karusiap Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 nie ma szans na chocby platny tymczas???? Quote
modliszka84 Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 pisałam do kilku osób oferujacych tymczas na mapie dogo - te ogłoszenia powinny byc tam aktualizowane... bo albo niekatualne albo brak odzewu....:shake: cena tymczasów to zalezy jak sie ustali z domkiem tymczasowym... popytajcie gdzie sie da o ten tymczas... ja nic nie wyczaruje... :roll: Quote
Beata25 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Ta psina to jedna wielka rozpacz w oczach....:-( Postaram sie w najblizszym czasie porozwieszac jego ogloszenia w mojej okolicy w Warszawie. Jakby co to mam nadzieje ze pomozecie w transporcie ??? Quote
Beata25 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 A jakbyscie znalazly mu tymczas to moge troszke pomoc finansowo, niewiele, ale zawsze cos... Ps dalam wlasnie ogloszenie w czterech łapach, a noz ktos go wypatrzy.... Quote
Kam Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 czy on ma juz allegro? zapłaciłam dziś w końcu "oplaty allegro" to mogę go wystawić :cool3: Quote
modliszka84 Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 ma allegro ma 2 obserwatorow :roll: Quote
Beata25 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Piesio hoopaj na pierwsza stronke, tam Twoja szansa.... Quote
karusiap Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 czy naprawde nikt nie ma miejsca dla malenstwa...?gdyby nie moj zwierzyniec juz by byl u mnie..on sie na podusi zmiesci:) Quote
modliszka84 Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 nie wiem juz co robic....? gdzie go umieścić...? przeciez on taki maleńki... nawet go nie bedzie widac w domku.... Quote
karusiap Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 no wlasnie..niech sie ktos zlituje...:modla::modla::modla: Quote
Beata25 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Kurde dziewczyny dajmy mu hotelik, przeciez na pewno ludzie sie zrzuca, sama tez sie dorzuce, zrobie zbiorke w pracy, zawsze te pare zl kazdy z nas uzbiera... No dajcie mu szanse :( Quote
karusiap Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 no wlasnie moze zdecydujecie sie na hotelik...musi byc jakis tanszy iz 40 zl w okolicy Quote
modliszka84 Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 no własnie nie ma tu zadnego hoteliku... przynajmniej ja o zadnym nie wiem... jesli ktos mógłby poszukac to fajnie, ja niestety teraz mam mniej czasu zeby zaglądać na dogo - musze sie uczyc.... :-( Quote
Beata25 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 To nie ma innego wyjscia jak znalezc mu tymczas, Modliszka84 Ty chyba jestes wolontariuszką, moze masz jakis znajomych z wolontariatu ktorzy by wzieli to cudo ??? juz sama nie wiem co robic, wyslalam maile do kilku osob z Łodzi, nie wiem moze ktos odpowie.... :( Quote
modliszka84 Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Beata25 - tak jestem wolontariuszką, ale jestem tutaj sama.... Nikt do schroniska poza mna nie chodzi, wiec nikogo takiego niestety nie znam, kto by mógł go wziąć... :shake: Quote
Beata25 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Ja weszlam na mape dogo i tam znalazlam 3 osoby z Łodzi ktore deklaruja DT, nie wiem czy to aktualne, nie odpisaly mi jeszcze, ale zobaczymy... Quote
Beata25 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Tak tak, hoop do gory :( na razie tyle tylko mozemy zrobic... Quote
Recommended Posts