basia bonnie Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 [quote name='*luthien*'][B]Basiu puszcze ci teraz sygnala :cool1:[/B][/quote] dopsz :loveu: Quote
Mi. Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 [quote name='ß@$!@']dopsz :loveu:[/quote] [B]masz moj nr?[/B] Quote
Bewarka Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 [quote name='ß@$!@']aaaa nico :evil_lol:[/quote]No....:diabloti: [quote name='*luthien*'][B]Basiu puszcze ci teraz sygnala :cool1:[/B][/quote] No i co mi to do tego...:eviltong: [quote name='ß@$!@']dopsz :loveu:[/quote] nie dopsz :loveu: Quote
Mi. Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 [quote name='ß@$!@']jessst! :multi::multi::loveu:[/quote] [B]nio to dobrze :p[/B] Quote
Mi. Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 [quote name='justys95']No....:diabloti: No i co mi to do tego...:eviltong: nie dopsz :loveu:[/quote] [B]czemu nie dopsz niedobroto?:loveu: :loveu: :loveu: [/B] Quote
basia bonnie Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 [quote name='justys95']No....:diabloti: No i co mi to do tego...:eviltong: nie dopsz :loveu:[/quote] TO CI DO TEGO ZE CI GALERIE ZASMIECAMY :diabloti: [quote name='*luthien*'][B]nio to dobrze :p[/B][/quote] To super :multi: [quote name='*luthien*'][B]czemu nie dopsz niedobroto?:loveu: :loveu: :loveu: [/B][/quote] Bo ona jest INNA :diabloti: Quote
Bewarka Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 [quote name='*luthien*'][B]czemu nie dopsz niedobroto?:loveu: :loveu: :loveu: [/B][/QUOTE] A bo tak mi się....niepodoba :loveu: kobito...albo chłopu jeśli wolisz :diabloti: Quote
Mi. Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 [quote name='ß@$!@'] Bo ona jest INNA :diabloti:[/quote] [B]OBCY na naszej planecie!:tard: [/B] Quote
Bewarka Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 [quote name='ß@$!@']Bo ona jest INNA :diabloti:[/quote] "[COLOR=black]Ona[/COLOR] [COLOR=black]była[/COLOR] [COLOR=black]inna[/COLOR] świat [COLOR=black]na[/COLOR] [COLOR=black]nogi[/COLOR] [COLOR=black]wciąż[/COLOR] [COLOR=black]rzucała[/COLOR] [COLOR=black]ona[/COLOR] [COLOR=black]była[/COLOR] [COLOR=black]inna[/COLOR] [COLOR=black]ktoś[/COLOR] [COLOR=black]dziś[/COLOR] [COLOR=black]zadał[/COLOR] [COLOR=black]jej[/COLOR] [COLOR=black]ból[/COLOR] [COLOR=black]ona[/COLOR] [COLOR=black]była[/COLOR] [COLOR=black]inna[/COLOR] [COLOR=black]wciąż[/COLOR] [COLOR=black]miłości[/COLOR] [COLOR=black]tak[/COLOR] [COLOR=black]pragnęła[/COLOR] [COLOR=black]czy[/COLOR] [COLOR=black]pokocha[/COLOR] [COLOR=black]mnie[/COLOR] [COLOR=black]czy[/COLOR] [COLOR=black]serce[/COLOR] [COLOR=black]odda[/COLOR] [COLOR=black]mi[/COLOR] [COLOR=black]znów[/COLOR]" .....śpiewać mi się zachciało....:evil_lol: Quote
Mi. Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 [quote name='justys95']A bo tak mi się....niepodoba :loveu: kobito...albo chłopu jeśli wolisz :diabloti:[/quote] [B]czemu chlopu?[/B]:stupid: Quote
Bewarka Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 [quote name='*luthien*'][B]czemu chlopu?[/B]:stupid:[/QUOTE] Mówią, że to ja mam wackową...ale zaraz wszystko się wyjaśni :evil_lol: no właśnie sie babo ciebie pytam...czy wolisz kobito czy chłopu :D Quote
Mi. Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 [quote name='justys95']Mówią, że to ja mam wackową...ale zaraz wszystko się wyjaśni :evil_lol: no właśnie sie babo ciebie pytam...czy wolisz kobito czy chłopu :D[/quote] [B]no a nie rozruzniasz mej plci? :P :roflt:oczywiscie ze kobito:cool1: :cool1: :cool1: [/B] Quote
Bewarka Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 [quote name='*luthien*'][B]no a nie rozruzniasz mej plci? :P :roflt:oczywiscie ze kobito:cool1: :cool1: :cool1: [/B][/QUOTE] ło...bo się aż spociłam od myślenia...:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 [quote name='justys95']Mówią, że to ja mam wackową...ale zaraz wszystko się wyjaśni :evil_lol: no właśnie sie babo ciebie pytam...czy wolisz kobito czy chłopu :D[/quote] MIRIAM??!! Quote
Bewarka Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 [quote name='ß@$!@']MIRIAM??!![/QUOTE] co? :hmmmm: PS:200 strona!!! :roflt: Quote
basia bonnie Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Jesteś miriam?! __________________________________ :cunao::drinking::laola::popcorn::chlup::kaffee_2::knajpa::drink1::beerchug::cunao::cunao::beerchug::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::cunao::laola::drinking::drinking::drinking::drinking::cunao::drinking::drinking::pepsi: Quote
Mi. Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 [CENTER]:cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao: :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: :pepsi::pepsi::pepsi::pepsi::pepsi::pepsi::pepsi::pepsi::pepsi::pepsi:[/CENTER] Quote
Bewarka Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 [quote name='Pianka']Gratulacje 200 strony:multi:[/QUOTE] Dzięki!!! :multi: ...........:evil_lol: fajnie.... Quote
Paulina_mickey Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 yeah 200 strona:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
marzenna79 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [IMG]http://www.rotfl.ltd.pl/data/media/121/jvlmjy73.gif[/IMG] [COLOR=Red][SIZE=6][FONT=Georgia][I][B]Wszystkiego najlepszego z okazji 200 stronki.[/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=Red][SIZE=6][FONT=Georgia][I][B][SIZE=4]:BIG: [/SIZE][/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=Red][SIZE=6][FONT=Georgia][I][B][SIZE=4]:tort: [/SIZE][/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=Red][SIZE=6][FONT=Georgia][I][B][SIZE=4]:cunao:[/SIZE][/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=Red][SIZE=6][FONT=Georgia][I][B]:laola:[/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=Red][SIZE=6][FONT=Georgia][I][B]:laola:[/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR] [COLOR=Red][SIZE=6][FONT=Georgia][I][B][SIZE=4]Pozdrawiam Justynko i Nikusiu !!!:multi::loveu:[/SIZE] [/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR] Quote
Bewarka Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='Paulina_mickey']yeah 200 strona:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:[/quote]oł je....:multi: [quote name='marzenna79'][IMG]http://www.rotfl.ltd.pl/data/media/121/jvlmjy73.gif[/IMG] [COLOR=Red][SIZE=6][FONT=Georgia][I][B]Wszystkiego najlepszego z okazji 200 stronki.[/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=Red][SIZE=6][FONT=Georgia][I][B][SIZE=4]:BIG: [/SIZE][/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=Red][SIZE=6][FONT=Georgia][I][B][SIZE=4]:tort: [/SIZE][/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=Red][SIZE=6][FONT=Georgia][I][B][SIZE=4]:cunao:[/SIZE][/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=Red][SIZE=6][FONT=Georgia][I][B]:laola:[/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=Red][SIZE=6][FONT=Georgia][I][B]:laola:[/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR] [COLOR=Red][SIZE=6][FONT=Georgia][I][B][SIZE=4]Pozdrawiam Justynko i Nikusiu !!!:multi::loveu:[/SIZE] [/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR][/quote]Dziękujemy za te urocze łoczyska....:sweetCyb: Quote
Marzenuś Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 O, święto jakieś widzę... :p to przycupnę tu na moment :D Gatuluję 200 strony :cunao::cunao::cunao: :beerchug::beerchug: Quote
Recommended Posts