Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oj!
już wszyscy śpią!
a ja chciałam powiedzieć że Nika ma fajne uszka!
i jak moja Nuka zawitała u mnie w domu to też jej się takie zapowiadały.
ale niestety z wiekiem jej sie podniosły.
Najpierw jedno, później drugie.
potem jedno jej klapło... i na odwrót
A teraz ma stojące.
a tak chciałam żeby miała takie terierkowate.
no ale cóż-....tego nie zmienię i jej też nie:)

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ß@$!@']a ja sobie nie współczuje:roll:[/quote]
boshe dziewczyny o czym wy rozmawiacie..:shake:
ja mam 20 lat nie pije ani nie pale nie wspminając już o narkotykach czy innych uzywkach...mnie to nie kręci nie warto a można tylko sobie zaszkodzić wiem bo widze co sie teraz z ludźmi dzieje...to straszne:roll:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']boshe dziewczyny o czym wy rozmawiacie..:shake:
ja mam 20 lat nie pije ani nie pale nie wspminając już o narkotykach czy innych uzywkach...mnie to nie kręci nie warto a można tylko sobie zaszkodzić wiem bo widze co sie teraz z ludźmi dzieje...to straszne:roll:[/QUOTE]
to tak jak ja...nigdy bym czegoś takiego nie zrobiła :roll: różnica jest tylko taka, że ja mam 12 lat :) ale zdanie o tym takie samo jak ty :D

Posted

Dzien dobry!
[quote name='Paulina_mickey']mnie to nie kręci nie warto a można tylko sobie zaszkodzić wiem bo widze co sie teraz z ludźmi dzieje...to straszne:roll:[/quote]
Tu sie zgadzam w 100% ;)

Posted

[quote name='ß@$!@']Paulina nie bój sie:eviltong: my sobie tylko tak gadamy:roll: nom... Justyśka to wąchasz kleju!!:diabloti:[/QUOTE]
może kiedy indziej :diabloti: narazie miałam rysować i jakoś mi nie wychodzi :roll:

Posted

Witam :multi: . Przyszłam odwiedzić Nikusię a tu takie tematy :shake: . Nieładnie. Ja ogólnie jestem straszną przeciwniczką narkotyków (mojego faceta wyciągałam z tego g.. parę lat temu i mam straszne uprzedzenie :angryy: do dragów).

Posted

[quote name='justys95']to tak jak ja...nigdy bym czegoś takiego nie zrobiła :roll: różnica jest tylko taka, że ja mam 12 lat :) ale zdanie o tym takie samo jak ty :D[/quote]
Tu się z wami zgadzam. :)

Cześć Justyś ;)

Posted

Macie tu nowe zdjęcie Niki...żebyście się nie nudzili :) a za chwile pokaże wam moją jeszcze nie zrobioną przeróbe :eviltong:

[IMG]http://images22.fotosik.pl/5/ef2ae87564323c13med.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='justys95']Macie tu nowe zdjęcie Niki...żebyście się nie nudzili :) a za chwile pokaże wam moją jeszcze nie zrobioną przeróbe :eviltong:

[IMG]http://images22.fotosik.pl/5/ef2ae87564323c13med.jpg[/IMG][/quote]
[COLOR=Magenta][SIZE=3][FONT=Arial Black][B]Justynko ! :loveu::loveu::loveu: Witam Was dzisiaj już nie zimowo... u nas odwilż... Miziu,miziu dla ślicznej Nikusi :loveu: od Marzenusi :evil_lol:. Pozdrowionka !

[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Posted

Czeeść :buzi:

Moge jeszcze na chwilę powrócić do tego tematu ??

[quote name='Samturia']Baśka nawet o tym niemyśc
[COLOR=Red] sporo przeszłąm i wiem co używki robią z ludźmi.[/COLOR].. :-( nie chciałabym żebyś byłą takim menelem jak niektórzy z mojej byłej klasy :-([/QUOTE]

[COLOR=Red]Samturio możesz mi to wytłumaczyć bo nie bardzo kumam... czego już próbowałaś ??

[COLOR=Black]B@$!@ bierzesz?? marycha, prochy.. no no... widze że szalejesz....[/COLOR]
[/COLOR]

Posted

[quote name='Samturia']Justyni dzisiaj raczej nie będzie ma jakieś problemy z netem ;( jutro już powinna być :)[/quote]
dziękuje :) na szczęście dziś już mam internet :D zrobiłam wczoraj zdjęcia Niki i zrzuciłam na kompa i nie oddzieliłam z tymi co były i taraz nie pamiętam które były a które nie...:roll::mad: