Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Grazynko, rzeczywiscie - omal nie zemdlalam.
Dzisiaj jade do Agnieszki bo ma rzeczy na bazarek, zobaczymy co sie nada, sprzedamy.

mowilam Edytko....masakra:(

Posted

:-(wczoraj sie skoczyl moj bazarus ... jajunko nikt nie kupil :-(:-(:-(nic niemam dla niunia nic ..... deklaracje mam dalej nie poplacone:oops::-( znow mialam duze sprzatanie:-(wczoraj i mialam miec pieniazki ...... i nic nie dostalam , znow uslyszallam ze pozniej , ze za kilka dni , tygodni .....ja mam chyba napisane na twarzy , ze pracuje i haruje za darmoche ....:-(:placz:ech .... z nadziejka was pozdrawiam

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Zapisuję biedaka .....matko jaki pogryziony :(:(:( znalazłam wątek przez bazarek Ewci :(:(:( Zapiszę .....jak się tylko pozbieram finansowo na pewno wrócę i choć parę złotych przeleje na chłopaka :(

dziekuje bardzo:)

Posted

[SIZE=7]jajuszko z bazareczkuuuuuuuu kupila janielica Ukryty Smok: za 200zl -postokroc dziekujemyyyyyyyyyyyyyyyyyy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:cioteczka Ukryty Smok