpniu, raczej...
Narazie szukam osoby, która i troszke pomoże, a potem jak pójde do szpitala i przez pierwsze parę dni zastąpi w pracy przy dobermanach.
kto chętny?

Jak damy na imie trójłapkiemu? I może macie troche więcej info o nim? Ile ma lat? Gdzie jest? Do kogo namiary, inaczej nie dam rady dac do wklejenia na stronę.

Nikolas wrócił do bezdomnych :(:(:(

Posted

[quote name='aisaK']Hej!!!
Nie ma jeszcze czego gratulować. Rodzę w sierpniu, raczej...
Narazie szukam osoby, która i troszke pomoże, a potem jak pójde do szpitala i przez pierwsze parę dni zastąpi w pracy przy dobermanach.
kto chętny?[/quote]

Kurcze Kasia myślałam, że już się rozdwoiłaś. Ale widzę, że jeszcze trochę czasu Ci zostało. W każdym razie i tak lepiej niż mi, bo ja będe się toczyć do 6 listopada jeszcze;)

Beata super psiaki. Oby jak najwięcej takich fotek i wieści.

Nikolasa szkoda. Biedny pies... szkoda, ze nie dali mu szansy.

Posted

Beata- rewelacja, że psy mają siebie!
Nikolas-po raz kolejny zawiedziony przez człowieka :(:(:(Ile jeszcze zniesie ten psiak?
Bira-GRATULACJE! Nie wiedziałam, że mamy na wątku więcej cięzaróweczek! Ja już się ledwo toczę...

Posted

[quote name='aisaK']
Bira-GRATULACJE! Nie wiedziałam, że mamy na wątku więcej cięzaróweczek! Ja już się ledwo toczę...[/QUOTE]

noo mamy , mamy :) ja stycznióweczka jestem :p

Posted

[quote name='natalia_aa']BeataJ fotki Lady vel Iry sa boskie, jutro bede w pracy to pokaze je Asi, napewno sie ucieszy... bo nie ma Internetu w domu :D Kurcze zeby tej naszej staruszce tez sie tak poszczescilo... ale narazie jest cisza nikt nawet z ciekawosci o nia nie pyta. A jest w najbardziej widocznym miejscu, przed samym biurem... Ehhh...[/quote]

Pokaz Asi, pokaz :-) O tej staruszcze pamietam, w weekend ja odwiedze.

Beata

Posted

Doberman 2007-07-03
znalazlem psa o imieniu max nie mial obrorzy a ni smyczy oddam w dobre rece

Kontakt:
Kielce woj. małopolskie
Dębowa

Piesek bez łapki jest w Łodzi.

Posted

Ja wpisuję w kontakt na plakatach: WOLONTARIUSZ i swój e-mail, telefon komórkowy i gg:p
[B]aisaK powodzenia i wracaj do nas szybko ze zdrowym dzidziusiem!!!:lol:[/B]
A w czym konkretnie potrzebna byłaby pomoc przy sprawach dobków?