Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ola164']W Słomnikach tez jest dobra klinika. Maja tanio a zabiegi robią dobrze... Ja tam dojeżdżam z Kor, ale to tylko na szczepienia, odrobaczenia czy jak coś jest nie tak... Ale do sterylizacji wolę do Krakowa... Może i tam gdzie chcemy jest drożej, ale wole mieć niemal pewność... Każda narkoza to przecież ryzyko, a Kora ma do tego przepuklinę która niestety wymaga operacji...[/quote]
Na pewno lepiej wydac wiecej i ew. miec wieksza pewnosc ale sorry nie sadze zeby cie bylo stac na zabieg za 2500 zl. i tu nie ma nic do rzeczy zarobki bo moje nie sa wieksze niz typowe w pl

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pestka']Hej środowo :D[/quote]
Hej czwartkowo xD
[quote name='Pusiakowa']hej.:)
jak pogoda?:lol:[/quote]
Cześć! Wczoraj było ciepło, ale nie słonecznie, a dzisiaj grzeje że hoho. Ale fajnie, bo ja jestem z natury biała i mało używam słońca to dzisiaj trochę poleżałam na balkonie z książką. :) Co mi nie daje dużo efektów niestety, ale cóż...:eviltong:
[quote name='deer_1987']Na pewno lepiej wydac wiecej i ew. miec wieksza pewnosc ale sorry nie sadze zeby cie bylo stac na zabieg za 2500 zl. i tu nie ma nic do rzeczy zarobki bo moje nie sa wieksze niz typowe w pl[/quote]
Deer, u nas sterylka jest dosyć 'tania' jeśli porównać do was. U mojej wetki mała suczka kosztuje gdzieś chyba 130zł, słyszałam o stówie za berneńczykę w okolicach Szczecina (! a duże psy=drożej), a RC śpiewali coś 200-250zł u dobrego weta, ale wiadomo, okolice Wawy...Ceny są zróżnicowane, ale ja ufam tylko swojej wetce, ile by nie brała.

Posted

Cieszę się, że u mnie w końcu nie ma zastoju w galerii... :kiss_2: :multi:

[quote name='Foxowa']Hej, hej :loveu:
Co tam u was dzisiaj? :cool3:[/quote]
Hej, dobrze, dzięki! :D Wylegujemy się cały dzień, ale siedzę jak na szpilkach, bo nie chcę iść dziś do dentysty :-( Mama miała z dentystką gadać, nie wiem czy mam przyjść dziś czy jutro, zadzwoni. Wolę jutro :diabloti: Ogólnie powiedziała mi dentystka jak byłam wcześniej, jakieś 1,5 mies. temu, że prawdopodobnie będę musiała chodzić do 18-go roku życia do kontroli co 3 miesiące, bo mam słabe zęby :placz:
[quote name='Ola164']Ja za Tinę dałam 200 zł...
Za Kor będzie mniej bo mały pies...[/quote]
W ogóle ty masz bliżej, ja nie będę sie tłuc godzine z obolałym psem do domu z Krakowa... :eviltong:

Posted

[quote name='Bewarka']

W ogóle ty masz bliżej, ja nie będę sie tłuc godzine z obolałym psem do domu z Krakowa... :eviltong:[/quote]

Też prawda... :razz:

Posted

Cześć :hand:

Oj, dentysta, złe słowo :evil_lol: Nigdy nie lubiłam chodzić do dentysty, odkąd pamiętam. Jak byłam mała, to zraził mnie do siebie pewien dentysta i od tamtej pory strasznie boję się chodzić. Zawsze idę trzęsąc się niemal, a słabe zeby ez mam, nawet kilka plomb mam :evil_lol:

Posted

Oj ja nienawidze dentysty :oops:
Jak miałam 7 lat miałam wszystkie 5 wywywane, tak bolało że coś :placz:
A korzenie byly jak łopaty grube i takie wygięte :angryy::angryy:

Posted

tylko nie dentysta! :shake: :mad: :diabloti:
nienawidzę tam chodzić, jak jestem pod gabinetem, to chcę tylko jedno: uciec stamtąd :diabloti::evil_lol:

dawaj e[B]N[/B]kę!

Posted

[quote name='Pusiakowa']hej
dawno was u nas nie bylo.
a jak tam z twoja opalenizna? nadal biala?[/quote]Już nadrobiłam...:siara:
Brat sie śmieje, że ze jak robiłam mąke to chyba sie młyn zepsuł :cool3: :eviltong:

[quote name='Pestka']Fotki jakieś będa moze niedługo? [/quote]
Jakieś na pewno ;]
[quote name='Cavy']Cześć :hand:

Oj, dentysta, złe słowo Nigdy nie lubiłam chodzić do dentysty, odkąd pamiętam. Jak byłam mała, to zraził mnie do siebie pewien dentysta i od tamtej pory strasznie boję się chodzić. Zawsze idę trzęsąc się niemal, a słabe zeby ez mam, nawet kilka plomb mam [/quote]Hej!
Mnie nie zraził, ale i tak na samą myśl zęby mnie bolą... :shake: :lol:

[quote name='Foxowa']Oj ja nienawidze dentysty
Jak miałam 7 lat miałam wszystkie 5 wywywane, tak bolało że coś
A korzenie byly jak łopaty grube i takie wygięte [/quote]Mi ogółem zęby wypadały kiedy chciały i ile chciały. Tylko jednego mi wyrywała i więcej bym się na to nie zgodziła...:evil_lol:

[quote name='Klaudysiaczek']'Żółwik', bo ja też nienawidzę chodzić do dentysty czy ortodonty, no ale cóż, muszę chodzić .
A ogółem to jestem za fotkami xd (dawno nie widziałam Nikusi) [/quote]
Witam :multi: Tak przy okazji jednak idę dopiero w środę :diabloti: Co wcale nie jest pocieszające, ale i tak wolę później, hihi...

[quote name='Pusiakowa']ja tez nie lubie.jak wierci tym w zebie, auuu. az czuje to na samo wspomnienie.
no wlasnie, daj nikusie :multi:[/quote]Dokłanie :razz:
Ok. :eviltong:

[quote name='jmw']tylko nie dentysta!
nienawidzę tam chodzić, jak jestem pod gabinetem, to chcę tylko jedno: uciec stamtąd

dawaj e[B]N[/B]kę![/quote]Mnie jakoś nie ciągnie do uciekania, ale jak tam siedzę to pocę się jak dziki osioł. :roll: :lol: Dopiero jak jestem w domu to czuję ulgę - jakby miała mi coś robić w drodze. :evil_lol:

Yhy, coś dam z dziś.

[quote name='Asiaczek']Taki foteczki to ja lubię!:loveu:
[URL]http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/8-7.jpg?t=1248719364[/URL]

Pzdr.[/quote]Thx:loveu: Asiaczki są jednym z najstarszych moich gości, którzy nadal tu wchodzą :multi:

Z dzisiaj ;) Niestety nadal nie mam nowych baterii, więc nie mogę zaszaleć. :roll:
[IMG]http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/1-14.jpg?t=1249158029[/IMG]

[IMG]http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/2-14.jpg?t=1249158030[/IMG]

[IMG]http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/3-13.jpg?t=1249158031[/IMG]

[IMG]http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/4-11.jpg?t=1249158031[/IMG]
Dziś moja [przyszywana] babcia uśpiła 17/18-letniego Daktyla, przygarniętego z ulicy gdy miał ok.3 lat. Nie mógł już chodzić, wchodzić i schodzić po schodach -co w bloku na 3 piętrze przy samotnej osobie, która ledwo sama wchodzi jest wręcz męczące. Miał nowotwór. Nie było sensu, żeby się męczył, bo było zamiast coraz lepiej to gorzej. [']
[IMG]http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/frfg.jpg?t=1249159322[/IMG]
Musiałam niestety usunąć emoty, bo max 30 ;|