bela51 Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 To prawda Zosiu, moja Janka tez ma nadwage. Ale Aiszka na pewno ma większą :lol: Najwazniejsze, ze zdrowa i szczesliwa. Quote
Zofija Posted October 24, 2013 Author Posted October 24, 2013 [quote name='bela51']To prawda Zosiu, moja Janka tez ma nadwage. Ale Aiszka na pewno ma większą :lol: Najwazniejsze, ze zdrowa i szczesliwa.[/QUOTE] Moja Nela też. Choć ją absolutnie nie przekarmiam Quote
Zofija Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 Aiszę jutro czeka operacja, która zadecyduje o tym czy będzie żyć. Aisza ma raka. Przerzuty. Jej opiekunowie zgłosili się do nas o pomoc w leczeniu i finansowaniu. Ich wet chciał ją już uśpić. Nasza wetka jutro podejmie się operacji.................... Quote
Cantadorra Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Zosiu, a jaki to jest rak? Rak czego? Ma przerzuty na płuca? Quote
wapiszon Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 [quote name='Zofija']Aiszę jutro czeka operacja, która zadecyduje o tym czy będzie żyć. Aisza ma raka. Przerzuty. Jej opiekunowie zgłosili się do nas o pomoc w leczeniu i finansowaniu. Ich wet chciał ją już uśpić. Nasza wetka jutro podejmie się operacji....................[/QUOTE] Trzymam za malutką kciuki. Nasza Korka dokładnie 4 miesiące temu odeszła za TM z powodu nowotworu .Będzie czuwać za Aiszą Quote
docha Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 ...a cóż to się Zosiu stało? smutna wiadomość. Quote
Zofija Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 [quote name='Cantadorra']Zosiu, a jaki to jest rak? Rak czego? Ma przerzuty na płuca?[/QUOTE] do klatki piersiowej, wezly chlonne. Ledwo chodzi. Quote
Cantadorra Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='Zofija']do klatki piersiowej, wezly chlonne. Ledwo chodzi.[/QUOTE] O kurcze, to bardzo źle, bardzo........ :( Quote
bela51 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Biedna sunia, nie spodziewałam sie takich wiadomosci...:-( Czy mozna jeszcze cos dla niej zrobic ? Czy podjęto jakies leczenie ? Quote
Zofija Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 Aisza była już dłuższy czas leczona. Nie pisałam o tym bo zapominałam. Tyle piesów i się gubię. Jej opiekunowie dali jej wiele miłości. Wiem, ze na leczeli wydali bardzo dużo pieniędzy i jak wet wydał wyrok -uśpić-wtedy zwrócili się do nas.... Tak ją kochali. Aisza niestety nie żyje. Odeszła za TM. Miał ogromne przerzuty. Prawie nie chodziła. Widziałam ją jeszcze dzisiaj.... Quote
Cantadorra Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Żegnaj Aiszo, jak dobrze, że byłaś kochana. Żegnaj kochana psinko :( :( Quote
docha Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Zosiu, wiem że Aisza była ci bardzo bliska sercu. Bardzo ją kochałaś. Żegnaj kochana psinko. Quote
donacja Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [*] nie pisałam , ale czytałam od początku... Quote
Zofija Posted January 25, 2014 Author Posted January 25, 2014 [url]http://www.fundacjalepszyswiat.pl/aisha-zwana-isia/[/url] Quote
Zofija Posted September 22, 2014 Author Posted September 22, 2014 Ciocie, przepraszam za offa, ale jest taki psiak w cieszyńskim schronisku: bez łapki, niewidzący ,a z charakteru to serducho na 4 łapach. Zaożyłam mu wątek. Zapraszam....:http://www.dogomania...eramy-na-hotel/ Quote
Recommended Posts