_ChiQuiTa_ Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Heloł :) Nikusia jest cudna i ciesze się ze podarowałas jej ciepły domek ;) Strasznie mi przypomina na niektórych zdjeciach moja Tine :) Sa bardzo podobne :) Alynkaaa sie juz pytała ile waży Twoja sunia ale chyba nie doczytałam :oops: pieknie :) zwłaszcza tu mi przupomina moją :) też uwielbia w poscieli leżeć :D:D:D:D Quote
Bewarka Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 [LEFT]No właściwie Nika leży na łóżku tylko czasem jak jej pozwole (np.przy robieniu zdjęć lub gdy czytam książkę) ale myśle, że jak mnie nie ma ona tam się wyleguje...;):razz:;) [/LEFT] Quote
Alynkaaa Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 no to moja to w lozkQ spi razem ze mna:)bo to moje dzieciatko jest...:) no i justynko zdradz nam ile wazy twoja sunia i jaka jest duza bo my to z Edytka z ciekawosci umrzemy:) Quote
Bewarka Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 [LEFT]To umierajcie...:evil_lol:...A tak prawde mówiąc nie wiem dokładnie(ile waży)...dawno jej nie ważyłam a od adopcji dużo przytyła...i nadal tyje :evil_lol:...ale wiem, ze od łapek do czubka głowy ma prawie 40 cm. [/LEFT] Quote
Alynkaaa Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='justys95']To umierajcie...:evil_lol:...A tak prawde mówiąc nie wiem dokładnie(ile waży)...dawno jej nie ważyłam a od adopcji dużo przytyła...i nadal tyje :evil_lol:...ale wiem, ze od łapek do czubka głowy ma prawie 40 cm. uu to wzrostem cos jak moja malpka:) moja wazy 7kg:eviltong: gluuubasek maly:) a moze jakies fotki????:eviltong: :) Quote
Bewarka Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 [LEFT]musielibyście poczekać, bo nie mam pod ręką ani aparatu (to akurat normalne), ani komórki...:cool3: ale fajnie, że chcecie oglądać, za pół godziny (albo nawet mniej) powinnam mieć zdjęcia... [/LEFT] Quote
Ola&Kora Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Dzieńdoberek :p Ale śliczna sunia :loveu: :loveu: :loveu: Normalnie tylko ją przytulić i miziać bez końca :p :p :p Śliczna foteczka :p Quote
Bewarka Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 [LEFT]dzięęki wielkie...jak czasem nią zobacze to powstrzymać sie nie moge od glaskania i przytulania...:lol::oops::loveu: [/LEFT] Quote
Bewarka Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 [LEFT]Własnie jestem w szkole...na informatyce...;/[/LEFT] Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Heyyy :) o ak ja bym chciała mieć infotrmatyke ale nie mam :shake: Czekam z niecierpliwoscia na foteczki i zważ tego kluseczka swojego :) bo jak narazie to Tina najmniej waży ( ale nie dlatego że zabiedzona jest) :D:D a wzrost to mniej wiecej ten sam :) Quote
Bewarka Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 [LEFT]Poczekajcie troche...bo za pół godzinki będe miec zdjęcia :lol: [/LEFT] Quote
Bewarka Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 No to daje (prosze je nacisnąć aby powiększyć, gdyż są zbyt wielkie, aby je tu wkleić): A tu z jej ulubioną zabawką ;) A tu jej się oczy świecą: Potem dodam więcej, bo teraz czasu niemam :lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Hey śliczne zdjenia... nie no ale ona mi moją Tine przypomina :loveu: :loveu: cuuuuudo :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alynkaaa Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 heeeeeeeeeeeeejooooo:) co tam jak tam???? kiedy nowe foteczki??? <juz przylazla i zrzedzi cooo??>:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Bewarka Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Kiedy zdjęcia?!? Już!!!:pdZIWnE RObIe Te ZDJęCIa...:razz::evil_lol:Robiłam je gadając na dogomanii... Nika leżała wtedy na moich kolanach A teraz w przedpokoju na górze... A tu na posłanku... ...z ulubionym misiem/zabawką I tu też z misiem...tyle, że na dywanie... I na schodach... Quote
Ola&Kora Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Ale słodko wygląda z tym misiem :loveu: :loveu: Ale jej lartary błyszczą :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
DiDDlina85 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Śliczny piesio:)..i na pewno baardzo kochany:) Pozdrowionka!!! Quote
Bewarka Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 DiDDlina85 napisał(a):Śliczny piesio:)..i na pewno baardzo kochany:) No śliczny i kochany tak, napewno...chyba, ze zrobi bałagan... PS:Jakby co to jest ona :lol: Quote
Alynkaaa Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 hej laseczka:) no to czekam no foke Niki taka jak ma Figa ..mowilam ze sa podobne:) normalnie trzeba urasowic naszie pieski bo coraz wiecej widze takich podobnych:) 3m sie cieplutko buziaki:******** Quote
Alynkaaa Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 ps. normalnie sliczne foto i tu wyglada jak Fifi tylko czarniutka:) Quote
Bewarka Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Hejka!!!Z tydzień temu robiłam zdjęcia, ale nie zdążyłam ich dodać...zaraz je tu wkleję...:lol: Quote
Bewarka Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 No to wklejam... A tu po ziewaniu chciała się oblizać...niepotrzebnie na kadr weszła moja ręka...ale inaczej się nie dało...:lol: A tu mój mały śpioszek... Szary świat... A tu z rameczką (funkcja aparatu/telefonu a nie programowi komputerowemu dlatego taka "gorsza") A tu troszke mniejsze zdjęcia... I jak wam się podobają??? PS:Niedawno pożyczyłam aparat, więc będą nowe, lepsze zdjęcia, ale dopiero za pare dni, (musze mieć kabel, a te są niestety z komórki...) Quote
Chanelle Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [SIZE="1"]Śliczna psina :loveu: Zapraszamy do nas, link w sygnaturze :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 jejku piekne te nowe foteczki jaka ona jest cudowna :D najlepsza fota z swiecącymi oczetami ::D:D:D:D Quote
Recommended Posts