adibmama Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 dzięki Mysia , mogę coś podesłać z biżuterki ,,porobię zdjęcia jutro i prześlę Ci na pocztę. z info pozytywnych: Pani napisała - dziś lub jutro mają jechać do Adiba.. ale pozytywniejsze jest to , że moja znajoma fundacja :PIES NA ZAKRĘCIE skrzydło "Azylu pod psim aniołem" zobligowała się do pomocy i wzięcie Adibka pod skrzydło. Znaczy to , ze co 4-5 dni będzie miał nowe ogłoszenia i mega promowanie ;-))). A nawiasem tej zainteresowanej Pani to spytała mnie dziś : czy Adibo bardzo się leni? hmmm , ano leni się , a do tego może sikać, wylewać wodę , brudzić nogami , nie lubi się czesać , kąpać itp..Oj chyba Pani zaczyna wątpić..Może i to lepiej , bo akurat w jego przypadku lenienie się to najmniejszy problem ;-(( Quote
adibmama Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Rudzia-Bianca napisał(a):\Już udostępniłam :) buziaki............ Quote
Mysia_ Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 Adibmama zobaczymy jak sobie poradzę z tym bazarkiem, bo nie bardzo wiem czy jest OK. i jak coś z tego wyjdzie to zabiorę się za kolejny :) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Mysia_ napisał(a):Adibmama zobaczymy jak sobie poradzę z tym bazarkiem, bo nie bardzo wiem czy jest OK. i jak coś z tego wyjdzie to zabiorę się za kolejny :) Jest ok :) Quote
Bjuta Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Ile tu było wczoraj wypisów! :) Super, że będą pomagać z ogłoszeniami! Quote
adibmama Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Bjuta napisał(a):Ile tu było wczoraj wypisów! :) Super, że będą pomagać z ogłoszeniami!zie NO juz dzisiaj lecą nowe ogłoszenia "ZAKRĘTOWE"...;-) Pani z Krakowa miała dzis przyjechac do Adibulka , ale transport jej nawalił... Jola ją wypytała i mieszka koło zamku, widzi wisłę , planty i błonie , coś takiego..Jola mówiła , ze w centrum ale nad wisłą i na teranach zielonych ma mieszkanie,,nie wiem gdzie ale Jola mówi , ze super dla Adibula,,,zobaczymy..mają busem przyjechać Bo juz wiedzą jak,, Quote
adibmama Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 dziewczynki jest zapotrzebowanie na psa: rodzina 4 osoby (15 16 lat) mieszkają blisko Wieliczki mieszkanie małe pokój z kuchnią POSZYKIWANY pies łagodny nad kolano , MAŁE odpadają Pan miał kiedyś owczarka niem., sympatyczny ,wygadany , oboje pracują , żona w domu tylko 2 godz.jej nie ma. Propozycje piesków - łagodnych ,rodzinnych ale aby obcy się bali .. Quote
Rudzia-Bianca Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Kochani zaglądnijcie proszę , trzeba koniecznie szybko działać , już 3 szczeniaki umarły :-( SZCZENIAKI UMIERAJĄ BŁAGAMY O POMOC [SIZE=2]Przepraszam, ale jak nie pomożemy dziewczynom to umrą wszystkie :-( Zostało 6 szczeniaczków walczących o życie :-( Quote
Bjuta Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 adibmama napisał(a):dziewczynki jest zapotrzebowanie na psa: rodzina 4 osoby (15 16 lat) mieszkają blisko Wieliczki mieszkanie małe pokój z kuchnią POSZYKIWANY pies łagodny nad kolano , MAŁE odpadają Pan miał kiedyś owczarka niem., sympatyczny ,wygadany , oboje pracują , żona w domu tylko 2 godz.jej nie ma. Propozycje piesków - łagodnych ,rodzinnych ale aby obcy się bali .. zaraza zapytam na głównym wątku Quote
Bjuta Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 A mógłby być super łagodny do ludzi a niemiły dla psów? Myślę o Fistaszku... A jakby miał być uroczy do wszystkich to może Neska? Albo Hawana? Quote
adibmama Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 (edited) Bjuta napisał(a):A mógłby być super łagodny do ludzi a niemiły dla psów? Myślę o Fistaszku... A jakby miał być uroczy do wszystkich to może Neska? Albo Hawana? podsyłajcie linki , może im się jakiś spodoba. Ogólnie to aby obcy się bali , aby był w miarę wyszkolony bądź do wyszkolenia bo marzy im się pies , który grzecznie będzie leżał na posłaniu w kuchni jak mu powiedzą. Już nawet wiem , gdzie to posłanie będzie leżało , wszystko ,mam opisane.Ogólnie Pan bardzo miły i sympatyczny. Prości ludzie , którzy kochają zwierzęta. Pies nie strachliwy , bo w 4 osoby w małym mieszkaniu to wiele się dzieje i na pewno jest gwar. Podsyłajcie , powysyłam im i może wybiorą bidulka jakiegoś. ;) Edited March 13, 2012 by adibmama Quote
adibmama Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 (edited) DEKLARACJE STAŁE Zadeklarowane 10 zł - Bjuta 10 zł - Mama Bjuty 30 zł - Adibmama 50 zł - pani Bożena z Zabrza 10£ (załóżmy, że to będzie 45 zł) - Dorota K. z synkiem 20 zł - Ola i Tomek (rodzinka Striełki) 30 zł - Kamila P. razem z Bono 30 zł - Monika Adamus Warszawa 20 zł - Asikowska 10 zł - Madziak25 50 zł -Serwis Husky Adopcje 200 zł -TOZ razem:505 zł już nic nie brakuje - ale zapraszam do deklaracji )))) zadeklarowane wpłaty jednorazowe: Leszek Kwaśny Sosnowiec ? WPŁATY DOKONANE WPŁATY JEDNORAZOWE: 100zl -Adibmama 10zł - Danavos 50zł - Kasia od Melindy 30zł - Monika Eliaszuk 50zł - Anna Orlikowska 5zł - Magdalena Borkowska 5zł-Alicja Małgorzata Sławińska 50zł -orzeszki od Bjuty 30zł-orzeszki od Yolanovi 233zł-bazarek od Ani 15zł - orzeszki od Ares-Ka 30zł - orzeszki Kuna 15zł - Vlk orzeszki 200zł-Pani Bożena z Zabrza na diagnostykę-DZIĘKUJĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ ĘĘĘĘĘ!!!!!!!!!!cmokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk k!!!!!!!! 50zł- Aleksandra Pieczara 45zł-Elżbieta Górecka DEKLARACJE STAŁE WRZESIEŃ 50 zł w sumie 200 zł- p.Bożena z Zabrza(10.11.12-2011 zapłacone z góry) 30 zł - Adibmama 10 zł - Bjuta 10 zł - Mama Bjuty 20 zł - Asikowska 50 zł -Husky Adopcje 20 zł-Ola i Tomek (rodzinka Striełki) PAŹDZIERNIK 10zł -Bjuta 10zł - Mama Bjuty 30zł -Adibmama 10zł -Madziak25 20zł - Asikowska LISTOPAD 10zł-Bjuta 10zł-Mama Bjuty 10zl-Madziak25 30zł-Adibmama 20zł-Ola i Tomek(rodzina Striełki) 50zł-Husky Adopcje 150zł -Pani Bożena z Zabrza(I,II,III.2012 zapłacone z góry) 20zł-Asikowska GRUDZIEŃ 10zł-Madziak25 10zł-Mama Bjuty 10zl-Bjuta 30zł-orzeszki od madziak25 30zł-Adibmama 50zl-Husky Adopcje 50zł-Mikołajek od Naszego Wirtualnego Opiekuna Adibkowego Pani Bożena z Zabrza 20zł-Asikowska 30zł-Piskorz Kamila STYCZEŃ 25zł-Madziak25 10zł-Bjuta 10zł-Mama Bjuty 30zł-Kamila Piskorz 20zł-Asikowska 30zł-Adibmama LUTY 10zl-Bjuta 10zl-Mama Bjuty 10zł-Madziak25 30zł-Adibmama 150zł-Bjuta orzeszki 10zł-Madziak25 20zł-Asikowska MARZEC 10zł-Bjuta 10zł-Mama Bjuty 20zł-Asikowska 30zł-Adibmama 50zł-p.Bożena z Zabrza (deklaracja IV.2012) 50zł-Magda Bitner-jednorazowa 150zł-Pani Bożena na badania (14.03.2012) razem:2548 zł jeśli coś nie tak , proszę o info.. WYDATKI wrzesień -148 zł (transp.robaki.bramki autostr.) -300 zł wpłata za hotel październik -300 zł wpłata za hotel listopad -300 zł wpłata za hotel -278 zł wpłata weterynarz grudzień -300 zl wpłata za hotel styczeń -300 zl wpłata za hotel luty -300 zł wpłata za hotel razem na koncie :322zł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wet 40,02 zł Ares-ka ma odebrać orzeszki skleroza i muszę sobie pomagać KONTO U WETA: odrobaczanie:8zł morfologia:110zł badanie trzustki niemieckie:160zł razem:278 ZŁ zaplacone do zapłaty - 40,02 zł Edited March 27, 2012 by adibmama Quote
Bjuta Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='adibmama']podsyłajcie linki , może im się jakiś spodoba. Ogólnie to aby obcy się bali , aby był w miarę wyszkolony bądź do wyszkolenia bo marzy im się pies , który grzecznie będzie leżał na posłaniu w kuchni jak mu powiedzą. Już nawet wiem , gdzie to posłanie będzie leżało , wszystko ,mam opisane.Ogólnie Pan bardzo miły i sympatyczny. Prości ludzie , którzy kochają zwierzęta. Pies nie strachliwy , bo w 4 osoby w małym mieszkaniu to wiele się dzieje i na pewno jest gwar. Podsyłajcie , powysyłam im i może wybiorą bidulka jakiegoś. ;) To wg mnie idealna jest Neska. Ma ok 7 lat. Jest bardzo zrównoważona! Uwielbia ludzi. Szkolenia nie przeszła ale na pewno bez trudu nauczy się kilku komend. Pilnuje się sama na spacerach jest wesoła i bardzo kontaktowa. Wolontariusz, który wyprowadza schroniskowe psy - każdemu spojrzy w oczy i z ręką na sercu powie "super pies!", bo kocha wszystkie tak samo! Taaa... Ale cóż. Jesteśmy tylko ludźmi. I tak po ciuchu, po cichutku - każdy ma swojego ulubieńca! I Neska jest "moja". Uwielbiam przechodzić koło jej boksu. Neska nie skacze jak głupia, nie drze mordy, nie próbuje mnie złapać łapą przez kraty - bo wie, że o niej nie zapomnę! Nesca czeka. Nie spuszcza ze mnie oczu, ale czeka. Kiedy przychodzi jej kolej, kręci ogonem najpiękniejsze młynki! Daje mi szybkiego mokrego całusa w nos i pędzi do bramy, potem wraca sprawdzić - jak to jest możliwe, że człowiek nie robi 20 metrów w pół sekundy, tylko się wleeeecze i znów jest pod bramą. Nescę wypuszczam zawsze na luźnej smyczy (Na smyczy też potrafi chodzić i to bardzo ładnie!). Neska się nie zgubi. Gna rozprostować łapy, nacieszyć się trawą, opluskać w jeziorku, ale wystarczy że spojrzę w jej kierunku, przyklęknę, pomyślę tylko, żeby ją zawołać - a ona już jest przy mnie! Już się cieszy! Skacze przednimi łapkami, daje mi całuska. Jest naprawdę uroczym psem! Mieszka w woj. śląskim w Zabrzu, ale jeśli pokocha ją ktoś daleko stąd, to pomożemy w transporcie! Jest wysterylizowana, zdrowa, zaszczepiona i gotowa do kochania od zaraz! Kontakt: tel.601-748-728 lub 692-581-343 e-mail [email protected] Quote
adibmama Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 (edited) też ją widziałam i jest śliczna...Pan mi wydzwania kilkakrotnie ,bo córka jak wróci ma mi wysłać swojego maila .I Pan się niecierpliwi bo mam być po 16 , a on nogami przebiera co ja mu powysyłam...Ale nesca jest śliczna..oby im się spodobała,,bo wydaje mi się z rozmów , że Pan bardzo ciepły jest i chyba bardziej taki miły pies do niego pasuje..Fajnie opowiadał jak :piesek będzie sobie leżał tutaj koło mojej nogi , albo tam koło łóżeczka.Tam w kuchni będzie miał swoje legowisko , o tam między lodówką a czymś tam....." ;-) Eh fajnie by było co? Edited March 13, 2012 by adibmama Quote
adibmama Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 NESKA poleciała do Pana..nagadałam mu ,że taka fajna i wogóle ;-) , ale chce więcej piesków polecanych.. wysłałam im wątek zbiorowy z Psitula ijak im się któryś spodoba mają dzwinić na stacjonarny numer i kazałam prosić Gosię aby opowiedziała o piesku. trzymam kciuki Quote
ania > Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='adibmama']dziewczynki jest zapotrzebowanie na psa: rodzina 4 osoby (15 16 lat) mieszkają blisko Wieliczki mieszkanie małe pokój z kuchnią POSZYKIWANY pies łagodny nad kolano , MAŁE odpadają Pan miał kiedyś owczarka niem., sympatyczny ,wygadany , oboje pracują , żona w domu tylko 2 godz.jej nie ma. Propozycje piesków - łagodnych ,rodzinnych ale aby obcy się bali .. kochana, prosze, podeslij im Lukasa! on mieszka w hoteliku w przebieczanach, to zaraz niedaleko wieliczki! moga podjechac i go poznac! :) nr telefonu do p. Agnieszki (z hoteliku) - 661-914-208 to jego watek na dogo: http://www.dogomania.pl/threads/210023-FAJNY-PIES-dla-FAJNEJ-OSOBY-czyli-Lukasek-SZUKA-DOMU! tu masz jego "wizytówkę": http://huskyadopcje.pl/inne-rasy/966-lukas.html tu zdjęcia: https://picasaweb.google.com/114650921578160203091/Lukas?authkey=Gv1sRgCL228qOhifyVpQE a tu filmik: http://vimeo.com/32629686 Quote
Bjuta Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 I jeszcze koniecznie Otka podeślij! :) Otto to jest pies na schwał! Ten pies - potrafi wskoczyć na wąski schroniskowy płot (ponad 2 metry!!!!), tak by trafić łapkami między wystąjące iglice, potrafi tam trochę po balansować i wyskoczyć na spacerek. Wraca tak samo - w końcu trzeba się stawić na obiadku! Otto ma na prawdę wielkiego sportowego ducha! Jest idealny dla kogoś, kto chciałby się z psem bawić i trenować agility, albo inne psie konkurencje. Otto jest wspaniały! Co więcej, ponieważ bystry z niego jegomość, został wytypowany do szkoleń, które przeszedł brawurowo i uzyskał dyplom grzecznego psa. Podczas szkolenia Otto nauczył się m.in. siadać, przybijać piątkę, kłaniać się i do dzisiaj potrafi doskonale wykonać każdą z komend. Jest kontaktowy, przytulaśny i skoczny. Do innych psiaków nastawiony jest przyjaźnie, niestety sam dosyć często staje się obiektem agresji innych psów. Jest średniego wzrostu. Ma ok 5 lat. Niech ten cudowny zwierz, przestanie wreszcie marnieć w schronisku! Kontakt z Gosią (pracownikiem schroniska) e-mail: [email protected] tel.: 692-581-343 Quote
adibmama Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Otto wysłany , tylko obawiam się ,że jest zbyt malusi jak do wymagań Pana. On chciał Adibu wielkiego i wyjątkowego. Ale faktycznie z niego zuch. Quote
adibmama Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 (edited) aktualizacja [quote name='adibmama']DEKLARACJE STAŁE Zadeklarowane 10 zł - Bjuta 10 zł - Mama Bjuty 30 zł - Adibmama 50 zł - pani Bożena z Zabrza 10£ (załóżmy, że to będzie 45 zł) - Dorota K. z synkiem 20 zł - Ola i Tomek (rodzinka Striełki) 30 zł - Kamila P. razem z Bono 30 zł - Monika Adamus Warszawa 20 zł - Asikowska 10 zł - Madziak25 50 zł -Serwis Husky Adopcje 200 zł -TOZ razem:505 zł już nic nie brakuje - ale zapraszam do deklaracji )))) zadeklarowane wpłaty jednorazowe: Leszek Kwaśny Sosnowiec ? WPŁATY DOKONANE WPŁATY JEDNORAZOWE: 100zl -Adibmama 10zł - Danavos 50zł - Kasia od Melindy 30zł - Monika Eliaszuk 50zł - Anna Orlikowska 5zł - Magdalena Borkowska 5zł-Alicja Małgorzata Sławińska 50zł -orzeszki od Bjuty 30zł-orzeszki od Yolanovi 233zł-bazarek od Ani 15zł - orzeszki od Ares-Ka 30zł - orzeszki Kuna 15zł - Vlk orzeszki 200zł-Pani Bożena z Zabrza na diagnostykę-DZIĘKUJĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ ĘĘĘĘĘ!!!!!!!!!!cmokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk k!!!!!!!! 50zł- Aleksandra Pieczara 45zł-Elżbieta Górecka DEKLARACJE STAŁE WRZESIEŃ 50 zł w sumie 200 zł- p.Bożena z Zabrza(10.11.12-2011 zapłacone z góry) 30 zł - Adibmama 10 zł - Bjuta 10 zł - Mama Bjuty 20 zł - Asikowska 50 zł -Husky Adopcje 20 zł-Ola i Tomek (rodzinka Striełki) PAŹDZIERNIK 10zł -Bjuta 10zł - Mama Bjuty 30zł -Adibmama 10zł -Madziak25 20zł - Asikowska LISTOPAD 10zł-Bjuta 10zł-Mama Bjuty 10zl-Madziak25 30zł-Adibmama 20zł-Ola i Tomek(rodzina Striełki) 50zł-Husky Adopcje 150zł -Pani Bożena z Zabrza(I,II,III.2012 zapłacone z góry) 20zł-Asikowska GRUDZIEŃ 10zł-Madziak25 10zł-Mama Bjuty 10zl-Bjuta 30zł-orzeszki od madziak25 30zł-Adibmama 50zl-Husky Adopcje 50zł-Mikołajek od Naszego Wirtualnego Opiekuna Adibkowego Pani Bożena z Zabrza 20zł-Asikowska 30zł-Piskorz Kamila STYCZEŃ 25zł-Madziak25 10zł-Bjuta 10zł-Mama Bjuty 30zł-Kamila Piskorz 20zł-Asikowska 30zł-Adibmama LUTY 10zl-Bjuta 10zl-Mama Bjuty 10zł-Madziak25 30zł-Adibmama 150zł-Bjuta orzeszki 10zł-Madziak25 20zł-Asikowska MARZEC 10zł-Bjuta 10zł-Mama Bjuty 20zł-Asikowska 30zł-Adibmama 50zł-p.Bożena z Zabrza (deklaracja IV.2012) 50zł-Magda Bitner-jednorazowa 150zł-Pani Bożena na badania (14.03.2012) razem:2548 zł jeśli coś nie tak , proszę o info.. WYDATKI wrzesień -148 zł (transp.robaki.bramki autostr.) -300 zł wpłata za hotel październik -300 zł wpłata za hotel listopad -300 zł wpłata za hotel -278 zł wpłata weterynarz grudzień -300 zl wpłata za hotel styczeń -300 zl wpłata za hotel luty -300 zł wpłata za hotel razem na koncie :322zł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wet 40,02 zł Ares-ka ma odebrać orzeszki skleroza i muszę sobie pomagać KONTO U WETA: odrobaczanie:8zł morfologia:110zł badanie trzustki niemieckie:160zł razem:278 ZŁ zaplacone do zapłaty - 40,02 zł Edited March 27, 2012 by adibmama Quote
ania > Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 lecę na wątek Lukaska, dzięki adibmamo! :loveu: (dobrze że mnie dziewczyny nie zjechały za zdradę psitula i polecanie "obcych" psów ;)) Quote
Mysia_ Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 ...wszystkich żal :-( Adibmamo i co się wyklarowało z tym domkiem? Quote
Recommended Posts