daga_27 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 bidulek :-( a psa jednego pana, to znam bardzo dobrze. Shilla taka byla. nie chciala z nikim innym wyjsc na dwor, synek mnie po plecach nie mogl podrapac.........Shillunia ciesze sie, ze ma dom, ale bardzo za nia tesknie :-( Quote
daga_27 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [B]No oczywiscie, zycze Kasi i jej synkowi :-) wszystkiego najlepszego!!![/B] a teraz ja dorzuce jeszcze dobki. nie mam fot na ta chwile. jeden jest w schronisku w Kokoszkach (mialam wczoraj tel). ale jest malo kontaktowy. trzeba z nim pobyc, popracowac. Beatka chyba w sobote pojedzie, to go obejrzy. ja nie moge bo bede w pracy. no i u mnie biegal brazowy z rezerwana łapa i uchem. nie chcial podejsc, a nie moglam za nim biec, bo lecialam do pracy. nie dzwonilam do naszego azylu, bo lepiej, zeby tam chyba nie trafil.dzisiaj jednak zadzwonie i dowiem sie czy jakims cudem tam sie nie znalazl. Quote
natalia_aa Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 BeataJ fotki Lady vel Iry sa boskie, jutro bede w pracy to pokaze je Asi, napewno sie ucieszy... bo nie ma Internetu w domu :D Kurcze zeby tej naszej staruszce tez sie tak poszczescilo... ale narazie jest cisza nikt nawet z ciekawosci o nia nie pyta. A jest w najbardziej widocznym miejscu, przed samym biurem... Ehhh... Quote
aisaK Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Hej!!! Nie ma jeszcze czego gratulować. Rodzę w sierpniu, raczej... Narazie szukam osoby, która i troszke pomoże, a potem jak pójde do szpitala i przez pierwsze parę dni zastąpi w pracy przy dobermanach. kto chętny? Jak damy na imie trójłapkiemu? I może macie troche więcej info o nim? Ile ma lat? Gdzie jest? Do kogo namiary, inaczej nie dam rady dac do wklejenia na stronę. Nikolas wrócił do bezdomnych :(:(:( Quote
bira Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='aisaK']Hej!!! Nie ma jeszcze czego gratulować. Rodzę w sierpniu, raczej... Narazie szukam osoby, która i troszke pomoże, a potem jak pójde do szpitala i przez pierwsze parę dni zastąpi w pracy przy dobermanach. kto chętny?[/quote] Kurcze Kasia myślałam, że już się rozdwoiłaś. Ale widzę, że jeszcze trochę czasu Ci zostało. W każdym razie i tak lepiej niż mi, bo ja będe się toczyć do 6 listopada jeszcze;) Beata super psiaki. Oby jak najwięcej takich fotek i wieści. Nikolasa szkoda. Biedny pies... szkoda, ze nie dali mu szansy. Quote
aisaK Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Beata- rewelacja, że psy mają siebie! Nikolas-po raz kolejny zawiedziony przez człowieka :(:(:(Ile jeszcze zniesie ten psiak? Bira-GRATULACJE! Nie wiedziałam, że mamy na wątku więcej cięzaróweczek! Ja już się ledwo toczę... Quote
Karilka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Ale super, że przybędą jeszcze 2 psiarze/psiarki:evil_lol: Quote
aisaK Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 U mnie już na 100% psiarz będzie...I napewno dobermaniak, juz w tym moja głowa ;) Quote
Gonitwa Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 GRATULUJĘ przyszłym mamom! Ale teraz będzie zabawa w zmiany pieluch itd, znajdziecie czas na dgm? Quote
Asior Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='aisaK'] Bira-GRATULACJE! Nie wiedziałam, że mamy na wątku więcej cięzaróweczek! Ja już się ledwo toczę...[/QUOTE] noo mamy , mamy :) ja stycznióweczka jestem :p Quote
BeataJ Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='natalia_aa']BeataJ fotki Lady vel Iry sa boskie, jutro bede w pracy to pokaze je Asi, napewno sie ucieszy... bo nie ma Internetu w domu :D Kurcze zeby tej naszej staruszce tez sie tak poszczescilo... ale narazie jest cisza nikt nawet z ciekawosci o nia nie pyta. A jest w najbardziej widocznym miejscu, przed samym biurem... Ehhh...[/quote] Pokaz Asi, pokaz :-) O tej staruszcze pamietam, w weekend ja odwiedze. Beata Quote
karusiap Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 dlaczego Nicolas wrocil??i gdzie jest psiak bez lapki?? Quote
Karilka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Doberman 2007-07-03 znalazlem psa o imieniu max nie mial obrorzy a ni smyczy oddam w dobre rece Kontakt: Kielce woj. małopolskie Dębowa Piesek bez łapki jest w Łodzi. Quote
karusiap Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Vika dziekuje serdecznie za plakaty!! tylko....:oops:co mam wpisac w miejsce "kontakt"??pewnie moj mailowy nick ale kto mi go zalozy??:oops::oops: Quote
karusiap Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 a tak mi sie napisalo w nadziei ze ktos zrozumie:oops:chodzi mi o to,ze na plakacie jest napisane [email][email protected][/email] no i potem miejsce by wpisac "kontakt",ale skad ja wiem co mam wpisac...kiedys byla tu rozmowa ze moze byc np [email][email protected][/email] i wtedy wpisuje jako kontakt-karusiap....oto chodzi??:oops::oops: Quote
Anashar Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 to podaj mi Twojego aktualnego maila to Ci podepne alias mailowy :) Bedziesz miala 2 adresy ale na 1 skrzynke beda maile przychodzily;) Quote
Dea Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Ja wpisuję w kontakt na plakatach: WOLONTARIUSZ i swój e-mail, telefon komórkowy i gg:p [B]aisaK powodzenia i wracaj do nas szybko ze zdrowym dzidziusiem!!!:lol:[/B] A w czym konkretnie potrzebna byłaby pomoc przy sprawach dobków? Quote
karusiap Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Dea dobry pomysl...tel tez dopisze...Maciek do mnie lopatologicznie trzeba....moj mail [email][email protected][/email]i z aliansem czy bez jaki bedzie teraz??:oops::oops: Quote
Anashar Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 No wiec teraz masz 2 adresy. [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] i [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Nie wazne na ktory jakis czlek napisze, Ty i tak dostaniesz wszystko na swoja skrzynke na gmailu :) To tylko takie przekierowywania ;) Quote
karusiap Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 aaa no to dziekuje bardzo...:)czyli ten nadzija tez moge podawac jak cos??Macku a na tym nadziei jest karusia czy karusiap?? Quote
Anashar Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 PILNE! Psiakowi grozi uspienie, jesli nie znajdzie domu:( [URL]http://oskarek.wot.pl/[/URL] Rozeslijcie dalej... Quote
karusiap Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Anashar']karusia ale moge dodac "p" jesli chcesz ;)[/quote] to dodaj prosze bo bede sie mylic;) Quote
Recommended Posts