Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ß@$!@']aaaa nico :evil_lol:[/quote]No....:diabloti:

[quote name='*luthien*'][B]Basiu puszcze ci teraz sygnala :cool1:[/B][/quote]
No i co mi to do tego...:eviltong:
[quote name='ß@$!@']dopsz :loveu:[/quote]
nie dopsz :loveu:

Posted

[quote name='justys95']No....:diabloti:

nie dopsz :loveu:[/quote]
[B]czemu nie dopsz niedobroto?:loveu: :loveu: :loveu: [/B]

Posted

[quote name='justys95']No....:diabloti:

nie dopsz :loveu:[/quote]
TO CI DO TEGO ZE CI GALERIE ZASMIECAMY :diabloti:

[quote name='*luthien*'][B]nio to dobrze :p[/B][/quote]
To super :multi:

[quote name='*luthien*'][B]czemu nie dopsz niedobroto?:loveu: :loveu: :loveu: [/B][/quote]
Bo ona jest INNA :diabloti:

Posted

[quote name='*luthien*'][B]czemu nie dopsz niedobroto?:loveu: :loveu: :loveu: [/B][/QUOTE]
A bo tak mi się....niepodoba :loveu: kobito...albo chłopu jeśli wolisz :diabloti:

Posted

[quote name='ß@$!@']Bo ona jest INNA :diabloti:[/quote]
"[COLOR=black]Ona[/COLOR] [COLOR=black]była[/COLOR] [COLOR=black]inna[/COLOR] świat [COLOR=black]na[/COLOR] [COLOR=black]nogi[/COLOR] [COLOR=black]wciąż[/COLOR] [COLOR=black]rzucała[/COLOR]
[COLOR=black]ona[/COLOR] [COLOR=black]była[/COLOR] [COLOR=black]inna[/COLOR] [COLOR=black]ktoś[/COLOR] [COLOR=black]dziś[/COLOR] [COLOR=black]zadał[/COLOR] [COLOR=black]jej[/COLOR] [COLOR=black]ból[/COLOR]
[COLOR=black]ona[/COLOR] [COLOR=black]była[/COLOR] [COLOR=black]inna[/COLOR] [COLOR=black]wciąż[/COLOR] [COLOR=black]miłości[/COLOR] [COLOR=black]tak[/COLOR] [COLOR=black]pragnęła[/COLOR]
[COLOR=black]czy[/COLOR] [COLOR=black]pokocha[/COLOR] [COLOR=black]mnie[/COLOR] [COLOR=black]czy[/COLOR] [COLOR=black]serce[/COLOR] [COLOR=black]odda[/COLOR] [COLOR=black]mi[/COLOR] [COLOR=black]znów[/COLOR]"

.....śpiewać mi się zachciało....:evil_lol:

Posted

[quote name='justys95']A bo tak mi się....niepodoba :loveu: kobito...albo chłopu jeśli wolisz :diabloti:[/quote] [B]czemu chlopu?[/B]:stupid:

Posted

[quote name='*luthien*'][B]czemu chlopu?[/B]:stupid:[/QUOTE]
Mówią, że to ja mam wackową...ale zaraz wszystko się wyjaśni :evil_lol: no właśnie sie babo ciebie pytam...czy wolisz kobito czy chłopu :D

Posted

[quote name='justys95']Mówią, że to ja mam wackową...ale zaraz wszystko się wyjaśni :evil_lol: no właśnie sie babo ciebie pytam...czy wolisz kobito czy chłopu :D[/quote] [B]no a nie rozruzniasz mej plci? :P :roflt:oczywiscie ze kobito:cool1: :cool1: :cool1: [/B]

Posted

[quote name='*luthien*'][B]no a nie rozruzniasz mej plci? :P :roflt:oczywiscie ze kobito:cool1: :cool1: :cool1: [/B][/QUOTE]
ło...bo się aż spociłam od myślenia...:evil_lol:

Posted

Jesteś miriam?!

:cunao::drinking::laola::popcorn::chlup::kaffee_2::knajpa::drink1::beerchug::cunao::cunao::beerchug::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::cunao::laola::drinking::drinking::drinking::drinking::cunao::drinking::drinking::pepsi:

Posted

[CENTER]:cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao:

:drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking:

:pepsi::pepsi::pepsi::pepsi::pepsi::pepsi::pepsi::pepsi::pepsi::pepsi:[/CENTER]

Posted

[IMG]http://www.rotfl.ltd.pl/data/media/121/jvlmjy73.gif[/IMG]
[COLOR=Red][SIZE=6][FONT=Georgia][I][B]Wszystkiego najlepszego z okazji 200 stronki.[/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=Red][SIZE=6][FONT=Georgia][I][B][SIZE=4]:BIG: [/SIZE][/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=Red][SIZE=6][FONT=Georgia][I][B][SIZE=4]:tort: [/SIZE][/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=Red][SIZE=6][FONT=Georgia][I][B][SIZE=4]:cunao:[/SIZE][/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=Red][SIZE=6][FONT=Georgia][I][B]:laola:[/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=Red][SIZE=6][FONT=Georgia][I][B]:laola:[/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=Red][SIZE=6][FONT=Georgia][I][B][SIZE=4]Pozdrawiam Justynko i Nikusiu !!!:multi::loveu:[/SIZE]
[/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Posted

[quote name='Paulina_mickey']yeah 200 strona:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:[/quote]oł je....:multi:

[quote name='marzenna79'][IMG]http://www.rotfl.ltd.pl/data/media/121/jvlmjy73.gif[/IMG]
[COLOR=Red][SIZE=6][FONT=Georgia][I][B]Wszystkiego najlepszego z okazji 200 stronki.[/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=Red][SIZE=6][FONT=Georgia][I][B][SIZE=4]:BIG: [/SIZE][/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=Red][SIZE=6][FONT=Georgia][I][B][SIZE=4]:tort: [/SIZE][/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=Red][SIZE=6][FONT=Georgia][I][B][SIZE=4]:cunao:[/SIZE][/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=Red][SIZE=6][FONT=Georgia][I][B]:laola:[/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=Red][SIZE=6][FONT=Georgia][I][B]:laola:[/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=Red][SIZE=6][FONT=Georgia][I][B][SIZE=4]Pozdrawiam Justynko i Nikusiu !!!:multi::loveu:[/SIZE]
[/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR][/quote]Dziękujemy za te urocze łoczyska....:sweetCyb: