małyskrzat Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 oj! już wszyscy śpią! a ja chciałam powiedzieć że Nika ma fajne uszka! i jak moja Nuka zawitała u mnie w domu to też jej się takie zapowiadały. ale niestety z wiekiem jej sie podniosły. Najpierw jedno, później drugie. potem jedno jej klapło... i na odwrót A teraz ma stojące. a tak chciałam żeby miała takie terierkowate. no ale cóż-....tego nie zmienię i jej też nie:) Quote
Paulina_mickey Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='ß@$!@']a ja sobie nie współczuje:roll:[/quote] boshe dziewczyny o czym wy rozmawiacie..:shake: ja mam 20 lat nie pije ani nie pale nie wspminając już o narkotykach czy innych uzywkach...mnie to nie kręci nie warto a można tylko sobie zaszkodzić wiem bo widze co sie teraz z ludźmi dzieje...to straszne:roll: Quote
basia bonnie Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Paulina nie bój sie:eviltong: my sobie tylko tak gadamy:roll: nom... Justyśka to wąchasz kleju!!:diabloti: Quote
Bewarka Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='Paulina_mickey']boshe dziewczyny o czym wy rozmawiacie..:shake: ja mam 20 lat nie pije ani nie pale nie wspminając już o narkotykach czy innych uzywkach...mnie to nie kręci nie warto a można tylko sobie zaszkodzić wiem bo widze co sie teraz z ludźmi dzieje...to straszne:roll:[/QUOTE] to tak jak ja...nigdy bym czegoś takiego nie zrobiła :roll: różnica jest tylko taka, że ja mam 12 lat :) ale zdanie o tym takie samo jak ty :D Quote
basia bonnie Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 A no... ja mam inne zdanie.. to pewnie dlatego...:roll: Quote
g_o_n_i_a Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Dzien dobry! [quote name='Paulina_mickey']mnie to nie kręci nie warto a można tylko sobie zaszkodzić wiem bo widze co sie teraz z ludźmi dzieje...to straszne:roll:[/quote] Tu sie zgadzam w 100% ;) Quote
Bewarka Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='ß@$!@']Paulina nie bój sie:eviltong: my sobie tylko tak gadamy:roll: nom... Justyśka to wąchasz kleju!!:diabloti:[/QUOTE] może kiedy indziej :diabloti: narazie miałam rysować i jakoś mi nie wychodzi :roll: Quote
Samturia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Baśka nawet o tym niemyśc sporo przeszłąm i wiem co używki robią z ludźmi... :( nie chciałabym żebyś byłą takim menelem jak niektórzy z mojej byłej klasy :( Quote
basia bonnie Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 ja jak coś to prochy, marycha itp.:p NIE STRZYKAWKI:shake: Quote
Bewarka Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 ło Boże...ja [B]NIGDY[/B] nic takiego!!! A w środe lub w czwartek pojade do Krakowa na "Rysia" :D Quote
*Monia* Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Witam :multi: . Przyszłam odwiedzić Nikusię a tu takie tematy :shake: . Nieładnie. Ja ogólnie jestem straszną przeciwniczką narkotyków (mojego faceta wyciągałam z tego g.. parę lat temu i mam straszne uprzedzenie :angryy: do dragów). Quote
Xiara Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='justys95']to tak jak ja...nigdy bym czegoś takiego nie zrobiła :roll: różnica jest tylko taka, że ja mam 12 lat :) ale zdanie o tym takie samo jak ty :D[/quote] Tu się z wami zgadzam. :) Cześć Justyś ;) Quote
Bewarka Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 A hej siostro! :) właśnie daje do konkursu zdjęcia...:D Quote
Bewarka Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Macie tu nowe zdjęcie Niki...żebyście się nie nudzili :) a za chwile pokaże wam moją jeszcze nie zrobioną przeróbe :eviltong: [IMG]http://images22.fotosik.pl/5/ef2ae87564323c13med.jpg[/IMG] Quote
marzenna79 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 [quote name='justys95']Macie tu nowe zdjęcie Niki...żebyście się nie nudzili :) a za chwile pokaże wam moją jeszcze nie zrobioną przeróbe :eviltong: [IMG]http://images22.fotosik.pl/5/ef2ae87564323c13med.jpg[/IMG][/quote] [COLOR=Magenta][SIZE=3][FONT=Arial Black][B]Justynko ! :loveu::loveu::loveu: Witam Was dzisiaj już nie zimowo... u nas odwilż... Miziu,miziu dla ślicznej Nikusi :loveu: od Marzenusi :evil_lol:. Pozdrowionka ! [/B][/FONT][/SIZE][/COLOR] Quote
Bewarka Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 hejo!!A ja się zegnam bo dziś już chyba nie przyjde :( Quote
:: FiGa :: Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Cześc Justynko ;) Przepraszam że Ci nie odpisałam, mam pakiet na smsy do heyah i zero na koncie :shake: Super fotka Niki :loveu: I oczywiście przeróbka mile widziana :razz: Quote
Samturia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Justyni dzisiaj raczej nie będzie ma jakieś problemy z netem ;( jutro już powinna być :) Quote
anka11 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 hejka :D boshee ile fotek :loveu::loveu::loveu: sliczne ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Czeeść :buzi: Moge jeszcze na chwilę powrócić do tego tematu ?? [quote name='Samturia']Baśka nawet o tym niemyśc [COLOR=Red] sporo przeszłąm i wiem co używki robią z ludźmi.[/COLOR].. :-( nie chciałabym żebyś byłą takim menelem jak niektórzy z mojej byłej klasy :-([/QUOTE] [COLOR=Red]Samturio możesz mi to wytłumaczyć bo nie bardzo kumam... czego już próbowałaś ?? [COLOR=Black]B@$!@ bierzesz?? marycha, prochy.. no no... widze że szalejesz....[/COLOR] [/COLOR] Quote
Bewarka Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 [quote name='Samturia']Justyni dzisiaj raczej nie będzie ma jakieś problemy z netem ;( jutro już powinna być :)[/quote] dziękuje :) na szczęście dziś już mam internet :D zrobiłam wczoraj zdjęcia Niki i zrzuciłam na kompa i nie oddzieliłam z tymi co były i taraz nie pamiętam które były a które nie...:roll::mad: Quote
Bewarka Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 No i zapomniałam...oto przeróba :D [IMG]http://img338.imageshack.us/img338/7607/lasranypq7.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts