panbazyl Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 dokładnie. Wiesz, jeden z przymrużeniem oka to traktuje a dla drugiego to esencja zycia dla jego psów (raczej koszmar). Nigdy nie wiesz z kim masz zaszczyt konwersować. I fajnie jeśli traktujesz to jako kurioza, ale skoro takie produkty pojawiają się w handlu, znaczy tylko tyle, że są ludzie którzy to kupują, bo przecież tylko idiota produkuje coś dla samej produkcji (pomijam polskich rolników, ale dla nich takie zachowanie to historyczne hobby). a na wątek barfowy zapraszam - jest bardzo fajny tak jak pisze Yuki. Quote
yuki Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [url]http://www.dogomania.pl/threads/6908-Barf[/url] zapraszamy ;) Quote
panbazyl Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 dzięki yuki za linka, ja dopiero teraz na necie :) Mialam burzę, deszcz i prądu nie było.... Quote
chau Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 dla mnie osobiście to lekka przesada, no ale jakoś nigdy nie byłam i prawdopodobnie nie będę zwolenniczką psów wystawowych, tego całego farbowania, kręcenia, papilotowania no i... woda toaletowa dla psa? No cóż, kocham psy i własnie dlatego wydaje mi się, że mój pies by mi nie wybaczył gdybym mu coś takiego zrobiła :P Quote
Martens Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 [quote name='chau']nigdy nie byłam i prawdopodobnie nie będę zwolenniczką psów wystawowych, tego całego farbowania, kręcenia, papilotowania[/QUOTE] Przecież farbowanie czy kręcenie włosów jest zabronione na wystawach :roll: A papiloty są po to, żeby psu nie zniszczyła się sierść i mógł sobie swobodnie w domu poszaleć, a nie siedzieć na poduszce, bo włos się połamie. Ale tak to jest, zazwyczaj im ktoś mniej wie na temat, tym bardziej ogniście się sprzeciwia ;) Quote
panbazyl Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 [quote name='Martens'][B]Przecież farbowanie czy kręcenie włosów jest zabronione na wystawach[/B] :roll: A papiloty są po to, żeby psu nie zniszczyła się sierść i mógł sobie swobodnie w domu poszaleć, a nie siedzieć na poduszce, bo włos się połamie. Ale tak to jest, zazwyczaj im ktoś mniej wie na temat, tym bardziej ogniście się sprzeciwia ;)[/QUOTE] no bez przesady, to jak wyjde z takimi poczochranymi na ring :diabloti: Quote
Recommended Posts