aga616 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Ktoś się wybiera? Zgłoszenia do jutra: [URL]http://nvpresov.slovakiadog.eu/[/URL] Quote
Bardotka Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Oooooo jakby ktos z Warszawki albo przez jechal to ja bym sie chetnie zalapala - dajcie glos ;) Quote
aga616 Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 [quote name='Elitesse']ja juz zgloszona[/QUOTE] my też! płacisz na miejscu? Quote
Elitesse Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 na stronie pojawila sie statystyka zgloszen no i do 16.08 przedluzony przyjmowanie zgloszen Quote
pawelg Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Kliknij w link w poscie rozpoczynajacym ten temat ;) mnie zastanawia jedno, bo tam nie jest to jasno napisane...czy na tej wystawie jest przyznawany tytul Zwyciezca Slowacji na plec? Czy tylko za wygranie rywalizacje w psach doroslych? Dotyczy to juniorow (w juniorach i juniorkach, czy tylko za Zw. Ml.?) i pieskow doroslych ;) ktos wie? Quote
Genia Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Przedłuzono do 16.08. Ja wstępnie wysłaląm e-mailem dane suki. Jutro wysyłam polecony z dokumentami. Tylko czy mi uznają zgłoszenie jak dojdzie po tym 2 terminie ? Cz ktos jest chetny,zeby mnie zabrac z ok. Warszawy z małą suką terierem tybetanskim ? Oczywiscie dopłacam do kosztów przejazdu . Quote
pawelg Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Genia my jedziemy z Czestochowy, mozesz sie z nami zabrac ;) Za ktos odpowiedz na moje pytanie, ktore zadalem troche wyzej? Quote
Genia Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Zobaczymy czy mnie przyjmą .Moze ktos z ok. Warszawy bedzie miał miejsce bo ja mam daleko do Czestochowy . Mam z Velkiej Idy ich zgłoszenie gdzie jest napisane- Narodna Wystawa Psov Presov 11.09.2011 CAC-SR,CAJC,Winner of Slovakia 2011 Quote
pawelg Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 I sie dowiedzialem ;) junior/juniorka otrzymuja tytul Ml. Zw. Slowacji za JCAC. A w psach doroslych ten tytul przyznawany jest jeden na plec :) Quote
dayda Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Poszukuje transportu z Krakowa dla 1 osoby + pies Proszę o pomoc :) Quote
aniaDark Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 [quote name='dayda']Poszukuje transportu z Krakowa dla 1 osoby + pies Proszę o pomoc :)[/QUOTE] Duży ten piesek? Będę przejeżdżać przez Kraków, to mogłabym zabrać, tyle, że my jedziemy już w sobotę rano, bo mamy dzień wcześniej ekstra wystawę ;) więc trzeba wliczać się w nocleg. Quote
pawelg Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 [quote name='aniaDark']Duży ten piesek? Będę przejeżdżać przez Kraków, to mogłabym zabrać, tyle, że my jedziemy już w sobotę rano, bo mamy dzień wcześniej ekstra wystawę ;) więc trzeba wliczać się w nocleg.[/QUOTE] jaka wystawe? klubowke? Quote
Elitesse Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 znowu przedluzyli termin przyjmowania zgloszen Quote
aniaDark Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='pawelg']jaka wystawe? klubowke?[/QUOTE] Specjalna klubowa ;) Dayda, briard by się zmieścił, ale jak nie reflektujesz, to trudno. Quote
jovi Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='Elitesse']znowu przedluzyli termin przyjmowania zgloszen[/QUOTE] Cwaniaczki, dali statystykę i znowu przedłużyli termin, kusiciele :) Quote
pawelg Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 I niektorzy, widzac, ze nie maja konkurencji, zglosili swojego psa, zeby wywalczyc ten tytul ;) hehe, fajnie :) Quote
nadpilickiebestyjki Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 mam miejsce dla trzech osób z małymi psami albo średnimi - jadę z Białobrzegów koło Radomia trasą krakowską, jak ktoś z Warszawki to może podjechać jak coś to pisać na maila bestia70(at)wp.pl - mam też tak samo miejsca na Białystok, jadę przez Warszawkę Quote
maciek_axa Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Mamy miejsce dla jednej osoby z małym psem do Presova. Jedziemy na jeden dzień (niedziela), i wracamy też w niedziele. Jedziemy z Inowrocławia i prawdopodobnie bedziemy kireowac sie trasą Inowrocław-Konin-Łódź-Kielce-Presov (może ulec zmianie). Jeżeli ktoś chetny z kujawskiego/wlkp bądź po drodze... zapraszamy :) Quote
aniaDark Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Oferta wciąż aktualna (1 osoba, no 2 też dadzą radę, ale będzie już ciasno, z małymi lub średnimi psami, ewentualnie 1 większy). Całkowity koszt wycieczki w miłym gronie to ok. 250 zł (przejazd w obie strony z winietkami, nocleg i wyżywienie) :smile: Mogę podjechać i zabrać sprzed drzwi zamieszkania :smile: Serdecznie zapraszam. Wyjeżdżam dzień wcześniej, Ty możesz się zabrać z nami. Odpoczniesz ze swoim pupilem/pupilami i na następny dzień wypoczęci, w świetnej formie się pokażecie na niedzielnej wystawie :smile: Quote
gorwin Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Będę w sobotę w Warszawie na wystawie, z Warszawy jadę do Presova. Mogę kogoś wziąć ze sobą tam i z powrotem. Koszty na pół, samochód w miarę duży i ekonomiczny. Quote
Recommended Posts