Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 644
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczynki, ogłosiłam trzeci bazarek dla Zefirka, ale na razie kiepsko się rozkręca:-( ale widzę, że wszystkie aukcje ostatnio słabawo... pomyslę,co by można jeszcze dodać

Posted

agnes34 napisał(a):
Dzwonilam do hoteliku w Szopienicach i dzień pobytu kosztuje 21 zł , miejsca są wolne bo konczą sie feriie ale to miesięcznie wychodzi ok 630zł:placz: :placz:

rozumiem, że w klinice nie może zostać?

Posted

Asiaf , dziękujemy z całego serca:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: !
Jak zapłacimy to może ale on tam siedzi w małej klatce no może tyle , że może się wyprostować ale to żadne luksusy , owszem ma ciepło no i jedzenie ale z ludźmi kontaktu mało , tyle tylko co na spacer z nami no i może krótkie spacery z pracownikami. A i tak już widać że się mocno przywiązał do pracowników kliniki , strasznie mi go żal :placz: ! Odejście z tamtąd będzie dla niego kolejnym i dużym stresem . Znowu poczuje się pozbawiony bezpieczeństwa i tzw. gruntu pod nogami. Najlepiej , żeby to już był dom na stałe.
Kurcze , dziewczyny radźcie jak tu znaleźć mu chatę , dopiero wczoraj na wątku lubelskim przeczytałam o starszej suczce imieniem Jaga , która właśnie znalazła dom . Jak ten domek znaleźć ??!! Bo nie mam wątpliwości , że gdzieś ten domek na Zefirka czeka tylko jak do niego dotrzeć???!!!!:shake:

Posted

musimy uregulowac kwote 912 zł za luty i wtedy moze poprosimy jeszcze o pobyt w marcu tylko ,ze to jest kolejne 500zł, ale to zawsze mniej o 130 zł i psinka nie bedzie miała stresu zmiany miejsca bo on jest bardzo przywiazany do lecznicy i traktuje ja jak swoj domek.

Posted

agnes34 napisał(a):
Dzwonilam do hoteliku w Szopienicach i dzień pobytu kosztuje 21 zł , miejsca są wolne bo konczą sie feriie ale to miesięcznie wychodzi ok 630zł:placz: :placz:

Kurcze , dlaczego w innych regionach są hoteliki za 10 zł dziennie? A u nas tak dużo ? Może by faktycznie ogłosić , że szukamy dla niego płatnego tymczasu, może któraś zna kogoś , kto mógłby się nim taniej zaopiekować , ja już nie wiem ..........

Posted

agnes34 napisał(a):
musimy uregulowac kwote 912 zł za luty i wtedy moze poprosimy jeszcze o pobyt w marcu tylko ,ze to jest kolejne 500zł, ale to zawsze mniej o 130 zł i psinka nie bedzie miała stresu zmiany miejsca bo on jest bardzo przywiazany do lecznicy i traktuje ja jak swoj domek.

Chyba masz rację Aga tylko czy nie zabraknie nam pieniążków?

Posted

agnes34 napisał(a):

ja się zobowiązałam, że będę miesięcznie wpłacać po 500 pln na hotelik więc jak może tam zostac to niech zostanie.

Posted

anula1959 napisał(a):
Jesteśmy Ci ogromnie wdzięczne:loveu: , zdajemy sobie sprawę , że jest to dla Ciebie napewno duże obciążenie.

trochę jest;) , tym bardziej że mam w hotelikach kilkanaście psiaków
ale obiecałam, że do momentu znalezienia mu domu będę płacić po 500 pln