Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Heloł :)
Nikusia jest cudna i ciesze się ze podarowałas jej ciepły domek ;)

Strasznie mi przypomina na niektórych zdjeciach moja Tine :)
Sa bardzo podobne :)

Alynkaaa sie juz pytała ile waży Twoja sunia ale chyba nie doczytałam :oops:

pieknie :) zwłaszcza tu mi przupomina moją :) też uwielbia w poscieli leżeć :D:D:D:D

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[LEFT]No właściwie Nika leży na łóżku tylko czasem jak jej pozwole (np.przy robieniu zdjęć lub gdy czytam książkę) ale myśle, że jak mnie nie ma ona tam się wyleguje...;):razz:;)
[/LEFT]

Posted

[LEFT]To umierajcie...:evil_lol:...A tak prawde mówiąc nie wiem dokładnie(ile waży)...dawno jej nie ważyłam a od adopcji dużo przytyła...i nadal tyje :evil_lol:...ale wiem, ze od łapek do czubka głowy ma prawie 40 cm.
[/LEFT]

Posted

[quote name='justys95']

To umierajcie...:evil_lol:...A tak prawde mówiąc nie wiem dokładnie(ile waży)...dawno jej nie ważyłam a od adopcji dużo przytyła...i nadal tyje :evil_lol:...ale wiem, ze od łapek do czubka głowy ma prawie 40 cm.

uu to wzrostem cos jak moja malpka:) moja wazy 7kg:eviltong: gluuubasek maly:)
a moze jakies fotki????:eviltong: :)

Posted

[LEFT]musielibyście poczekać, bo nie mam pod ręką ani aparatu (to akurat normalne), ani komórki...:cool3: ale fajnie, że chcecie oglądać, za pół godziny (albo nawet mniej) powinnam mieć zdjęcia...
[/LEFT]

Posted

Heyyy :)
o ak ja bym chciała mieć infotrmatyke ale nie mam :shake:
Czekam z niecierpliwoscia na foteczki i zważ tego kluseczka swojego :) bo jak narazie to Tina najmniej waży ( ale nie dlatego że zabiedzona jest) :D:D

a wzrost to mniej wiecej ten sam :)

Posted

No to daje (prosze je nacisnąć aby powiększyć, gdyż są zbyt wielkie, aby je tu wkleić):

A tu z jej ulubioną zabawką ;)

A tu jej się oczy świecą:

Potem dodam więcej, bo teraz czasu niemam :lol:

Posted

Kiedy zdjęcia?!? Już!!!:pdZIWnE RObIe Te ZDJęCIa...:razz::evil_lol:Robiłam je gadając na dogomanii... Nika leżała wtedy na moich kolanach

A teraz w przedpokoju na górze...

A tu na posłanku...

...z ulubionym misiem/zabawką

I tu też z misiem...tyle, że na dywanie...

I na schodach...

Posted

DiDDlina85 napisał(a):
Śliczny piesio:)..i na pewno baardzo kochany:)

No śliczny i kochany tak, napewno...chyba, ze zrobi bałagan...

PS:Jakby co to jest ona :lol:

Posted

hej laseczka:)
no to czekam no foke Niki taka jak ma Figa ..mowilam ze sa podobne:)
normalnie trzeba urasowic naszie pieski bo coraz wiecej widze takich podobnych:)
3m sie cieplutko buziaki:********

Posted

No to wklejam...

A tu po ziewaniu chciała się oblizać...niepotrzebnie na kadr weszła moja ręka...ale inaczej się nie dało...:lol:

A tu mój mały śpioszek...

Szary świat...
A tu z rameczką (funkcja aparatu/telefonu a nie programowi komputerowemu dlatego taka "gorsza")

A tu troszke mniejsze zdjęcia...

I jak wam się podobają???

PS:Niedawno pożyczyłam aparat, więc będą nowe, lepsze zdjęcia, ale dopiero za pare dni, (musze mieć kabel, a te są niestety z komórki...)